Mis abistamisest te koguaeg räägite? Siin pole tegemist hooldaja ning hooldatavaga. Tuled koju ja ütled-leidsin endale inimese, kellega soovin koos olla. Ole nii hea, koli välja. Pole ju midagi keerulist. Üürika saab paari tunniga. Üldiselt on inimesel ikka oma kinnisvara, kuhu ta tagasi kolib, kui ta just otse lastekodust ei tulnud.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 13:34Kuidas need proovijad oma suhteid lôpetavad? Tänulikkusega koosoldud, abistava aja eest?Tolmukübe kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:57Mis see siis annab, kui ütleb välja, et tundeid pole? Rikub ainult teise inimese tuju ära, muud midagi. Tundeid pole, aga üüri aitab maksta, majapidamistöid teeb, vestluskaaslane on, otsa ronib... Nimekirja võib jätkata. Tema kasutab partnerit nii palju kui võimalik, aga partner kasutab ka omakorda teda (vt eelpool toodud nimekirja), mõlemad on eluga rahul. No ja kui salaja proovib ühte ja teist, siis on lihtsalt liiderlik. Kui tunded tulevad selle ühe ja ainsama suhtes, siis on vast salaja proovimine õigustatud. Proovid ära, sobib, adjöö musjöö (või mis soost iganes mahajäetav on). Kordan veelkord: kui tunnetest pole jahunud, pole valetanud. Siis on kes teab mis alustel paari heidetud, aga mitte armastusest. Ja kui selline kooslus otsa saab, kui armastus platsi ilmub, ju siis saab. Aga seniks on inimestel olnud üksteisele midagi pakkuda. Ei pea üksi nurgas konutama, nagu vana rott, kui parajasti tundeid peal pole. Elada saab ka muud moodi.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:24
Keegi ei käsi üksi elada, vaid ütle siis oma partnerile ka välja, et sul tundeid pole. Aga sellised ei ütle midagi, ainult salaja proovivad ühte ja teist. Kasutavad partnerit nii palju kui võimalik. Minu jaoks on sellised inimesed tülgastavad.
Abielumehe armuke
-
Külaline
-
Külaline
Tüüpiine mudaliigalane arvab, et ega kõik teised teevad samamoodi, ega mina sellepärast halvem pole, niikuinii teevad, aga salgavad... Madala inimese eneselohutus on alati sellline.Guest kirjutas: ↑11 Aug 2025 21:44 Issand, kui tark sa oled, tead, et su tutvusringkonna inimesed on kõik armastavates suhetes. Kindlasti ükski neist ei peta, eks, pole ju mudaliiga. Nii nunnud truud kõik. Kellelgi pole armukest, pole mõtteski, küll sina juba tead. Küll oled sina ikka üks rumal naine!
-
Külaline
Ma olen mõus sellega totaalselt. Ma see eelmine külaline ja mina(naine) olengi just see pool, kellel armastus otsa. Ma lihtsalt tundsin koguaeg, et ma muudkui annan ja annan aga ise vastu midagi ei saanud.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:04Mehed ei sülita mitte kunagi vanasse kaevu, enne kui uus olemas. Ka on neil üsna ükskõik, et tundeid pole, samas kohas elava naisega on mugavam põrutada kui uusi seksobjekte otsida. Soe toit, koristatud elamine, seks-milleks peaks põhjuseta kuhugi mujale minema?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 13:57No päris nii see ikka ei käi ka.Tolmukübe kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:57
Mis see siis annab, kui ütleb välja, et tundeid pole? Rikub ainult teise inimese tuju ära, muud midagi. Tundeid pole, aga üüri aitab maksta, majapidamistöid teeb, vestluskaaslane on, otsa ronib... Nimekirja võib jätkata. Tema kasutab partnerit nii palju kui võimalik, aga partner kasutab ka omakorda teda (vt eelpool toodud nimekirja), mõlemad on eluga rahul. No ja kui salaja proovib ühte ja teist, siis on lihtsalt liiderlik. Kui tunded tulevad selle ühe ja ainsama suhtes, siis on vast salaja proovimine õigustatud. Proovid ära, sobib, adjöö musjöö (või mis soost iganes mahajäetav on). Kordan veelkord: kui tunnetest pole jahunud, pole valetanud. Siis on kes teab mis alustel paari heidetud, aga mitte armastusest. Ja kui selline kooslus otsa saab, kui armastus platsi ilmub, ju siis saab. Aga seniks on inimestel olnud üksteisele midagi pakkuda. Ei pea üksi nurgas konutama, nagu vana rott, kui parajasti tundeid peal pole. Elada saab ka muud moodi.
Kui alguses on ikka tunded ja armastus olnud, aga mingil hetkel otsa saanud, siis tegelikult normaalsed inimesed ei saa ka vaid selle üüri pärast koos elada. Veel vähem tahab, et ta sulle otsa roniks. Minu kogemus on, et kui tunded otsa saavad, muutub kaaslane ka vastumeelseks. Kõik häirib. Mõnda aega vb suudad endale valetada ja head nägu teha "laste pärast". Aga ega niisama eksiateeri ütlus, et armastusest vihkamiseni on vaid üks samm.
Kui on algusest peale ilma tunneteta elatud, on lood hoopis teistmoodi.
Ja ühel hetkel ma julgesin endale ka tunnistada, et mingeid tundeid enam pole. Tagantjärgi ma mõtlen, et kas mees üldse päriselt kedagi armastada oskab peale iseenda.
Ja ei, ärge saage valesti aru, mina tegin ka väga palju vigu ja olen tunnistanud neid. Aga mina olin lihtsakt see "paha", kes selle mugava eksisteerimise ära lõpetas. Tema oleks veel aastaid niimoodi "korterikaaslastena" koos elanud. Ma ütlesin mitu korda, et tahan lahku minna. Ja minu baoks oli täiesti müstika, kuidas ta veel tahtis edasi elada ja muudkui proovida, kui ma selgelt välja ütlesin, et ma ei armasta teda enam. Jus siis polnud kedagu uut veel olemas
Peale minu välja kolimist tunnistas ka, et ta ei oska ega taha üksi elada.
-
Külaline
Loodan, et sellised lapsi vähemalt ei saa. Päris ebanormaalne jutt ikka. Elan kellegagi, sest maksab üüri, koristab tube. Las ta siin seni toimetab, kuni ma uue leian. Enne pean muidugi proovima, et kuidas voodis on, sest äkki on hullem kui praegune, siis las jääb. Ja täpselt, ainuke lohutus endale on, et ega minu elu pole läbikukkunud, vaid kõik teevad nii. Loomulikult ei tee. Miks ma peaks mingi üüri maksmise pärast leppima inimesega, keda ma ei armasta. Veel vähem sellisega lapsi saama. Mul on elule suuremad nõudmised kui vegeerimine mingi suva inimesega koos. Sellised lihtsalt ei leia kedagi normaalset, endal raha pole ja siis peab leppima mingi toanurgaga kuskil suvalise inimese juures.
-
Külaline
Missugune möga, aga arusaadav, et sa sellisega ennast lohutad. Sina ei tea, et keegi (su abilemees) elaks koos "millegi muu kui armastuse pärast, see on puhas oma ebamoraalsete unistuste väljavabandamine. Ei peeta kedagi kodus ketis.Tolmukübe kirjutas: ↑12 Aug 2025 07:48 Paljud inimesed elavad koos kellegagi, keda nad ei armasta, ega's nad sellepärast siis kohe mõttetud inimesed pole. Ühised laenud, lapsed, sõprus, harjumus, kuskil mujal pole elada, jne paljud muud põhjused, miks koos ollakse - koos on kergem. Ei tea jah, miks inimest ärritab, kui elatakse koos millegi muu pärast, kui armastuse. Nagu inimene oleks sinisilmne, et see armastus muudkui vedeleb igal pool maas, mine ja võta üles, kui tahad. Ei ole nii. Elad nii, kuidas (ja kellega) sul võimalik on. Teemasse ka - kui sigineb tunnetega silmarõõm, siis on võimalik, et minnaksegi sinna, ja ennem ehk on armukenegi. Muidugi on ilus vana suhe ennem ära lõpetada ja siis uuega sehkendama hakata, aga tuleb ju kindlaks teha, kas nt voodis on klapp, jne. Muidu on nii, et vana läbi ja siis selgub, et uus ka ikka ei sobi, mõlemad lännu. Nii et mingit pidi, tuleb välja, on ikkagi armukese pidamine, nagu paratamatus.
-
Külaline
Enne oli Tolmukübemel jutt, et tema abielumees sellepärast ei tule temaga, et naine ei luba. Nüüd on enda lohutuseks jutt, et kõik abielumehed elavadki suvaliste naistega koos, neil jumala suva nendest naistest, lihtsalt aitab üüri maksta ja koristab tube. No täiesti haige jutt.
-
Külaline
Ma loodan, et sa sellega mulle, eelmisele ei viidanud. Ma saan täiesti sinu mõttest aru.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:18 Loodan, et sellised lapsi vähemalt ei saa. Päris ebanormaalne jutt ikka. Elan kellegagi, sest maksab üüri, koristab tube. Las ta siin seni toimetab, kuni ma uue leian. Enne pean muidugi proovima, et kuidas voodis on, sest äkki on hullem kui praegune, siis las jääb. Ja täpselt, ainuke lohutus endale on, et ega minu elu pole läbikukkunud, vaid kõik teevad nii. Loomulikult ei tee. Miks ma peaks mingi üüri maksmise pärast leppima inimesega, keda ma ei armasta. Veel vähem sellisega lapsi saama. Mul on elule suuremad nõudmised kui vegeerimine mingi suva inimesega koos. Sellised lihtsalt ei leia kedagi normaalset, endal raha pole ja siis peab leppima mingi toanurgaga kuskil suvalise inimese juures.
Me tegelt elasime väga pikalt koos. 11 aastat. Viimased 3 olid sellised, kus minul armastust enam ei jagunud. On üks laps meil. Mina kohe kindlasti raha ja mugavuse pärast koos ei elanud ka need viimased 3 aastat. Nii palju mul mõistust oli, et rohkem lapsi sellesse koosellu ei saanud. Tema tahtis, aga mina ei.
Ma olen siiamaani üksik, sest ma ei ole veel uueks kooseluks valmis. Põhjuseid siin mainida ei saa, sest neid nagunii anonüümselt ei usuta.
Eks meil oli ka muid probleeme, mis üldse armastuse tunde lõppemiseks viis.
Jah, see on sul õigus, põhivajadused on rahuldatud, elu mugav, miks peaks sealt kuskile mujale ronima, isegi, kui tunded otsas? Vaat' kui tunded peale tulevad, ega's mehike siis ka pruugi sinna uue juurde minna - kes teab, kuidas sujuma hakkab. Niisama ripsutab tiiba. Ega see muidugi aktsepteeritav pole, aga ma tahan öelda, et harjumus võib isegi tunded üles kaaluda. Tunded tulevad, tunded lähevad, aga ära proovitud vana on kindel asi.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:04Mehed ei sülita mitte kunagi vanasse kaevu, enne kui uus olemas. Ka on neil üsna ükskõik, et tundeid pole, samas kohas elava naisega on mugavam põrutada kui uusi seksobjekte otsida. Soe toit, koristatud elamine, seks-milleks peaks põhjuseta kuhugi mujale minema?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 13:57No päris nii see ikka ei käi ka.Tolmukübe kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:57
Mis see siis annab, kui ütleb välja, et tundeid pole? Rikub ainult teise inimese tuju ära, muud midagi. Tundeid pole, aga üüri aitab maksta, majapidamistöid teeb, vestluskaaslane on, otsa ronib... Nimekirja võib jätkata. Tema kasutab partnerit nii palju kui võimalik, aga partner kasutab ka omakorda teda (vt eelpool toodud nimekirja), mõlemad on eluga rahul. No ja kui salaja proovib ühte ja teist, siis on lihtsalt liiderlik. Kui tunded tulevad selle ühe ja ainsama suhtes, siis on vast salaja proovimine õigustatud. Proovid ära, sobib, adjöö musjöö (või mis soost iganes mahajäetav on). Kordan veelkord: kui tunnetest pole jahunud, pole valetanud. Siis on kes teab mis alustel paari heidetud, aga mitte armastusest. Ja kui selline kooslus otsa saab, kui armastus platsi ilmub, ju siis saab. Aga seniks on inimestel olnud üksteisele midagi pakkuda. Ei pea üksi nurgas konutama, nagu vana rott, kui parajasti tundeid peal pole. Elada saab ka muud moodi.
Kui alguses on ikka tunded ja armastus olnud, aga mingil hetkel otsa saanud, siis tegelikult normaalsed inimesed ei saa ka vaid selle üüri pärast koos elada. Veel vähem tahab, et ta sulle otsa roniks. Minu kogemus on, et kui tunded otsa saavad, muutub kaaslane ka vastumeelseks. Kõik häirib. Mõnda aega vb suudad endale valetada ja head nägu teha "laste pärast". Aga ega niisama eksiateeri ütlus, et armastusest vihkamiseni on vaid üks samm.
Aga kes siin küsis, kuidas need proovijad omi suhteid lõpetavad, no siis kui tunnetest midagi räägitud pole ja neid eriti nagu välja näidatud ka pole, siis nii ütlebki, et näe, aitasin sul üüri maksta, koos käisime väljas, olin kaaslane, seksisime, meil oli lõbus, aga nüüd liigun edasi. Ehk et mille pärast koos elas, see sai ka läbi. Kui ennem olid tunded ja siis jätab maha, seljataga ajab ringi - see on midagi muud. Aga kui niisama kaks inimest otsustasid leivad ühte kappi panna, et mitte üksindust tunda, armastus ei seo - eks selline asi ükskord võib lõpu leida küll. Hakkasin mõtlema, et selle nimetus võib olla sex buddies ehk friends with benefits. Koos on lõbus või mis iganes, aga vastutust ei ole. Ja tunded ei seo.
-
Külaline
Mul tekkis küsimus sulle Tolmukübe, et kui mitu PÄRIS suhet sul üleüldse elus olnud on?Tolmukübe kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:42Jah, see on sul õigus, põhivajadused on rahuldatud, elu mugav, miks peaks sealt kuskile mujale ronima, isegi, kui tunded otsas? Vaat' kui tunded peale tulevad, ega's mehike siis ka pruugi sinna uue juurde minna - kes teab, kuidas sujuma hakkab. Niisama ripsutab tiiba. Ega see muidugi aktsepteeritav pole, aga ma tahan öelda, et harjumus võib isegi tunded üles kaaluda. Tunded tulevad, tunded lähevad, aga ära proovitud vana on kindel asi.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:04Mehed ei sülita mitte kunagi vanasse kaevu, enne kui uus olemas. Ka on neil üsna ükskõik, et tundeid pole, samas kohas elava naisega on mugavam põrutada kui uusi seksobjekte otsida. Soe toit, koristatud elamine, seks-milleks peaks põhjuseta kuhugi mujale minema?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 13:57
No päris nii see ikka ei käi ka.
Aga kes siin küsis, kuidas need proovijad omi suhteid lõpetavad, no siis kui tunnetest midagi räägitud pole ja neid eriti nagu välja näidatud ka pole, siis nii ütlebki, et näe, aitasin sul üüri maksta, koos käisime väljas, olin kaaslane, seksisime, meil oli lõbus, aga nüüd liigun edasi. Ehk et mille pärast koos elas, see sai ka läbi. Kui ennem olid tunded ja siis jätab maha, seljataga ajab ringi - see on midagi muud. Aga kui niisama kaks inimest otsustasid leivad ühte kappi panna, et mitte üksindust tunda, armastus ei seo - eks selline asi ükskord võib lõpu leida küll. Hakkasin mõtlema, et selle nimetus võib olla sex buddies ehk friends with benefits. Koos on lõbus või mis iganes, aga vastutust ei ole. Ja tunded ei seo.
-
Külaline
Kas TI-l ongi "päris" suhteid? Ja Tolmukübe toimibki siin ju tehisintellektina.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:45Mul tekkis küsimus sulle Tolmukübe, et kui mitu PÄRIS suhet sul üleüldse elus olnud on?
-
Külaline
Nüüd olen ka mina mudaliigasKülaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:14Tüüpiine mudaliigalane arvab, et ega kõik teised teevad samamoodi, ega mina sellepärast halvem pole, niikuinii teevad, aga salgavad... Madala inimese eneselohutus on alati sellline.Guest kirjutas: ↑11 Aug 2025 21:44 Issand, kui tark sa oled, tead, et su tutvusringkonna inimesed on kõik armastavates suhetes. Kindlasti ükski neist ei peta, eks, pole ju mudaliiga. Nii nunnud truud kõik. Kellelgi pole armukest, pole mõtteski, küll sina juba tead. Küll oled sina ikka üks rumal naine!
Oled sina ikka õudne inimene!
-
Külaline
Ma ei usu, et ta TI on. Ta vb kasutab mingil määral selle abi aga ta jutt siiski on koguaeg ühene ja asjad, mida maininud, on samad. Osadel raske uskuda aga mina usun, et päriselus selline õnnetu inimene eksisteerib.
Mul oma tädi on vanatüdruk ja oh kuidas ta ikka oskab targutada suhete ja laste teemal. Endal tal lapsi pole
-
Külaline
Keegi ei arva midagi. Sina arvad, et tead ja tunned kõikide seksuaal-ja tundeelu. Ei tea!Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:14Tüüpiine mudaliigalane arvab, et ega kõik teised teevad samamoodi, ega mina sellepärast halvem pole, niikuinii teevad, aga salgavad... Madala inimese eneselohutus on alati sellline.Guest kirjutas: ↑11 Aug 2025 21:44 Issand, kui tark sa oled, tead, et su tutvusringkonna inimesed on kõik armastavates suhetes. Kindlasti ükski neist ei peta, eks, pole ju mudaliiga. Nii nunnud truud kõik. Kellelgi pole armukest, pole mõtteski, küll sina juba tead. Küll oled sina ikka üks rumal naine!
-
Külaline
Kujutan ette, kuidas su räpased, kasvatamatud ja röökivad lapsukesed "vanatüdruku" maja üritasid lammutada. Ise istusid näpp püsti telefonis ja teesklesid kurti.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:54Mul oma tädi on vanatüdruk ja oh kuidas ta ikka oskab targutada suhete ja laste teemal. Endal tal lapsi poleja kusjuures on ta samasugune heietaja "ma siin ikka olen mõelnud" jne. Samasugune energiavampiir ja surnuks rääkija päriselus. Seega ma usun, et selliseid inimesi päriselt ka eksisteerib.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 15:10Kujutan ette, kuidas su räpased, kasvatamatud ja röökivad lapsukesed "vanatüdruku" maja üritasid lammutada. Ise istusid näpp püsti telefonis ja teesklesid kurti.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:54Mul oma tädi on vanatüdruk ja oh kuidas ta ikka oskab targutada suhete ja laste teemal. Endal tal lapsi poleja kusjuures on ta samasugune heietaja "ma siin ikka olen mõelnud" jne. Samasugune energiavampiir ja surnuks rääkija päriselus. Seega ma usun, et selliseid inimesi päriselt ka eksisteerib.
Ei, ma elan oma räpaste, kasvatamatute ja röökivate lastega üldse teises riigis. Pole 3 aastat kodumaal käinudki. Enne seda kord aastas vast sattusin talle külla.
-
Külaline
Tore siis ju, et nõndanimetatud vanatüdruku külastused ja näpunäited sulle nii tugevasti mällu sööbinud on.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:14Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 15:10Kujutan ette, kuidas su räpased, kasvatamatud ja röökivad lapsukesed "vanatüdruku" maja üritasid lammutada. Ise istusid näpp püsti telefonis ja teesklesid kurti.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:54Mul oma tädi on vanatüdruk ja oh kuidas ta ikka oskab targutada suhete ja laste teemal. Endal tal lapsi poleja kusjuures on ta samasugune heietaja "ma siin ikka olen mõelnud" jne. Samasugune energiavampiir ja surnuks rääkija päriselus. Seega ma usun, et selliseid inimesi päriselt ka eksisteerib.
Ei, ma elan oma räpaste, kasvatamatute ja röökivate lastega üldse teises riigis. Pole 3 aastat kodumaal käinudki. Enne seda kord aastas vast sattusin talle külla.
-
Külaline
Palun rohkem üksikasju sinu elu ja tegemiste ning sugulaste kohta. Väga oluline! Eriti abielumehe armukese teemas. Millal see sinuga juhtus? Või juhtus see hoopis sinu vanatüdrukust tädiga?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:14Ei, ma elan oma räpaste, kasvatamatute ja röökivate lastega üldse teises riigis. Pole 3 aastat kodumaal käinudki. Enne seda kord aastas vast sattusin talle külla.
-
Külaline
Ma saan aru, et TK on erivajadusega inimene, pole olnud suhteid ega lapsi. Heietab siin niisama ja jutt ei ole kuigi adekvaatne. See on kõik arusaadav. Aga kuidas mõni normintellektiga inimene selle jutuga kaasa läheb, et jah, väga õige jutt, see on arusaamatu. Kas siis neid erivajadusega inimesi on palju siin? Eks siis jah pead võtma esimese ettejuhtuva partneri, hea kui üldse sind keegi tahab, ega valida pole midagi. Siis ongi ainuke lohutus, et aga äkki tuleb see armastu ka kunagi, küll ma siis teen ja olen.
-
Külaline
Siis on arusaadav. Kuigi meie olukord siin pole kiita, siis välismaal on selle vabakasvatusega ikka kordi hullemalt liiale mindud.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:14Ei, ma elan oma räpaste, kasvatamatute ja röökivate lastega üldse teises riigis. Pole 3 aastat kodumaal käinudki. Enne seda kord aastas vast sattusin talle külla.
-
Külaline
Sulle juba öeldi, et sa oled rumal ja naiivne. Jäi sulle veel midagi arusaamatuks? Mulle hakkab tunduma, et oled ise erivajadusega inimene, kes elab mehe armust. Normilt elav inimene ei reageeriks nii valuliselt. Nii eluvõõrast ja rumalat juttu pole ammu kuulnud, ja ei. Olen Esimeses Eestis, nagu sulle meeldib fantaseerida, kus sa oleksid, kui saaksid.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:45 Ma saan aru, et TK on erivajadusega inimene, pole olnud suhteid ega lapsi. Heietab siin niisama ja jutt ei ole kuigi adekvaatne. See on kõik arusaadav. Aga kuidas mõni normintellektiga inimene selle jutuga kaasa läheb, et jah, väga õige jutt, see on arusaamatu. Kas siis neid erivajadusega inimesi on palju siin? Eks siis jah pead võtma esimese ettejuhtuva partneri, hea kui üldse sind keegi tahab, ega valida pole midagi. Siis ongi ainuke lohutus, et aga äkki tuleb see armastu ka kunagi, küll ma siis teen ja olen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist