Abielumehe armuke

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Abielumehe armuke

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mida arvate? Kas tasub olla? Minu arust eriti nagu ei tasu. Kes teab, mis mees see on, kannab naisele veel ette, võtab see naine su sihikule, on seda jama vaja.. Kes on olnud, kuidas kogemused? Kas meeldis, mis see suhe andis, peale seksi? Rahakest ja hingelist lähedust ka tuli, või kuidas oli? Lootsite, et jätab oma naise maha, või, vastupidi, hea, et mees seotud on, liigselt ei hakka tüütama, aga lõbuks, vahelduseks, ja sissetulekuks kõlbab küll? Samas abielumees vist on suguhaiguste osas turvalisem.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 08 Aug 2025 14:28 Mida arvate? Kas tasub olla? Minu arust eriti nagu ei tasu. Kes teab, mis mees see on, kannab naisele veel ette, võtab see naine su sihikule, on seda jama vaja.. Kes on olnud, kuidas kogemused? Kas meeldis, mis see suhe andis, peale seksi? Rahakest ja hingelist lähedust ka tuli, või kuidas oli? Lootsite, et jätab oma naise maha, või, vastupidi, hea, et mees seotud on, liigselt ei hakka tüütama, aga lõbuks, vahelduseks, ja sissetulekuks kõlbab küll? Samas abielumees vist on suguhaiguste osas turvalisem.
Kui abielumees paneb kôrvalt, pole ta haiguste suhtes turvalisem ühti.
Ise ma alati môtlen, et kui mees ei suuda oma naisega asja lahedalt ajada ja vajab kôrvalt, järelikult pole tal mulle ka midagi pakkuda, ta on paras häda. Sul on raha vaja, et kavatsed teenust pakkuda?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 17:38
Tolmukübe kirjutas: 08 Aug 2025 14:28 Mida arvate? Kas tasub olla? Minu arust eriti nagu ei tasu. Kes teab, mis mees see on, kannab naisele veel ette, võtab see naine su sihikule, on seda jama vaja.. Kes on olnud, kuidas kogemused? Kas meeldis, mis see suhe andis, peale seksi? Rahakest ja hingelist lähedust ka tuli, või kuidas oli? Lootsite, et jätab oma naise maha, või, vastupidi, hea, et mees seotud on, liigselt ei hakka tüütama, aga lõbuks, vahelduseks, ja sissetulekuks kõlbab küll? Samas abielumees vist on suguhaiguste osas turvalisem.
Ise ma alati môtlen, et kui mees ei suuda oma naisega asja lahedalt ajada ja vajab kôrvalt, järelikult pole tal mulle ka midagi pakkuda, ta on paras häda. Sul on raha vaja, et kavatsed teenust pakkuda?
Miks välistate tüüpsed füsioloogilised vajadused?
Külaline

Ants kirjutas: 08 Aug 2025 17:45
Mina just seda kirjutasingi, et need mehed tavaliselt ei kôlba tüüpsete füsioloogiliste vajaduste rahuldamiseks. Nad ei vea välja noh.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 17:57
Mina just seda kirjutasingi, et need mehed tavaliselt ei kôlba tüüpsete füsioloogiliste vajaduste rahuldamiseks. Nad ei vea välja noh.
Tavaolukorras on kaks poolt, äkki ei vedanud naisel kuidagi nö välja. Miks kohe mehe suunas näpuga näidata?
Külaline

Misasi see naisel "välja vedama" peaks???

Tolmukübe, sul endal "moraalne kompass>" ütleb mida siis? Minu meelets pole need naised midagi väärt, põhimõtteliselt on tegu nagu emotsionaalsel/suhtetasandil prükkaritega, kes teiste tagant prügikasytist ülejääke otsib, et äkki jääb talle ka midagi.. ei oska või ei saa midagi paremat endale lubada.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 18:33 Misasi see naisel "välja vedama" peaks???

Tolmukübe, sul endal "moraalne kompass>" ütleb mida siis? Minu meelets pole need naised midagi väärt, põhimõtteliselt on tegu nagu emotsionaalsel/suhtetasandil prükkaritega, kes teiste tagant prügikasytist ülejääke otsib, et äkki jääb talle ka midagi.. ei oska või ei saa midagi paremat endale lubada.
Milline naine elab abielu mehega, kes käib päast tööd prügimäel ja suhtleb intiimselt prükkaritega? Okei-okei, see oli retooriline küsimus, saan aru, et petetud abielunaised peavad kuidagi tuju üleval hoidma.

Aga kui abielumees petab teise abielunaisega? Kas siis on jokk? Kes sellisel juhul kolmikust kõige rohkem "väärt" on?
Külaline

Kes sellisel juhul kolmikust kõige rohkem "väärt" on?
Ikka nelikust, vaevalt et selle naise meeski truu on. Siis on kõik selles nelikus täpselt ühepalju väärt.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 19:08
Ikka nelikust, vaevalt et selle naise meeski truu on. Siis on kõik selles nelikus täpselt ühepalju väärt.
Siis läheneb ju arv juba lõpmatuseni, sest ka tolle mehe armukesel võib mees olla jne. Nii et kellegi väärtust ei saa hinnata staatuse "Armuke" alusel. MOTT.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 19:23
Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 19:08
Siis läheneb ju arv juba lõpmatuseni, sest ka tolle mehe armukesel võib mees olla jne. Nii et kellegi väärtust ei saa hinnata staatuse "Armuke" alusel. MOTT.
Vahet pole kas lõpmatuseni või mitte, mölakas on see, kes peatab ausat partnerit. Kui kõik osalejad petavad, vahet pole kas ühe või kümne partneriga, siis on kõik liiderlikud ja sama pulga pea. Staatuse "armuke" alusel saab väga hästi inimest hinnata ja eriti kõrge see hinnang ei ole. Kui aga on tegemist olukorraga, et see, keda sa petad, petab nagunii ka sind, võib-olla alustas sellega varem, siis on lugu siiski teine.
Külaline

Küsimus on abielumeestes kel armukesed.
On seal siis vahet kui ei olda abielus, aga ollakse muidu suhtes?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 18:07
Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 17:57
Tavaolukorras on kaks poolt, äkki ei vedanud naisel kuidagi nö välja. Miks kohe mehe suunas näpuga näidata?
Sest mees peab olema piisavalt tegija.
Ja sellepärast, et praegu küsiti mehe kohta.
Külaline

Mida arvate? Kas tasub olla? Minu arust eriti nagu ei tasu.
Minu arust ka ei tasu. Minu elu käib siis selle abielumehe naise järgi, kui tema kuskile läheb, siis tuleb mees minu juurde. Mitte siis, kui mina tahan ja saan. Kogu aeg mingi valetamine ja varjamine. Lisaks ei taha, et mees samal ajal veel kellegagi seksib, kui ta minuga on. Seega ei soovi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 19:58
Lisaks ei taha, et mees samal ajal veel kellegagi seksib, kui ta minuga on. Seega ei soovi.
Aga kui ei seksi peale sinu kellegi teisega?
Külaline

Miks ta siis abielumees on? Miks ta siis seksi eest maksma peab?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 20:06 Miks ta siis abielumees on? Miks ta siis seksi eest maksma peab?
Kes maksmisest rääkis? Armuke on ikka tasuta, raha eest on prost.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 20:09
Guest kirjutas: 08 Aug 2025 20:06 Miks ta siis abielumees on? Miks ta siis seksi eest maksma peab?
Kes maksmisest rääkis? Armuke on ikka tasuta, raha eest on prost.
Tolmukübel oli sellekohane küsimus.
Külaline

Ma saan aru, et teemaalgataja üritab juba pikemat aega üht hõivatud mees endale saada. Sellest ka teemaalgatus. Imelik jah, et inimene ära ei väsi sellest teise naise mehe ümber kiibitsemisest. Enamus siinse foorumi teemadest ju sellest ajendatud, kuidas kübe tahab ühte meest, kes teda tahab, aga ei saa, sest oma naine ei luba.
Külaline

See "prügikasti ülejääk" võib ühel hetkel olla su oma mees. Ja kui sulle su mees kõlbab, siis miks ei peaks armukesele kõlbama? Lihtsalt retooriline küsimus.

Olen olnud suhtes mehega, kes oli kooselus. Nüüd oleme 20 aastat abielus.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 22:23

See "prügikasti ülejääk" võib ühel hetkel olla su oma mees. Ja kui sulle su mees kõlbab, siis miks ei peaks armukesele kõlbama? Lihtsalt retooriline küsimus.

Olen olnud suhtes mehega, kes oli kooselus. Nüüd oleme 20 aastat abielus.
Olla 20 aastat abielus prügikasti mehega. Nojah!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist