Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 13:51
Guest kirjutas: 16 Juul 2025 13:32 Mul on kõik ülemised hambad korrast ära.
Ja miks korda ei tee siis? Kuidas julged nii ringi käia?
Raha pole.
Julgen ikka, isegi kui sinusugusega peaks kokku trehvama, siis pole sul midagi puhtaks lüüa kah.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 13:55
siis sa minuga ei skoori. korda ei ole mõelnud teha?
Ega ei huvitaga sinuga skoorimine.
Unistada ju võib.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 13:32 Mul on kõik ülemised hambad korrast ära.
Killud ja plommid väljas?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 16:21
Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 13:51
Ja miks korda ei tee siis? Kuidas julged nii ringi käia?
Raha pole.
Julgen ikka, isegi kui sinusugusega peaks kokku trehvama, siis pole sul midagi puhtaks lüüa kah.
Aga kas tööle võetakse siis selliste hammastega või? Ma mäletan, et sõbranna tahtis mingit töömeest palgata ja ütles mulle, et seda ta ei saa võtta, sellel pole ju hambaid suus. Ma siis kaitseks ütleksin, ega ta hammastega riiuleid ei tee, aga noh, ise ehmataks ka ju ära. Tundud olevat mees, nagu uhke oma hambutuse üle, naised sellised ei ole.
Külaline

Ma tean naist, kes oli ussitanud eeshammastega. Ta sai 10 000 laenu ja ostis selle raha eest hoopis mehele uue auto. Kusjuures, mees oli pool aastat enne petmisega vahele jäänud. Nii et ostis oma tropist meele uue auto ja käis oma ussitanud hammastega edasi. Mis neist saanud on, ei tea. Kolisid Soome.

https://media.istockphoto.com/id/177419 ... Dfglafj2g=
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 17:53Aga kas tööle võetakse siis selliste hammastega või? Ma mäletan, et sõbranna tahtis mingit töömeest palgata ja ütles mulle, et seda ta ei saa võtta, sellel pole ju hambaid suus. Ma siis kaitseks ütleksin, ega ta hammastega riiuleid ei tee, aga noh, ise ehmataks ka ju ära. Tundud olevat mees, nagu uhke oma hambutuse üle, naised sellised ei ole.
Naine olen.
Millest sa seda uhkust näen.
Tööd annan endale ise ja töövestlusel peeglisse ei vaata.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 20:03Naine olen.
Millest sa seda uhkust näed?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 20:03

Naine olen.
Millest sa seda uhkust näen.
Äkki siis oleks mõistlik kusagile palgatööle minna. Teeniksid vähemalt niigi palju, et hambad korda teha.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2025 08:45
Guest kirjutas: 14 Juul 2025 00:17
Guest kirjutas: 14 Juul 2025 00:00

Täpselt nii ongi! Hambad ei kuku üleöö suust välja. Hambaid tuleb pesta iga päev ja arsti juures tuleb käia regulaarselt. Siis, kui on auguke tekkinud, on töölkäival inimesel siiski võimalik hambaravi eest tasuda. Kui lased kõik hambad käest ära ja siis ühel päeval otsustad minna, on tõepoolest hiigelarvet oodata.
Eesmised lõikehambad on kaotatud pigem trauma tõttu. Ebapiisava hoolduse tõttu kaotatakse enne purihambad.
Loogiline, et traumaga kaovad nõrgemad hambad enne, aga see ei tähenda, et kõigil nüüd see oleks juhtunud. Küllaga näinud neid siniseid, musti ja pruunikirjusid hambaid, mis on lihtsalt pikalt parandamata. Ilmselt juba juurepõletik ka all.
Mul kusjuures muutus "värviliseks" ravitud hammas. Lapsena vanemad hambaarstile viisid väga harva ja ühel hambal tehti juureravi kui polnud isegi veel teismeline. See surnud aga muidu terve hammas muutis värvi alles palju aastaid hiljem ning lasin krooni panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 21:25Äkki siis oleks mõistlik kusagile palgatööle minna. Teeniksid vähemalt niigi palju, et hambad korda teha.
Ei saa ju palgatööle minna, sest hambaid pole.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 22:11
Guest kirjutas: 14 Juul 2025 08:45
Guest kirjutas: 14 Juul 2025 00:17

Eesmised lõikehambad on kaotatud pigem trauma tõttu. Ebapiisava hoolduse tõttu kaotatakse enne purihambad.
Loogiline, et traumaga kaovad nõrgemad hambad enne, aga see ei tähenda, et kõigil nüüd see oleks juhtunud. Küllaga näinud neid siniseid, musti ja pruunikirjusid hambaid, mis on lihtsalt pikalt parandamata. Ilmselt juba juurepõletik ka all.
Mul kusjuures muutus "värviliseks" ravitud hammas. Lapsena vanemad hambaarstile viisid väga harva ja ühel hambal tehti juureravi kui polnud isegi veel teismeline. See surnud aga muidu terve hammas muutis värvi alles palju aastaid hiljem ning lasin krooni panna.
Pidasin silmas seda, et kahjustatud ala on värviline. Nt on näha, et inimesel on kahe hamba vahel parandamata auk, ümbert on värviliseks muutunud.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juul 2025 12:16 Mul on ikkagi tunne, et mina ei saa selle mehega edasi suhelda, sest need hambad on nagu ära murdunud köndid mitte välja tõmmatud. Ja minul ikkagi läheb süda pahaks selle peale. Peale füüsilise vastumeelsuse mulle tundub, et me lihtsalt ei sobi prioriteetide poolest. Ta rääkis mulle, et ostis endale suvilasse murutraktori, see maksab mitu tuhat eurot. Mina näiteks ei ostaks endale sellist asja, kui hambad on korrast ära. Isegi see, et hambaravi on pooleli (ta ju pole, kui köndid on suus), pole minu jaoks väga hea vabandus, sest endal oli ka vaja esihammas ära vahetada, panin implantaadi. Tõesti oli ebamugav ja see ajutine plasthammas maksis ise juba 500 eurot, aga ma ei käiks ilma hammasteta ringi mitte iialgi. Isegi tagumiste hammaste puhul lasen panna ajutise hamba, sest mingites olukordades paistab see ikka välja, kuigi inimesed arvavad, et ei paista. Mnu jaoks on hambad väga oluline asi, isegi valgendamata hambad tunduvad räpakad, ma saan aru, et see on minu enda kiiks, kui on kivi peal, mingid laigud, välja kukkunud, see on ikka täitsa vastik kohe.
Sinu jaoks on hambad väga oluline teema, aga ometigi on need nad sul nii lagunenud, et vaja implantaate panna. Palju rõhku välisele särale. Ja kas oleksid kulutanud 500 euri ka siis, kui mees sind ülal ei peaks?
Külaline

Ja kas oleksid kulutanud 500 euri ka siis, kui mees sind ülal ei peaks?
Huvitavad oletused sul. Implantaate oli vaja trauma tõttu ja kust sa võtad, et mind mõni mees üleval peab.
Külaline

Palju rõhku välisele särale.
Kas see on mingi rõhk välisele särale, et inimesel on hambad suus? Minu arust on see elementaarne oma tervise eest hoolitsemine. Kas sinu arust on hambad mingi kasutud iluasjad suus, mida topitakse sinna selleks, et välist sära saavutada? Päris naljakas jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2025 16:28
Guest kirjutas: 15 Juul 2025 12:16 Mul on ikkagi tunne, et mina ei saa selle mehega edasi suhelda, sest need hambad on nagu ära murdunud köndid mitte välja tõmmatud. Ja minul ikkagi läheb süda pahaks selle peale. Peale füüsilise vastumeelsuse mulle tundub, et me lihtsalt ei sobi prioriteetide poolest. Ta rääkis mulle, et ostis endale suvilasse murutraktori, see maksab mitu tuhat eurot. Mina näiteks ei ostaks endale sellist asja, kui hambad on korrast ära. Isegi see, et hambaravi on pooleli (ta ju pole, kui köndid on suus), pole minu jaoks väga hea vabandus, sest endal oli ka vaja esihammas ära vahetada, panin implantaadi. Tõesti oli ebamugav ja see ajutine plasthammas maksis ise juba 500 eurot, aga ma ei käiks ilma hammasteta ringi mitte iialgi. Isegi tagumiste hammaste puhul lasen panna ajutise hamba, sest mingites olukordades paistab see ikka välja, kuigi inimesed arvavad, et ei paista. Mnu jaoks on hambad väga oluline asi, isegi valgendamata hambad tunduvad räpakad, ma saan aru, et see on minu enda kiiks, kui on kivi peal, mingid laigud, välja kukkunud, see on ikka täitsa vastik kohe.
Sinu jaoks on hambad väga oluline teema, aga ometigi on need nad sul nii lagunenud, et vaja implantaate panna. Palju rõhku välisele särale. Ja kas oleksid kulutanud 500 euri ka siis, kui mees sind ülal ei peaks?
Isver, mis jutt. Iga keskmine naine on suuteline oma palgast igakuiselt 500 eurot kõrvale panema, selle jaoks pole mehi vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2025 17:02
Külaline kirjutas: 18 Juul 2025 16:28
Isver, mis jutt. Iga keskmine naine on suuteline oma palgast igakuiselt 500 eurot kõrvale panema, selle jaoks pole mehi vaja.
See on nüüd küll liialdus. Iga keskmine naine on üksikvanem, kellel pole laste kasvatamise kõrvalt sellist raha kõrvale panna.

Aa, ma unustasin, siin käivad vist ju ainult rikkurid. Vabandust 🤭
Külaline

Üldiselt on nii, et lagunema kipuvad ennekõike tagumised hambad. Need, millega närid. Kui juba esihambad on köndid, siis võib arvata, kuidas tagumistega lood on. Aga mul endalgi 3 implantaati suus. Lagunesid ära, kuigi pole mingi asotsiaal.
Külaline

See on nüüd küll liialdus. Iga keskmine naine on üksikvanem, kellel pole laste kasvatamise kõrvalt sellist raha kõrvale panna.

Millegipärast olen ma hambutuid mehi rohkem näinud kui naisi, kuigi naistel ju raha pole sinu jutu järgi. Hambalahendusi on ka odavamas hinnaklassis, hambutuna ringikäimine on siiski asotsiaali tase.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2025 19:10

Millegipärast olen ma hambutuid mehi rohkem näinud kui naisi, kuigi naistel ju raha pole sinu jutu järgi. Hambalahendusi on ka odavamas hinnaklassis, hambutuna ringikäimine on siiski asotsiaali tase.
Naistel on see lihtsalt tähtsam(üldse väline ilu) ja juba ennetamisega(hügieeniga)pööratakse varasemalt sellele tähelepanu. Samuti naised on usinamad arstil käijad. Samamoodi lõppkokkuvõttes suur ennetus. Ei lasta olukord regulaarse arstil käimisega nii hulluks.

Osad mehed ei lähe ka siis tavaarsti juurde, kui poole jalaga juba hauas. Veel vähem siis hambaarstile.
Külaline

Naistel on see lihtsalt tähtsam(üldse väline ilu)
Jälle see ilu jutt. Ega hambad sul ilu pärast suus pole. Mõtlesin, et mis nende hambutute peas küll toimub, aga näe, mõni mees vist mõtlebki, et ega ma mingi ilueedi pole, pole neid hambaid tarviski. Ostan parem bemmile uued kummid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist