Räägime veel hügieenist

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tänapäeval käivad paljud mehed ka botoxit ning ilusüste tegemas.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 09:12 Tänapäeval käivad paljud mehed ka botoxit ning ilusüste tegemas.
Kas botoxil on mingi negatiivne mõju ka. Süstid vanuses 30-70, neli aastkümmet süstimist ja ei mõju kuidagi tervisele?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:12 Tänapäeval käivad paljud mehed ka botoxit ning ilusüste tegemas.
Ei käi paljud. Pigem on need loomu poolest edevad mehed või geid, kes seda teevad. Normaalne heteromees selliste lollustega ei tegele.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 07:48 Tahtsid ilusat meest, said ilusa mehe. Ilu nõuab ohvreid. Naise jaoks jääb aega selle võrra vähem.
Ise ma ei kujutaks ette, et oleks koos mehega, kes kasutab juukselakki (????). Pildi pealt oleks jah võib-olla ilus vaadata.
Ta ei ole klassikalises mõttes üldse ilusmees. Pigem väga hoolitsetud mees. Ega see juukselakk tal ju kuidagi välja paista. Lihtsalt, tema arvates siis hoiavad juuksed paremini.

Ma ise naisena ei kasuta kunagi juukselakki ega -geeli.
Külaline

Mul käis eile koer juuksuris ja esimest korda nägin, et talle oli ka pähe mingit viimistlusvahendit pandud ja näoosa kõik puhvi aetud. Lõhnas ka nagu lilleaed. Kõik areneb.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 09:41
Guest kirjutas: 23 Juul 2025 07:48 Tahtsid ilusat meest, said ilusa mehe. Ilu nõuab ohvreid. Naise jaoks jääb aega selle võrra vähem.
Ise ma ei kujutaks ette, et oleks koos mehega, kes kasutab juukselakki (????). Pildi pealt oleks jah võib-olla ilus vaadata.
Ta ei ole klassikalises mõttes üldse ilusmees. Pigem väga hoolitsetud mees. Ega see juukselakk tal ju kuidagi välja paista. Lihtsalt, tema arvates siis hoiavad juuksed paremini.

juukselakid ja -geelid ongi meeste ainus ilutoode juustele.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:48 Mul käis eile koer juuksuris ja esimest korda nägin, et talle oli ka pähe mingit viimistlusvahendit pandud ja näoosa kõik puhvi aetud. Lõhnas ka nagu lilleaed. Kõik areneb.
Jumal küll, milleks!? Isegi koertel ei lasta enam tänapäeval koer olla.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 10:06
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:48 Mul käis eile koer juuksuris ja esimest korda nägin, et talle oli ka pähe mingit viimistlusvahendit pandud ja näoosa kõik puhvi aetud. Lõhnas ka nagu lilleaed. Kõik areneb.
Mis hetkel see loom koer lakkas olemast ja kes temast sai pärast viimistlusvahendi kasutamist?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 10:09
Mis hetkel see loom koer lakkas olemast ja kes temast sai pärast viimistlusvahendi kasutamist?
Sellistest vaesest "viimistletud" koertest on saanud asjad, eputamise objektid.
Külaline

Vaene koer.
Külaline

Minu tuttav hakkas inimesejuuksurist koerajuuksuriks, sest teenib rohkem. Ja tema rääkis, et nende näitusekoertega tehakse igasugu imetrikke, värvitakse karva, pannakse läiget, lakki, helendatakse mingeid kohti, mis on koledad jne, jne.

Mul on üks tuttav mustanahaline, kes sündis Aafrikas ja tema ka ei suuda ära imestada Eurooplasi, et kuidas neid lemmikloomi poputatakse ja toputatakse. Ütles mulle, et olen peast soe, et maksan koera soengu eest 55 eurot. Kunagi ütlesin talle, et olen koeraga koolis, siis pidi ka ära minestama, et Aafrikas ei saa lapsedki kooli, meil käivad koerad koolis.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 10:11
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 10:09
Sellistest vaesest "viimistletud" koertest on saanud asjad, eputamise objektid.
Ära üldse muretse, mina ei eputa temaga mitte kuskil, tema elab täitsa toredat koeraelu. Tema on lihtsalt selline tõug, kelle tõuomane välimus ilmneb ainult vastava soenguga, muidu on jumala suvaline krants.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 10:15
Minu tuttav hakkas inimesejuuksurist koerajuuksuriks, sest teenib rohkem. Ja tema rääkis, et nende näitusekoertega tehakse igasugu imetrikke, värvitakse karva, pannakse läiget, lakki, helendatakse mingeid kohti, mis on koledad jne, jne.

Mul on üks tuttav mustanahaline, kes sündis Aafrikas ja tema ka ei suuda ära imestada Eurooplasi, et kuidas neid lemmikloomi poputatakse ja toputatakse. Ütles mulle, et olen peast soe, et maksan koera soengu eest 55 eurot. Kunagi ütlesin talle, et olen koeraga koolis, siis pidi ka ära minestama, et Aafrikas ei saa lapsedki kooli, meil käivad koerad koolis.
Maailm on hulluks läinud. Palestiinas nälgivad lapsed surnuks, mitmetes Aafrika riikides pole lastel võimalust kooli minna ja selle asemel töötavad mineraalikaevanduses. Ja meie siin viimistleme oma koeri ning pildistame neid oma kallite telefonidega, mille liitsiumpatarei materjal tuleb Aafrika lapstööjõu poolt. Aga meie oleme õnnelikud.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 09:48 Mul käis eile koer juuksuris ja esimest korda nägin, et talle oli ka pähe mingit viimistlusvahendit pandud ja näoosa kõik puhvi aetud. Lõhnas ka nagu lilleaed. Kõik areneb.
Arvesse võttes koerte eriliselt arenenud lõhnataju, on koera jaoks kõige piiinavam just see "lõhnav lilleaed" Sama mis inimene peaks taluma päev otsa vängeid keemiatehase lõhnu.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 10:29
Guest kirjutas: 23 Juul 2025 09:48 Mul käis eile koer juuksuris ja esimest korda nägin, et talle oli ka pähe mingit viimistlusvahendit pandud ja näoosa kõik puhvi aetud. Lõhnas ka nagu lilleaed. Kõik areneb.
Arvesse võttes koerte eriliselt arenenud lõhnataju, on koera jaoks kõige piiinavam just see "lõhnav lilleaed" Sama mis inimene peaks taluma päev otsa vängeid keemiatehase lõhnu.
Nii ta on, mina ise teda mingite lillelõhnadega ei pese ja see asi tuuldus tänaseks juba ära. Mingeid soengupulbreid ja geele ma talle ka igapäevaselt pähe ei aja.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 10:44 Neil on naised olemas, aga ma ei saa aru, kas nad siis kohe üldse ei suuna oma mehi?
Täiskasvanud inimestel on väljakujunenud hügieeniharjumused, mida on keeruline teiste nõudmistel muuta. Ajutiselt võib olukord paraneda, kuniks jälle samasse rõõpasse astutakse. Naised ei saa aastaid igapäevaselt kõrval seista nagu emad ja küsida, kas pesemas on käidud, kas hambad on 2x päevas pestud, kas küüned, sõrmedel ja varvastel on lõigatud, kas puhta särgi ja püksid panid selga jne. Võib-olla enne suuremale üritustele minemist võib naine neid küsimusi mehelt küsida, aga ei usu, et keegi viitsib iga päev täiskasvanut pesema kamandada. Tahe, midagi muuta, peab tulema ikka endast.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 09:10 Mul oli peika, kes niimoodi igapäevaselt ei mässanud hullusti oma välimusega, aga ta tegi püsimeigikulmud ja ripsmevahelise laineri ja värvis pead. No tegelikult see tegi teda nooremaks küll kõvasti, kui päris aus olla ja näha ei olnud, et oleks kuidagi meigitud või värvitud.
Minu arvates võiks rohkem mehi juukseid värvida, näeb ikka palju kenam välja.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 23:36
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 23:35Tupeseen on haigus ning tekib haigusekandjate levikul. Puhas või must, see pole oluline.
Ära seleta, kui midagi ei tea.
Tegelikkus on veel hullem - kui sul on tihti tupeseen, siis on sinu enda immuunsusega midagi lahti. Pesed liiga palju, valede vahenditega, toitud halvasti, muud probleemid. Normaalses olukorras saab organism seeninfektsioonist ise jagu.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:41

Pärast pesu ja kuivatamist oma juustesse mingit viimistlusvahendit ei pane? Käid karvad püsti?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:40
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:12 Tänapäeval käivad paljud mehed ka botoxit ning ilusüste tegemas.
Ei käi paljud. Pigem on need loomu poolest edevad mehed või geid, kes seda teevad. Normaalne heteromees selliste lollustega ei tegele.
Ka meestel on õigus hea välja näha. Kellele see vananemine ikka meeldib.

https://doktorly.ee/sustid-meestele/ palju ilusam, kui pole nii kortsus silmad
Euroopas on 6% botoxiprotseduuridest meeste omad. Ja kolmandik ilulõikustest meeste. Ka meil on enda eest hoolitsevaid mehi järjest rohkem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 6 külalist