Riided ja vanus

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Hallooo inimesed… tehke oma süstide ja pardimokkade jaoks eraldi teema, siin peaks riietusest rääkima :roll:
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 18:00 Hallooo inimesed… tehke oma süstide ja pardimokkade jaoks eraldi teema, siin peaks riietusest rääkima :roll:
No ega noorele inimesele vist pole võimalik selgeks teha, et vanemad eas pole tervis ja liikuvus sama mis noorena ja seetõttu tuleb ka teistsugust riietust kanda. Võid oma näo lõhkemiseni täis süstida ja pekki imuriga vähemaks võtta, aga ega see konte nooremaks ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 17:58
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 17:53
Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 17:51 Maitse üle ei vaielda. Mina isiklikult pean naturaalset nägu ilusamaks kui joodiku stiilis punsunägu. Paljud naised peavad ka suuri pardimokki ilusateks, mis minu arvates jäledad. No las nad siis olla enda arvates megailusad oma Tripi lõustaga
Tõenäoliselt vahivad paljud ka sind, et nii kole naine, miks ta ometi endaga midagi ette ei võta :D
Rahune maha. Lausa hüsteeriliselt kiidab siin oma pardimokki ja punni kisutud nägu.
Vabandust, vale puu all haugud-pole mul ei punnisüstitud nägu ega pardimokki. On sul aga vastumeelsus, igas sarnases teemas kukud enda eest hoolitsevaid naisi maha tegema, kõigil on sinu arust näost näha jne. Millest selline viha? Ole nagu oled, kedagi ei huvita, kui sa tänapäeva võimalusi ei kasuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 18:06
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 18:00 Hallooo inimesed… tehke oma süstide ja pardimokkade jaoks eraldi teema, siin peaks riietusest rääkima :roll:
No ega noorele inimesele vist pole võimalik selgeks teha, et vanemad eas pole tervis ja liikuvus sama mis noorena ja seetõttu tuleb ka teistsugust riietust kanda. Võid oma näo lõhkemiseni täis süstida ja pekki imuriga vähemaks võtta, aga ega see konte nooremaks ei tee.
Kui see oli nüüd minule suunatud, siis ma kohe alguses ka mainisin, et riideid, mis endale meeldivad, kantakse surmani. Ma isegi ei tea, mis need vanamutiriided on ja miks peaks kandma miskit, mis ei meeldi, lihtsalt vanuse pärast?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 19:00
Kui see oli nüüd minule suunatud, siis ma kohe alguses ka mainisin, et riideid, mis endale meeldivad, kantakse surmani. Ma isegi ei tea, mis need vanamutiriided on ja miks peaks kandma miskit, mis ei meeldi, lihtsalt vanuse pärast?
Miniseelik on näiteks üks asi, mida arvatakse, et vanuse pärast ei sobi kanda, üldse kõik riided, mis on liiga napid. Varem kirjutasin, et mõned leiavad, et ka vanainimese kael peaks kaetud olema ja et 80-aastasel üldse ei sobi ringi käia paljaste käsivarte või põlvedega, ikka pikad varrukad ja pikad püksid-seelikud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 19:31

Miniseelik on näiteks üks asi, mida arvatakse, et vanuse pärast ei sobi kanda, üldse kõik riided, mis on liiga napid. Varem kirjutasin, et mõned leiavad, et ka vanainimese kael peaks kaetud olema ja et 80-aastasel üldse ei sobi ringi käia paljaste käsivarte või põlvedega, ikka pikad varrukad ja pikad püksid-seelikud.
Soengu osas samamoodi. 20-aastane võib käia ringi kaks punupatsi lehvimas, 70-aastane enam nii ei saa. Tuleb ikka mutisoeng teha.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 19:43
Soengu osas samamoodi. 20-aastane võib käia ringi kaks punupatsi lehvimas, 70-aastane enam nii ei saa. Tuleb ikka mutisoeng teha.
Ega jah, muid variante ju ei ole: kas punupatsid või mutisoeng ja nende vahel tuleb valida.
Külaline

70 ilusad pikad juuksed, triibutatud näiteks-väga sheff.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 17:58
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 17:53
Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 17:51 Maitse üle ei vaielda. Mina isiklikult pean naturaalset nägu ilusamaks kui joodiku stiilis punsunägu. Paljud naised peavad ka suuri pardimokki ilusateks, mis minu arvates jäledad. No las nad siis olla enda arvates megailusad oma Tripi lõustaga
Tõenäoliselt vahivad paljud ka sind, et nii kole naine, miks ta ometi endaga midagi ette ei võta :D
Rahune maha. Lausa hüsteeriliselt kiidab siin oma pardimokki ja punni kisutud nägu.
Hahhaa, kas mees jättis su mõne süstitud naise pärast maha, et nii hüsteeriline?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 19:31

See oleks nüüd küll hirmus, kui suure palavusega peavad kõik üle 50-sed kandma pikki pükse ja pika varrukaga tuunikaid, sall ka veel kaela ümber. Samas liibuv miniseelik on tõesti sihukene riideese, mida päris igal pool ja igas olukorras pole lihtsalt mõttekas kanda. Aga noh, eks siin olene ka palju detailidest ja ma ei imesta, kui mõni 80-ne proua liibuva mini ka välja kannab ning sealjuures ise ka ennast mugavalt tunneb.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 20:56 70 ilusad pikad juuksed, triibutatud näiteks-väga sheff.
Kahjuks ei ole enam ühelgi 70-aastasel inimesel ilusaid pikki juukseid, kui ta just parukat ei kanna.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 21:09
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 20:56 70 ilusad pikad juuksed, triibutatud näiteks-väga sheff.
Kahjuks ei ole enam ühelgi 70-aastasel inimesel ilusaid pikki juukseid, kui ta just parukat ei kanna.
Kui vanalt sinu arust siis veel on ilusad pikad juuksed?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 21:54
"50+ vanuses kipuvad kõik juustega toimuvad muutused aset leidma samaaegselt: melaniini tootmine juuksekarvas väheneb, juuksed kaotavad seeläbi värvipigmenti ja hallinevad. Samal ajal hõrenevad juuksed ja muutuvad üha hapramateks. Uusimatest uuringutest on selgunud, et vananemisega seotud juuksehädadega on raske võidelda."
https://www.ohtuleht.ee/naisteleht/5982 ... hoolitseda
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 06:55
"50+ vanuses kipuvad kõik juustega toimuvad muutused aset leidma samaaegselt: melaniini tootmine juuksekarvas väheneb, juuksed kaotavad seeläbi värvipigmenti ja hallinevad. Samal ajal hõrenevad juuksed ja muutuvad üha hapramateks. Uusimatest uuringutest on selgunud, et vananemisega seotud juuksehädadega on raske võidelda."
Samas artiklis kirjutatakse, et 30 hakkavad juba hõrenema. Olen viiekümnendate keskel ja ilusad paksud juuksed. Küsitakse, kus ma pikendused panin.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 06:55
Tänapäeval värvivad tüdrukud oma juukseid juba 14-aastasest peale ja teevad seda surmani. Seega ei saagi enam aru, millal neil juuksed hallinema hakkavad. Värv on kogu aeg peal.
Külaline

Saagim on 63 ja on ilusad juuksed. Võib-olla on natuke midagi juurde pannud, ei tea, aga üldmulje on ilus. Ei usu, et ta 7 aasta pärast need juuksed maha nudib.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 09:33 Tänapäeval värvivad tüdrukud oma juukseid juba 14-aastasest peale ja teevad seda surmani. Seega ei saagi enam aru, millal neil juuksed hallinema hakkavad. Värv on kogu aeg peal.
Mina hakkasin värvima 30+ vanuses, kuna ilmusid esimesed hallid karvad. Kui neid poleks tulnud, siis ma ei värviks oma juukseid. Mu loomulik juuksevärv on tumepruun ja sealt paistab hall kahjuks välja.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 09:38
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 09:33 Tänapäeval värvivad tüdrukud oma juukseid juba 14-aastasest peale ja teevad seda surmani. Seega ei saagi enam aru, millal neil juuksed hallinema hakkavad. Värv on kogu aeg peal.
Mina hakkasin värvima 30+ vanuses, kuna ilmusid esimesed hallid karvad. Kui neid poleks tulnud, siis ma ei värviks oma juukseid. Mu loomulik juuksevärv on tumepruun ja sealt paistab hall kahjuks välja.
Mina olen 52. Värvima hakkasin 20+ vanuses, et ikka äge toon oleks. Loomulik toon on tumeblond, juba aastaid olen loomuliku värviga, mingit halli ei ole. Või kui on, ei paista välja. Juuksed on paksud ja tugevad. Noorena, kui värvisin, olid juuksed haprad ja peale poisipea ei saanudki midagi kanda. Nüüd on ilusad õlgadeni juuksed.
Külaline

Mina olen 54. Blondeerima hakkasin 14-aastaselt. Terve elu blond olnud, viimane aasta salgutatud blond. Juuksed on paksud, tugevad ja pikad.
Külaline

Mõnel on nooruses nii paksud juuksed, et kui pool sellest vanemas eas välja langeb ega ei ütleks, et õhukesed. Mu sõbrannal oli kahe punupatsi puhul üks pats nii paks nagu minu juuksed kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist