Mis sinu elus küll nii valesti on läinud?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:24Sulle juba öeldi, et sa oled rumal ja naiivne. Jäi sulle veel midagi arusaamatuks? Mulle hakkab tunduma, et oled ise erivajadusega inimene, kes elab mehe armust. Normilt elav inimene ei reageeriks nii valuliselt. Nii eluvõõrast ja rumalat juttu pole ammu kuulnud, ja ei. Olen Esimeses Eestis, nagu sulle meeldib fantaseerida, kus sa oleksid, kui saaksid.
Abielumehe armuke
-
Külaline
-
Külaline
Mitte midagi! Elan õnnelikult armastavas suhtes, ei peta kedagi ning pole mitte kunagi armuke olnud.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:32Mis sinu elus küll nii valesti on läinud?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:24Sulle juba öeldi, et sa oled rumal ja naiivne. Jäi sulle veel midagi arusaamatuks? Mulle hakkab tunduma, et oled ise erivajadusega inimene, kes elab mehe armust. Normilt elav inimene ei reageeriks nii valuliselt. Nii eluvõõrast ja rumalat juttu pole ammu kuulnud, ja ei. Olen Esimeses Eestis, nagu sulle meeldib fantaseerida, kus sa oleksid, kui saaksid.
-
Külaline
Ulme, mida mõni täiesti suvaliselt genereerida võib.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:45 Ma saan aru, et TK on erivajadusega inimene, pole olnud suhteid ega lapsi. Heietab siin niisama ja jutt ei ole kuigi adekvaatne. See on kõik arusaadav. Aga kuidas mõni normintellektiga inimene selle jutuga kaasa läheb, et jah, väga õige jutt, see on arusaamatu. Kas siis neid erivajadusega inimesi on palju siin? Eks siis jah pead võtma esimese ettejuhtuva partneri, hea kui üldse sind keegi tahab, ega valida pole midagi. Siis ongi ainuke lohutus, et aga äkki tuleb see armastu ka kunagi, küll ma siis teen ja olen.
-
Külaline
Okei. Ma nüüd siiralt imestan, et miks arvatakse, et mu lapsed röökivad ja kasvatamatud on. See on tõsi, et ma pole 3a kodumaal käinud. Ma vastasin enda arust irooniaga, et jah just mu lapsed sellised on, nagu külaline väidab.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:32Tore siis ju, et nõndanimetatud vanatüdruku külastused ja näpunäited sulle nii tugevasti mällu sööbinud on.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:14Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 15:10
Kujutan ette, kuidas su räpased, kasvatamatud ja röökivad lapsukesed "vanatüdruku" maja üritasid lammutada. Ise istusid näpp püsti telefonis ja teesklesid kurti.
Ei, ma elan oma räpaste, kasvatamatute ja röökivate lastega üldse teises riigis. Pole 3 aastat kodumaal käinudki. Enne seda kord aastas vast sattusin talle külla.
Täiesti tavalised lapsed on.
Tädiga ma suhtlen telefoni teel. Ja eks ta ikka küsib, kuidas läheb jne. Ja siis ta vähe kipub oma arvamust avaldama, kuidas peaks teatud olukordades lapsega käituma. Ma kuulan ära ja mh mhitan kaasa. Aga ma lihtsalt tõin välja fakti, et inimene, kes ei ole 24/7 väikelapsega koos elanud, ei tea päris kõiki aspekte. Mu väiksemat last on ta vaid pildi pealt näinud.
"Mällu sööbib" sellepärast, et inimesek endal kogemust pile aga targutama kipub, mitte seepärast, et mu lastel vabakasvatus või kasvatamatus oleks.
-
Külaline
Hea näide haigest inimesest, kelle arust on kõik teised haiged. Ulme jah.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:36Ulme, mida mõni täiesti suvaliselt genereerida võib.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:45 Ma saan aru, et TK on erivajadusega inimene, pole olnud suhteid ega lapsi. Heietab siin niisama ja jutt ei ole kuigi adekvaatne. See on kõik arusaadav. Aga kuidas mõni normintellektiga inimene selle jutuga kaasa läheb, et jah, väga õige jutt, see on arusaamatu. Kas siis neid erivajadusega inimesi on palju siin? Eks siis jah pead võtma esimese ettejuhtuva partneri, hea kui üldse sind keegi tahab, ega valida pole midagi. Siis ongi ainuke lohutus, et aga äkki tuleb see armastu ka kunagi, küll ma siis teen ja olen.![]()
-
Külaline
Vaeseke!Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:35Mitte midagi! Elan õnnelikult armastavas suhtes, ei peta kedagi ning pole mitte kunagi armuke olnud.
-
Külaline
Tore siis ju, et sina ei targuta ega arvamust avalda, vaid muudkui kuulad ja mh mhitad. Hin-da-ma-tu, eriti veel kui pole 3a kodumaal käinud. Aga oled sa vanatüdruk olnud, et nii täpselt kõike tead? Või oled ainult pildi pealt näinud?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:38Okei. Ma nüüd siiralt imestan, et miks arvatakse, et mu lapsed röökivad ja kasvatamatud on. See on tõsi, et ma pole 3a kodumaal käinud. Ma vastasin enda arust irooniaga, et jah just mu lapsed sellised on, nagu külaline väidab.
Tädiga ma suhtlen telefoni teel. Ja eks ta ikka küsib, kuidas läheb jne. Ja siis ta vähe kipub oma arvamust avaldama, kuidas peaks teatud olukordades lapsega käituma. Ma kuulan ära ja mh mhitan kaasa. Aga ma lihtsalt tõin välja fakti, et inimene, kes ei ole 24/7 väikelapsega koos elanud, ei tea päris kõiki aspekte. Mu väiksemat last on ta vaid pildi pealt näinud.
"Mällu sööbib" sellepärast, et inimesek endal kogemust pile aga targutama kipub, mitte seepärast, et mu lastel vabakasvatus või kasvatamatus oleks.
Aga ega siia maksa tulla jah, siin jube õelad inimesed. Mina neist nuuumero uuuno.
-
Külaline
Ehh, ise elan sees, aga aitan üüri maksta, nagu heategija
Uut ei ole, aga vanad ka millegipärast ei taha seda üüri enam jagada.
Uut ei ole, aga vanad ka millegipärast ei taha seda üüri enam jagada.
-
Külaline
Mis sind ometi vaevab? Mis õelusest sa räägid? Pistab sõna vanatüdruk?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:54Tore siis ju, et sina ei targuta ega arvamust avalda, vaid muudkui kuulad ja mh mhitad. Hin-da-ma-tu, eriti veel kui pole 3a kodumaal käinud. Aga oled sa vanatüdruk olnud, et nii täpselt kõike tead? Või oled ainult pildi pealt näinud?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:38Okei. Ma nüüd siiralt imestan, et miks arvatakse, et mu lapsed röökivad ja kasvatamatud on. See on tõsi, et ma pole 3a kodumaal käinud. Ma vastasin enda arust irooniaga, et jah just mu lapsed sellised on, nagu külaline väidab.
"Mällu sööbib" sellepärast, et inimese lendal kogemust pole aga targutama kipub, mitte seepärast, et mu lastel vabakasvatus või kasvatamatus oleks.
Aga ega siia maksa tulla jah, siin jube õelad inimesed. Mina neist nuuumero uuuno.
Jah. Mu tädi ongi vanatüdruk. Pole kunagi mehega koos elanud ja lapsi pole. Elas emaga, kuni ema surmani.
Mina targutasin oma arvamused enne lapsi ära, et "minu laps mitte kunagi nii ei tee, või et ma kasvatan neid nii või naapidi". Nüüdseks olen ammu oma sõnu söönud mõnuga. Ja mis see vaidlemine aitab. Tema avaldab arvamust ja mina ütlen omapoolse, kuidas mu lastel toimib.
Kahju, et oma päris mõtteid ka siin avaldada ei saa.
-
Külaline
Minu suhted on küll palju palju austavamad olnud. Sellised, kus saab omavahel suhelda, kus on avatus. Selline suhtumine nagu koli välja, mul on teine, oleks väga lugupidamatu, sellist käitumist endale keegi lubada poleks saanud. Lahkuminekuid saab planeerida. Või kui tekib keegi teine, saab sellest ka rääkida. Ei pea teadma, kes see teine on ja kui suhtlemistes on olnud usaldus, on usaldus ka teise poole uue valiku suhtes. Lahkuminekutel tänatakse teineteist, tehakse kingitus, soovitakse head, tuuakse välja häid omadusi.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:09Mis abistamisest te koguaeg räägite? Siin pole tegemist hooldaja ning hooldatavaga. Tuled koju ja ütled-leidsin endale inimese, kellega soovin koos olla. Ole nii hea, koli välja. Pole ju midagi keerulist. Üürika saab paari tunniga. Üldiselt on inimesel ikka oma kinnisvara, kuhu ta tagasi kolib, kui ta just otse lastekodust ei tulnud.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 13:34Kuidas need proovijad oma suhteid lôpetavad? Tänulikkusega koosoldud, abistava aja eest?Tolmukübe kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:57
Mis see siis annab, kui ütleb välja, et tundeid pole? Rikub ainult teise inimese tuju ära, muud midagi. Tundeid pole, aga üüri aitab maksta, majapidamistöid teeb, vestluskaaslane on, otsa ronib... Nimekirja võib jätkata. Tema kasutab partnerit nii palju kui võimalik, aga partner kasutab ka omakorda teda (vt eelpool toodud nimekirja), mõlemad on eluga rahul. No ja kui salaja proovib ühte ja teist, siis on lihtsalt liiderlik. Kui tunded tulevad selle ühe ja ainsama suhtes, siis on vast salaja proovimine õigustatud. Proovid ära, sobib, adjöö musjöö (või mis soost iganes mahajäetav on). Kordan veelkord: kui tunnetest pole jahunud, pole valetanud. Siis on kes teab mis alustel paari heidetud, aga mitte armastusest. Ja kui selline kooslus otsa saab, kui armastus platsi ilmub, ju siis saab. Aga seniks on inimestel olnud üksteisele midagi pakkuda. Ei pea üksi nurgas konutama, nagu vana rott, kui parajasti tundeid peal pole. Elada saab ka muud moodi.
Abielumehed, kes mind piiranud on, saavad ise ka aru, et minul nende vastu sügavam huvi puudub. Võin kuulata, mängida ja naljatleda, aga omale ei taha, seksida ei taha. See tekitab neis usaldust, tahavad lihtsalt rääkida või suhelda.
Pikemat aega piirab mind üks mees, kelle naine on äärmiselt ebameeldiv. Ma ei kujuta ette, et oleksin füüsiliselt koos mehega, kes puudutab sellist ebameeldivat naist nagu temal on st ma üldse ei tahaks kehaliselt kokkupuutuda selle naisega.
-
Külaline
Oma eelmisele jutule lisan - abielumeeste naised on mind jälginud, luuranud, helistanud, nõudnud. Näiteks ühed ei saanud last. Minu jaoks oli selge, et asi on nende suhtes ja suhtumises suhtesse. See naine otsis mind üles, tahtis süüdistada. Vestlesin temaga, panin ta rahuliku uhkusega paika. Ja paari kuu pärast jäi ta rasedaks ning sündisid kaksikud. Säh sulle mida teevad hirmud suhetes.
-
Külaline
Oled talle ikka selgelt teada andnud, et ta ei piiraks sind?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:25Pikemat aega piirab mind üks mees, kelle naine on äärmiselt ebameeldiv. Ma ei kujuta ette, et oleksin füüsiliselt koos mehega, kes puudutab sellist ebameeldivat naist nagu temal on st ma üldse ei tahaks kehaliselt kokkupuutuda selle naisega.
-
Külaline
Ohoh. Siin austusega küll mingit pistmist olla ei saa.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:25Või kui tekib keegi teine, saab sellest ka rääkida. Ei pea teadma, kes see teine on ja kui suhtlemistes on olnud usaldus, on usaldus ka teise poole uue valiku suhtes.
Lahkuminekutel tänatakse teineteist, tehakse kingitus, soovitakse head, tuuakse välja häid omadusi.
Sellisel lahkuminekul ei saa olla armastust. Armastatud inimese teine valik teeb haiget, mitte ei tänata lahkumineku eest
-
Külaline
Olen mõelnud, et peaks temaga ükskord rahulikult rääkima teemal mida ta oma naisele teha võiks ja sellega teada andma, kui ei oska kohelda oma naist, siis ....minu päeva mingi kehv asi nagunii ei kaunistaks.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:37Oled talle ikka selgelt teada andnud, et ta ei piiraks sind?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:25Pikemat aega piirab mind üks mees, kelle naine on äärmiselt ebameeldiv. Ma ei kujuta ette, et oleksin füüsiliselt koos mehega, kes puudutab sellist ebameeldivat naist nagu temal on st ma üldse ei tahaks kehaliselt kokkupuutuda selle naisega.
Aga vastus küsimusele on, et jah ja põhjused olid viisakad, kaugemale ei läinud. A ta on öelnud, et tal lootus jääb.
-
Külaline
Mina näen asju teisiti.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:40Ohoh. Siin austusega küll mingit pistmist olla ei saa.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:25Või kui tekib keegi teine, saab sellest ka rääkida. Ei pea teadma, kes see teine on ja kui suhtlemistes on olnud usaldus, on usaldus ka teise poole uue valiku suhtes.
Lahkuminekutel tänatakse teineteist, tehakse kingitus, soovitakse head, tuuakse välja häid omadusi.
Sellisel lahkuminekul ei saa olla armastust. Armastatud inimese teine valik teeb haiget, mitte ei tänata lahkumineku eest![]()
Ja lahkuminekul tänatakse üksteisele kingitud aja ja hetkede eest.
-
Külaline
Mida ta peaks oma naisele tegema ja kohtlema?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:44Olen mõelnud, et peaks temaga ükskord rahulikult rääkima teemal mida ta oma naisele teha võiks ja sellega teada andma, kui ei oska kohelda oma naist, siis ....minu päeva mingi kehv asi nagunii ei kaunistaks.
Ma pakun, et kui ta sind tahab, siis ta oma naist ei taha ja siis ta ei tahagi oma naist teab mis hästi kohelda.
-
Külaline
Peaks ma kehvale mehele halastajaõde olema?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:55Mida ta peaks oma naisele tegema ja kohtlema?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:44Olen mõelnud, et peaks temaga ükskord rahulikult rääkima teemal mida ta oma naisele teha võiks ja sellega teada andma, kui ei oska kohelda oma naist, siis ....minu päeva mingi kehv asi nagunii ei kaunistaks.
Ma pakun, et kui ta sind tahab, siis ta oma naist ei taha ja siis ta ei tahagi oma naist teab mis hästi kohelda.
Hea mees kohtleb kõiki hästi, aga ta valib ka, kellega elu veedab.
-
Külaline
Milleks selline võltslugupidamine? Ilmselt on sul mingi romantiseeritud väärettekujutus tekkinud meie kuulsuste lahkuminekutest, kus ühiselt teatakse sotsiaalmeedias, kui tänulikud üksteisele ollakse ja kindlasti ollakse üksteisega edaspidi suured sõbrad... Hästi palju ja hoolega läbi mõeldud "sisukaid" sõnu ja lauseid üksteise järel ritta pandud, mille sekka pisut luulelisust ja romantismi põimitud - bla, bla, blaaa...Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:48Mina näen asju teisiti.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:40Ohoh. Siin austusega küll mingit pistmist olla ei saa.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:25Või kui tekib keegi teine, saab sellest ka rääkida. Ei pea teadma, kes see teine on ja kui suhtlemistes on olnud usaldus, on usaldus ka teise poole uue valiku suhtes.
Sellisel lahkuminekul ei saa olla armastust. Armastatud inimese teine valik teeb haiget, mitte ei tänata lahkumineku eest![]()
Tegelikult on fakt, et nende lahkuminekute taga on peaaegu alati suured tülid ja kaklused, pisarad, süüdistused, etteheited, südamevalu, armukadedus jne. Keegi ei vaheta reaalsuses mingeid tänusõnu ja kingitusi. Sageli hoopis jagatakse kohtus puid ja maid. Lihtsalt, piisavalt intelligentsed avaliku elu tegelased oskavad seda avalikkuse eest varjata ja "poliitkorrektse" mulje jätta.
Kindlasti lahutatakse ka rahumeelselt. Küll aga mitte nii, nagu sina seda kirjeldad.
P S Tõsiselt napakad on sinu kirjeldused sellest, kuidas teiste naiste mehed sulle järele jooksevad ja sind endale tahavad. Ja, kuidas nende meeste naised on ilgelt rõvedad nõiad.
-
Külaline
Päriselt ka mõtled niimoodi?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:48Mina näen asju teisiti.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:40Ohoh. Siin austusega küll mingit pistmist olla ei saa.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:25Või kui tekib keegi teine, saab sellest ka rääkida. Ei pea teadma, kes see teine on ja kui suhtlemistes on olnud usaldus, on usaldus ka teise poole uue valiku suhtes.
-
Külaline
Kui sa peaksid soovima teada kuidas ma mõtlen, siis mõtle kuidas sa mõtled ja siis tea, et ma mõtlen täpselt vastupidi kuidas sina mõtled. Keera eitused jaatuseks ja jaatused eituseks.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:00Milleks selline võltslugupidamine? Ilmselt on sul mingi romantiseeritud väärettekujutus tekkinud meie kuulsuste lahkuminekutest, kus ühiselt teatakse sotsiaalmeedias, kui tänulikud üksteisele ollakse ja kindlasti ollakse üksteisega edaspidi suured sõbrad... Hästi palju ja hoolega läbi mõeldud "sisukaid" sõnu ja lauseid üksteise järel ritta pandud, mille sekka pisut luulelisust ja romantismi põimitud - bla, bla, blaaa...Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:48Mina näen asju teisiti.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:40
Ohoh. Siin austusega küll mingit pistmist olla ei saa.
Tegelikult on fakt, et nende lahkuminekute taga on peaaegu alati suured tülid ja kaklused, pisarad, süüdistused, etteheited, südamevalu, armukadedus jne. Keegi ei vaheta reaalsuses mingeid tänusõnu ja kingitusi. Sageli hoopis jagatakse kohtus puid ja maid. Lihtsalt, piisavalt intelligentsed avaliku elu tegelased oskavad seda avalikkuse eest varjata ja "poliitkorrektse" mulje jätta.
Kindlasti lahutatakse ka rahumeelselt. Küll aga mitte nii, nagu sina seda kirjeldad.
P S Tõsiselt napakad on sinu kirjeldused sellest, kuidas teiste naiste mehed sulle järele jooksevad ja sind endale tahavad. Ja, kuidas nende meeste naised on ilgelt rõvedad nõiad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline