Ära rõvetse, pole midagi sellist olemas. Mehed vahetavadki korra päevas aluspükse, vahel ka mitu korda nagu naisedki.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 12:21Vahel netist loen, et mehed räägivad mingitest kakatriipude tõttu peaks tihedamini aluspesu vahetama, aga mingite triipude vältimiseks ongi igapäevased pesukaitsed, need pole mõeldud menstruatsiooni päevadeks.
Räägime veel hügieenist
-
Külaline
-
Külaline
Oma peaga ma küll midagi sellist välja ei mõelnud. JA vaevalt et kõik mehed on ühesugused.Guest kirjutas: ↑22 Juul 2025 12:30Ära rõvetse, pole midagi sellist olemas. Mehed vahetavadki korra päevas aluspükse, vahel ka mitu korda nagu naisedki.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 12:21Vahel netist loen, et mehed räägivad mingitest kakatriipude tõttu peaks tihedamini aluspesu vahetama, aga mingite triipude vältimiseks ongi igapäevased pesukaitsed, need pole mõeldud menstruatsiooni päevadeks.
-
Külaline
Meestele on küll sidemed olemas, aga need on mõeldud inkontinentsuse ehk uriinipidamatuse jaoks.
Kindlasti ei ole sidemed mõeldud kakatriipude jaoks. Lihtsalt õudne, kui rumal ikka mõni inimene on!
Kindlasti ei ole sidemed mõeldud kakatriipude jaoks. Lihtsalt õudne, kui rumal ikka mõni inimene on!
-
Külaline
Aga mis on liiga tihe pesu? Ma ei tea ühtegi naist, kes peseks regulaarselt täiesti puhtaid juukseid. Pesta tuleb vastavalt vajadusele. Kui peanahk on rasvane ja juuksed ei hoia enam hästi, siis tuleb pesta. Kes iga 5 päeva tagant, kes iga 3 päeva tagant, kes ülepäeviti, see on nii individuaalne. Vali õiged tooted ja tulemuseks on väga kenad terved juuksed vastavalt geneetilisele materjalile. Mõned nagu kardaks regulaarset pesu, kuigi nende peanahk vajab seda. Keegi ei tuleks näiteks rasuse ja läikiva näoga tööle, aga kokkukleepuvad juuksed on mingipärast okeid?Guest kirjutas: ↑22 Juul 2025 11:04 Vanasti, kui palsamit ei olnud ja pead pesti saunas üks kord nädalas, siis mul alles kolmandal päeval pärast sauna hakkas kamm korralikult läbi käima. Mida tihedamalt pead pesta, seda kiiremini rasuneb.
-
Külaline
Selle vastu aitab tagumiku pühkimine, millega juba lasteaialapsed hakkama saavad, mingeid kaitseid pole tarvis. Kui sul on selline mees, siis tunnen kaasa.Vahel netist loen, et mehed räägivad mingitest kakatriipude tõttu peaks tihedamini aluspesu vahetama, aga mingite triipude vältimiseks ongi igapäevased pesukaitsed, need pole mõeldud menstruatsiooni päevadeks.
-
Külaline
Mul on vaid üks kogemus pikaaegse eksiga. Alguses oli ta väga hoolas. Ajas habet(oli väga karvane ka mujalt) igapäevaselt jne. Aga kui suhe oli juba mugav, siis ta hoolutses enda eest vaid siis, kui kodust välja käis. Koduses keskkonnas oli üsna räpakoll.
Ta tegi füüsilist tööd. Ma ei saa väita, et ta ta pesemas ei käinud, käis küll aga hommikul ennem tööle minekut. Tööle läks jah värskena aga koju tulles ta eriti pesemas ei käinud
. Ja niimoodi higise ja töömustusega läks ta ka magama.
Ma pidin üsna tihti voodilinad päris ära viskama, sest tema voodipool ei läinud enam puhtaks ka pesus. Rääkisin palju, ei aidanud. Hambaid ta pesi küll. Need olid tal alati puhtad ja terved.
Ja eks ma viskasin ära ka päris palju pleede ja diivani dekoratiivpatju, sest selle töömustusega ta ka seal vedeles.
Ja enne õhtust seksi ma pidin alati ta pesema saatma, sest muidu oli mul alati tupeseen. Mõnikord pidin teist korda veel üle pesema saatma. Kohutav tujurikkuja.
Peale seksi ta ka kunagi pesema ei läinud
.
Aga vot kui peale tööd kuhugi välja vaja minna oli, siis oli korralikult pärlpuhas.
Ma ise ka vahel imestan, kuidas ma sellise inimesega koos elada ja samas voodis suutsin magada.
Ta tegi füüsilist tööd. Ma ei saa väita, et ta ta pesemas ei käinud, käis küll aga hommikul ennem tööle minekut. Tööle läks jah värskena aga koju tulles ta eriti pesemas ei käinud
Ma pidin üsna tihti voodilinad päris ära viskama, sest tema voodipool ei läinud enam puhtaks ka pesus. Rääkisin palju, ei aidanud. Hambaid ta pesi küll. Need olid tal alati puhtad ja terved.
Ja eks ma viskasin ära ka päris palju pleede ja diivani dekoratiivpatju, sest selle töömustusega ta ka seal vedeles.
Ja enne õhtust seksi ma pidin alati ta pesema saatma, sest muidu oli mul alati tupeseen. Mõnikord pidin teist korda veel üle pesema saatma. Kohutav tujurikkuja.
Peale seksi ta ka kunagi pesema ei läinud
Aga vot kui peale tööd kuhugi välja vaja minna oli, siis oli korralikult pärlpuhas.
Ma ise ka vahel imestan, kuidas ma sellise inimesega koos elada ja samas voodis suutsin magada.
-
Külaline
Tean mis tunned. Mul laste isa ka ei taha pesus käia ja alati peale seksi mul tupeseen platsis. Kui pesebki siis mitte eesnaha alt ja nöha on, et lohakalt on end pestnud. Mehed tahavad head seksi, aga nii elementaarset asja nagu enne seksi pesemine endal pähe ei tule. Tegelt on üsna nõme ka naisena pidevalt öelda, et palun pese end puhtaks.
-
Külaline
Öeldakse, et meest ei tohi emmetada ja öelda talle, mida ta peab tegema. Aga...antud olukorras oleks mina küll mehe kohe peale töölt tulemist vannituppa suunanud. Poleks tuppa enne lasknudki seda haisvat mustusehunnikut.
-
Külaline
Oled üsna rõve loom, et sellisega lepid. See ütleb ikka korralikult sinu kohta.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 19:11 Tean mis tunned. Mul laste isa ka ei taha pesus käia ja alati peale seksi mul tupeseen platsis. Kui pesebki siis mitte eesnaha alt ja nöha on, et lohakalt on end pestnud. Mehed tahavad head seksi, aga nii elementaarset asja nagu enne seksi pesemine endal pähe ei tule. Tegelt on üsna nõme ka naisena pidevalt öelda, et palun pese end puhtaks.
-
Külaline
Faaakkk, mis sul viga on, et sellisega seksid? Pessu ja siis vaatab või lendab ukse taha.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 19:11 Tean mis tunned. Mul laste isa ka ei taha pesus käia ja alati peale seksi mul tupeseen platsis. Kui pesebki siis mitte eesnaha alt ja nöha on, et lohakalt on end pestnud. Mehed tahavad head seksi, aga nii elementaarset asja nagu enne seksi pesemine endal pähe ei tule. Tegelt on üsna nõme ka naisena pidevalt öelda, et palun pese end puhtaks.
-
Külaline
Ütlen lastele, et lahutasin isast kuna ta ei käi piisavalt pesus? Ma enne jätan seksimise maha, aga meest seepärast veel maha ei jäta. Ma arvan ta ema lihtsalt polegi teda pesema õpetanud. Ämm näiteks peale wc käimist ei pese oma käsi. Ma olen mitmeid kordi öelnud talle, et palun mine pessu ka enne kui magama tuled, aga mõnikord ongi jäänud mulje, et lihtsat teeb end seal duši all märjaks minu rahustuseks. Tehke proovi kuidas on öelda muidu toredale mehele, et võiks pessu minna - üsna selline halb tunne tekib.
-
Külaline
Järgmine kord ehk proovid täiskasvanulikult väljenduda.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 20:40 Faaakkk
-
Külaline
Ma ei teinud mitte proovi, vaid ütlesingi selgelt, et kui oled päeval füüsilist tööd teinud, higistanud ja must, siis enne diivanile maandumist pesed end puhtaks. Korralikult. Üsna varakult enne abiellumist ja lapsi.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 22:57Tehke proovi kuidas on öelda muidu toredale mehele, et võiks pessu minna - üsna selline halb tunne tekib.
Vahel juhtus, et viskas end tööriietes voodile - no olin nii imestunud, et kuidas sa ometi tahad midagi niisugust teha, kui mina sooviks siin ilma loomakirpudeta lamada?
Üldse ei läinud kaua aega. V-o solvus ka, ei tea.
Igatahes aru sai ja nüüd peab pesemist väga tähtsaks. Kamandas lapsi, kamandab ka lapselapsi duši alla.
-
Külaline
Tupeseen on haigus ning tekib haigusekandjate levikul. Puhas või must, see pole oluline. Oluline on, et su mees on sel juhul haigusekandja. Ravige end terveks ja kaob tupeseen - kui sul just pole ülitundlikkust mehe sperma suhtes. Ka see on võimalik.Guest kirjutas: ↑22 Juul 2025 19:11 Tean mis tunned. Mul laste isa ka ei taha pesus käia ja alati peale seksi mul tupeseen platsis. Kui pesebki siis mitte eesnaha alt ja nöha on, et lohakalt on end pestnud. Mehed tahavad head seksi, aga nii elementaarset asja nagu enne seksi pesemine endal pähe ei tule. Tegelt on üsna nõme ka naisena pidevalt öelda, et palun pese end puhtaks.
-
Külaline
Ära seleta, kui midagi ei tea.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 23:35Tupeseen on haigus ning tekib haigusekandjate levikul. Puhas või must, see pole oluline.
-
Külaline
Tahtsid ilusat meest, said ilusa mehe. Ilu nõuab ohvreid. Naise jaoks jääb aega selle võrra vähem.
Ise ma ei kujutaks ette, et oleks koos mehega, kes kasutab juukselakki (????). Pildi pealt oleks jah võib-olla ilus vaadata.
Ise ma ei kujutaks ette, et oleks koos mehega, kes kasutab juukselakki (????). Pildi pealt oleks jah võib-olla ilus vaadata.
-
Külaline
Sellepärast juutidel ongi ümberlõikamise komme....Guest kirjutas: ↑22 Juul 2025 20:40Faaakkk, mis sul viga on, et sellisega seksid? Pessu ja siis vaatab või lendab ukse taha.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 19:11 Tean mis tunned. Mul laste isa ka ei taha pesus käia ja alati peale seksi mul tupeseen platsis. Kui pesebki siis mitte eesnaha alt ja nöha on, et lohakalt on end pestnud. Mehed tahavad head seksi, aga nii elementaarset asja nagu enne seksi pesemine endal pähe ei tule. Tegelt on üsna nõme ka naisena pidevalt öelda, et palun pese end puhtaks.
-
Külaline
Aga juuksegeeli võib kasutada?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 07:48 Tahtsid ilusat meest, said ilusa mehe. Ilu nõuab ohvreid. Naise jaoks jääb aega selle võrra vähem.
-
Külaline
Mul oli peika, kes niimoodi igapäevaselt ei mässanud hullusti oma välimusega, aga ta tegi püsimeigikulmud ja ripsmevahelise laineri ja värvis pead. No tegelikult see tegi teda nooremaks küll kõvasti, kui päris aus olla ja näha ei olnud, et oleks kuidagi meigitud või värvitud.
-
Külaline
Mingil ajal oli juukselaki kasutamine härrasmeestel üldlevinud komme. Üle pea silutud pea käiski lakiga.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 09:05Aga juuksegeeli võib kasutada?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 07:48 Tahtsid ilusat meest, said ilusa mehe. Ilu nõuab ohvreid. Naise jaoks jääb aega selle võrra vähem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist