Milleks mõnitada? Täiesti normaalne ju, et noorte esimene kooselu ei pruugi sobida ja siis kohtutakse tõelise armastusega.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 01:08Olla 20 aastat abielus prügikasti mehega. Nojah!
Abielumehe armuke
-
Külaline
Ei ole vahet. Oleksin võinud ka küsida, et kui suhtes inimesel on armuke, kuidas suhtute. Nii võib ka naine armukest pidada, miks mitte, ega's ainult mehed seda tee.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 19:49 Küsimus on abielumeestes kel armukesed.
On seal siis vahet kui ei olda abielus, aga ollakse muidu suhtes?
-
Külaline
Ma jäin mõtlema, et miks mees peaks oma naisele ette kandma armukesest. Armukese puhul on ju tegu salasuhtega ja mehe naine ei tohiks sellest midagi teada saada.
Aga kui mehe naine teada saab, siis küll võib ta võtta sinu sihikule ja jama tekkida.
Aga armukesega on jama nagunii. Ei saa ju vabalt kuskil avalikus kohas olla. Ei saa igal ajal ka kuskile minna.
Ega see minu arust õige asi pole.
Mul on olnud kahe tuttava tuttavad, kes on just oma naisele ette kandnud, ise mõtlen, miks peaks, arvatavasti neile meeldib draama ja naist üles keerata ja see, kui naine on armukade. Üks hakkas mulle ligi ajama, pani käed külge, aga mulle ei meeldi käperdamine, ütlesin, et korja käed küljest ära. Tema siis tutvustas mulle oma armukest kasutajanime pidi, oli ühes portaalis üleval, ütles, et tema naine sai kuskilt sellest armukesest teada ja oli sõimukirja saatnud. Aga mis siin mõelda: kust ta ikka teada sai, ega's telepaatia teel õhu kaudu info ei liikunud, eks see oma mees ikka ütles. Sellised väärastunud suhted on olemas.
-
Külaline
Minule saatis mehe armuke oma mehe nende suhtest rääkima, et mees endale saada.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Aug 2025 09:16 Mul on olnud kahe tuttava tuttavad, kes on just oma naisele ette kandnud, ise mõtlen, miks peaks, arvatavasti neile meeldib draama ja naist üles keerata ja see, kui naine on armukade. Üks hakkas mulle ligi ajama, pani käed külge, aga mulle ei meeldi käperdamine, ütlesin, et korja käed küljest ära. Tema siis tutvustas mulle oma armukest kasutajanime pidi, oli ühes portaalis üleval, ütles, et tema naine sai kuskilt sellest armukesest teada ja oli sõimukirja saatnud. Aga mis siin mõelda: kust ta ikka teada sai, ega's telepaatia teel õhu kaudu info ei liikunud, eks see oma mees ikka ütles. Sellised väärastunud suhted on olemas.
-
Külaline
Aga mitte mees ise ei rääkinud sulle. Aga mis sai teie suhtest?Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 09:18 Minule saatis mehe armuke oma mehe nende suhtest rääkima, et mees endale saada.
Ma arvan, et kui mees ise ei räägi, siis ta ka ei taha olemasolevat suhet lõpetada.
-
Külaline
Jah, ei tahtnudki, armukesele oli lubanud korduvalt, et kohe räägib, aga tõi aina vabandusi. Siis armuke võttiski ohjad oma kätte. Tema enda mees oli muidugi paras pastal, et oligi nõus rääkima tulema.Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 09:29Aga mitte mees ise ei rääkinud sulle. Aga mis sai teie suhtest?Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 09:18 Minule saatis mehe armuke oma mehe nende suhtest rääkima, et mees endale saada.
Ma arvan, et kui mees ise ei räägi, siis ta ka ei taha olemasolevat suhet lõpetada.
-
Külaline
Selles pole midagi imelikku, et kooselus selgub, et tegelikult ei sobita kokku või suhe ammendunud. Aga kuna on juba sinna nö investeeritud, siis lahku minekuga ka ei kiirustata. Isegi kui armastus on otsas, siis hoolivus ikkagi on, mistõttu ei tahaks teist üksi kurvalt maha jätta. Leitakse, et uus suhe kõrvalt on kompromiss - hundid söönud ja lambad terved. Saab uuega oma armastuse janu kustutatud ja ametlikul naisel ju kah ikkagi mees majas. See pole egoism, vaid sageli kaastunne - ei soovita eelmist nö ära visata. Eriti kui on lapsed. Kuigi kõrvalsuhte avalikuks tulemusel on naiste arvamus vastupidine. Igavene egoist selline. Sorry, aga midagi oli selles suhtes mäda ja see oli laip nagunii. Mees vähemalt üritas fassaadi edasi hoida naise pärast.
-
Külaline
Minu arvates need on juhtumid, kus tahaks lahku minna, aga teine pool ilmselgelt tahab seda suhet või lahku kolimine oleks materiaalses mõttes keeruline asjaajamine. Sageli peetakse paremaks olla vinduvas abielus kui et üksi. Lahku kolitaksegi alles siis kui vinduva abielu kõrvalt uus suhe tekib.
-
Külaline
Oi kui vastutulelik. Jälle see hundid söönud, lambad terved jutt. See pole ju õige. Ja pole ka tavaliselt absoluutselt nii, nagu sina kirjeldad. Pigem on nii, et naine rabab tööl käia, lapsi kasvatada, aga härra, kes eriti sellest osa ei võta, hakkab igav. Siis tekib mingi silmarõõm ja püksis hakkab kihelema. Salaja sõbrustamine on põnev ja erutav, toob igapäevasesse ellu veidi vaheldust. Tegelikult nad muidugi ei tahakski seda naist päriseks, sest asi pole armastuses, vaid elevuses ja seksis. Võõras on ikka põnevam kui see üks ja sama. Suhtel pole häda midagi. Suurem osa armukesepidamisi on sellesse kategooriasse minevad. Ja mingid hundid ja lambad pole terved, kui naine teada saab, on usaldus selles suhtes igaveseks läinud. Naise armastus kaob, ta ei soovi enam selle mehega olla. Aga siis on juba hilja midagi lappida. Mees, kes endale armukese võtab, rikub kõik igavaseks ära.Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 11:24 Selles pole midagi imelikku, et kooselus selgub, et tegelikult ei sobita kokku või suhe ammendunud. Aga kuna on juba sinna nö investeeritud, siis lahku minekuga ka ei kiirustata. Isegi kui armastus on otsas, siis hoolivus ikkagi on, mistõttu ei tahaks teist üksi kurvalt maha jätta. Leitakse, et uus suhe kõrvalt on kompromiss - hundid söönud ja lambad terved. Saab uuega oma armastuse janu kustutatud ja ametlikul naisel ju kah ikkagi mees majas. See pole egoism, vaid sageli kaastunne - ei soovita eelmist nö ära visata. Eriti kui on lapsed. Kuigi kõrvalsuhte avalikuks tulemusel on naiste arvamus vastupidine. Igavene egoist selline. Sorry, aga midagi oli selles suhtes mäda ja see oli laip nagunii. Mees vähemalt üritas fassaadi edasi hoida naise pärast.
Statistiliselt pidi nii olema, et enamus lahutusi algatavad naised. Ja ei ole seal alati nii, et mehike hooras ringi, või muidu paha, sellepärast. Eks naistes endis on ka põhjus, peavad armukest, leiavad rikkama, mida iganes.
-
Külaline
Üldiselt ikka sellepärast, et mehike maandus kellegi teise voodis, sellepärast lahutatakse. Eks on ka muid põhjuseid, aga see on kõige levinum. Ja pärast mees halab, et tema pole mingit lahutust tahtnud, naine on kõiges süüdi. Siin foorumiski selliseid päris mitu.
-
Külaline
Eks ta on küll nii. Tôeliselt kurnav on olla mehega, kellel pole raha (miks ei ole) ja kellega voodis pole hea. Need kaks aspekti tegelikult näitavad ära täispildi mehest, st kôik mis vaja.
-
Külaline
Kui mees ei meeldi, siis tehku mistahes trikke, siis ikka pole hea.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 13:55kellega voodis pole hea
Kui mees meeldib ja on tunded, siis on temaga igatpidi hea. On mul õigus?
-
Külaline
Päris nii ikka pole. Kui alguses pole voodis hea, siis arenemisvõimelist meest annab suunata. Eeldatavasti tahab too ise ka naise jaoks hea olla. Aga mühkamiga pole jah midagi teha peale aidaa.
-
Külaline
Kõlab koomiliselt. Mida see mees siis rääkis sulle? Küsis luba, kas ta naine võiks saada sinu mehe naiseks?Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 09:45Jah, ei tahtnudki, armukesele oli lubanud korduvalt, et kohe räägib, aga tõi aina vabandusi. Siis armuke võttiski ohjad oma kätte. Tema enda mees oli muidugi paras pastal, et oligi nõus rääkima tulema.Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 09:29Aga mitte mees ise ei rääkinud sulle. Aga mis sai teie suhtest?Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 09:18 Minule saatis mehe armuke oma mehe nende suhtest rääkima, et mees endale saada.
-
Külaline
Tead kui sai noor oldud ja netis ringi vaadatud, siis võis kohata väga palju just kohe-kohe abielluvaid mehi või lühikest aega abielus olnud noori mehi. Ei see pole teps mitte põnevus ja suhe muutunud igavaks. Mehed abielluvad sageli naise pealekäimisel, mil nad tegelikult pole veel kindlad. Rõngas tekitab paanikat.Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 11:38Oi kui vastutulelik. Jälle see hundid söönud, lambad terved jutt. See pole ju õige. Ja pole ka tavaliselt absoluutselt nii, nagu sina kirjeldad. Pigem on nii, et naine rabab tööl käia, lapsi kasvatada, aga härra, kes eriti sellest osa ei võta, hakkab igav. Siis tekib mingi silmarõõm ja püksis hakkab kihelema. Salaja sõbrustamine on põnev ja erutav, toob igapäevasesse ellu veidi vaheldust. Tegelikult nad muidugi ei tahakski seda naist päriseks, sest asi pole armastuses, vaid elevuses ja seksis. Võõras on ikka põnevam kui see üks ja sama. Suhtel pole häda midagi. Suurem osa armukesepidamisi on sellesse kategooriasse minevad. Ja mingid hundid ja lambad pole terved, kui naine teada saab, on usaldus selles suhtes igaveseks läinud. Naise armastus kaob, ta ei soovi enam selle mehega olla. Aga siis on juba hilja midagi lappida. Mees, kes endale armukese võtab, rikub kõik igavaseks ära.Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 11:24 Selles pole midagi imelikku, et kooselus selgub, et tegelikult ei sobita kokku või suhe ammendunud. Aga kuna on juba sinna nö investeeritud, siis lahku minekuga ka ei kiirustata. Isegi kui armastus on otsas, siis hoolivus ikkagi on, mistõttu ei tahaks teist üksi kurvalt maha jätta. Leitakse, et uus suhe kõrvalt on kompromiss - hundid söönud ja lambad terved. Saab uuega oma armastuse janu kustutatud ja ametlikul naisel ju kah ikkagi mees majas. See pole egoism, vaid sageli kaastunne - ei soovita eelmist nö ära visata. Eriti kui on lapsed. Kuigi kõrvalsuhte avalikuks tulemusel on naiste arvamus vastupidine. Igavene egoist selline. Sorry, aga midagi oli selles suhtes mäda ja see oli laip nagunii. Mees vähemalt üritas fassaadi edasi hoida naise pärast.
Klammerduv ja hüsteeriliselt mahajätmist kartev naine muidugi ei raha millesegi süübida. Ei see pole nii, et naised mingid kõvad töörabajad ja üle aisa ei löö. Ka nemad võivad lihtsalt armuda olles juba suhtes.
-
Külaline
Inimesi on muidugi igasuguseid, aga sageli on tõesti naised need, kes koduse koorma ja lapsed enda peale võtavad, aga mehel on samal ajal aega veel ringi vaadata. Jah, ka naised võivad armuda, aga kui iga armumise pärast minnakse armukest pidama, siis polekski ühtki pikaajalist suhet olemas. Truudus on siiski pigem otsus, mitte nii, et mitmekümne aasta jooksul mitte keegi teine meeldima ei hakka. Kui saba seljas iga meeldimise peale teistega seksima joostakse, siis ei ole mõtet sellisel inimesel perekonda luua. Sest laste jaoks on see väga suur traumeeriv asjaolu, et vanemad lahku lähevad, kärgpered pole mingi hea viis lapsi kasvatada. Sellepärast neid vaimse tervise probleeme nii palju on, et lapsed on kasvanud ebasobivas keskkonnas.Klammerduv ja hüsteeriliselt mahajätmist kartev naine muidugi ei raha millesegi süübida. Ei see pole nii, et naised mingid kõvad töörabajad ja üle aisa ei löö. Ka nemad võivad lihtsalt armuda olles juba suhtes.
-
Külaline
Ei ole vahet tõesti, iga petja on argpüks ja saast.
Ja kui "noorelt abielu ei suju" (mida siin üks oma eksarmukese kaitseks välja tõi), siis ei, see pole normaalne, NORMAALNE inimene lõpetab suhte, mitte ei salatse, varja ja peta teist, kellega "ei suju". Niiet ikkagi- prügikastikraam. Et mõni sellist 20a kannatab, no ju leidis siis oma tasemele vastava.
-
Külaline
Kui sa nii kangesti statistikat armastad, siis ealsamas on ka statistika abielulahutuste põhjuste kohta, mida, nagu tead, naised algatavad. Lahutuse põhjustest esimesel kohal on mehe petmine.
What is the main reason for divorce for women?
Infidelity and alcohol addiction are significant factors in many divorces. Women are more likely to cite their husband's affairs as a reason for divorce, while alcohol abuse leads to stress and decreased marital satisfaction.1. juuli 2024
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist