Loogiline, et traumaga kaovad nõrgemad hambad enne, aga see ei tähenda, et kõigil nüüd see oleks juhtunud. Küllaga näinud neid siniseid, musti ja pruunikirjusid hambaid, mis on lihtsalt pikalt parandamata. Ilmselt juba juurepõletik ka all.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 00:17Eesmised lõikehambad on kaotatud pigem trauma tõttu. Ebapiisava hoolduse tõttu kaotatakse enne purihambad.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 00:00Täpselt nii ongi! Hambad ei kuku üleöö suust välja. Hambaid tuleb pesta iga päev ja arsti juures tuleb käia regulaarselt. Siis, kui on auguke tekkinud, on töölkäival inimesel siiski võimalik hambaravi eest tasuda. Kui lased kõik hambad käest ära ja siis ühel päeval otsustad minna, on tõepoolest hiigelarvet oodata.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2025 22:33 Ei maksa mingeid erandlikke vabandusi otsida, paljud on end siiski teadlikult käest ära lasknud. Ka see jutt, et hambaravi ei saa selle kalliduse tõttu lubada, on sageli prioriteetide küsimus. Ega nad ühe päevaga ei lagune ja suust välja ei kuku.
Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?
-
Külaline
-
Külaline
A võibolla tal on proteesiravi parajasti pooleli. Ilmselt on tegemist traumaga. Mul sugulane just hiljuti sai proteesid, miskit tõmmati välja ja miskit viiliti köndiks ja ca 2 kuud enne seda käis selle aukliku naeratusega ringi.
-
Külaline
No kui on tore mees, siis see on ju siiski kergesti fikseeritav iluviga erinevalt mingitest progresseeruvatest haigustest. Sellepärast kohe nurka ei viskaks. Lihtsalt mingil hetkel ehk tuleb võimalus uurida, milles asi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 17:35 No kui on tore mees, siis see on ju siiski kergesti fikseeritav iluviga erinevalt mingitest progresseeruvatest haigustest. Sellepärast kohe nurka ei viskaks. Lihtsalt mingil hetkel ehk tuleb võimalus uurida, milles asi.
Ja kaua seda hetke ootama oled nõus? Tahaks kallistada ja suudelda, aga no ei suuda mingite pruunide lagund hambaköntidega meest suudelda. Ma küsiks kiiresti, et kas läheb hambaid parandama või ei. Kuni ei ole ok, ei ole ka mingit suudlemist ja seksi. Ja kui keeldub minemast, siis adjöö.
-
Külaline
Nad on alles kaks korda kokku saanud. Liiga vähe, et hakkaks oma (jhammaste) probleemidest rääkima.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:46Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 17:35 No kui on tore mees, siis see on ju siiski kergesti fikseeritav iluviga erinevalt mingitest progresseeruvatest haigustest. Sellepärast kohe nurka ei viskaks. Lihtsalt mingil hetkel ehk tuleb võimalus uurida, milles asi.
Ja kaua seda hetke ootama oled nõus? Tahaks kallistada ja suudelda, aga no ei suuda mingite pruunide lagund hambaköntidega meest suudelda. Ma küsiks kiiresti, et kas läheb hambaid parandama või ei. Kuni ei ole ok, ei ole ka mingit suudlemist ja seksi. Ja kui keeldub minemast, siis adjöö.
-
Külaline
Kahe puuduva hamba asendamine maksab 2500, max 3000, mite 10 000.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2025 21:23Võibolla pole kohe 10 000 võtta. Mitme puuduva hamba asendamine on väga kallis lõbu.
-
Külaline
Aga polegi ju mõtet rohkem kokku saada, kui mees pole nõus oma mädaseid könte korda tegema. Kohe tuleb ära küsida, kui need köndid häirivad ja vastuse järgi otsustada, kas on mõtet üldse veel edasi sebida või mitte. Jama teema muidugi, aga tuleb küsida.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:54Nad on alles kaks korda kokku saanud. Liiga vähe, et hakkaks oma (jhammaste) probleemidest rääkima.
-
Külaline
Nojah, olgu tore mees, aga kas sa tõesti suudaksid suudelda mehega, kellel ei ole hambaid suus? Või on seal pruunid köndid? Ainuüksi mõte sellest ajab mu öökima.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 17:35 No kui on tore mees, siis see on ju siiski kergesti fikseeritav iluviga erinevalt mingitest progresseeruvatest haigustest. Sellepärast kohe nurka ei viskaks. Lihtsalt mingil hetkel ehk tuleb võimalus uurida, milles asi.
See, et ta on lasknud asja nii kaugele, näitab siiski inimese suhtumist ja see räägib inimese kohta väga palju.
-
Külaline
Mul ei tekiks mõtetki, et lagunevate hammastega mees võiks muidu tore mees olla. Mis minul enam sellest, kui selline mees minuga tutvumise tõttu läheks (minu soovitusel pealegi) oma hambaid korda tegema. Ma ju juba tean, mis inimene ta tegelikult on. Ükski normaalne inimene ei käi köntidega ringi, ka siis, kui ta on parajasti üksik.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 17:35 No kui on tore mees, siis see on ju siiski kergesti fikseeritav iluviga erinevalt mingitest progresseeruvatest haigustest. Sellepärast kohe nurka ei viskaks. Lihtsalt mingil hetkel ehk tuleb võimalus uurida, milles asi.
Nojaa, kui tal juba hambad sellised, siis muud probleemid ei jäta ka ennast kaua oodata, jääb veel kaela peale. Samas ma olen tundnud kahte korrast ära hammastega isikut, mõlemad olid iseseisvad ja said oma eludega hästi hakkama, üks oli mees, ja teine naine. Ega ma neid lähedalt ei tundnud, aga suhelda sai. Nii et võib sellise isikuga suhelda küll, ainult et sa ei tea, kes ta on, loru, või mitte. Kui romantilist tutvust ei tule, st et lähedalt kokku ei puutu, siis idee poolest saab suhelda küll. Romantiline on midagi muud, kas sulle sobib, või mitte.
-
Külaline
Kodutunde saates oli sageli näha sellist vastuolist asja, et hambutu naine, kel on kunstküüned ja kunstripsmed. Või polegi see vastuoluline. Sest need on vähim mida ilu nimel lubada, hambaid ravida on kallis.
Ma ei tea, kas protees on ka nii kallis? Mul sõbrannal on kahe esihamba protees. Noorena said tal need hambad trauma. Ja 10 aasta pärast ei saanud enam parandada ka. Nüüd ongi proteesiga, mis on ära võetav. Kui atraktiivne ta oma mehe jaoks võib olla? Kas see oleks ka probleem, kui TA tuttaval mehel oleks plaatprotees?
Ma ei tea, kas protees on ka nii kallis? Mul sõbrannal on kahe esihamba protees. Noorena said tal need hambad trauma. Ja 10 aasta pärast ei saanud enam parandada ka. Nüüd ongi proteesiga, mis on ära võetav. Kui atraktiivne ta oma mehe jaoks võib olla? Kas see oleks ka probleem, kui TA tuttaval mehel oleks plaatprotees?
-
Külaline
Enne, kui proteesi kasutada saab, siis peab ikkagi seal kõik korda tegema. Kas siis välja tõmbama või parandama, mis veel võimalik. Protees iseenesest vist nii kallis ei ole aga see eelnev ravi küll. Ravimata köntide peale ei tehta proteesi.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 09:47 Kodutunde saates oli sageli näha sellist vastuolist asja, et hambutu naine, kel on kunstküüned ja kunstripsmed. Või polegi see vastuoluline. Sest need on vähim mida ilu nimel lubada, hambaid ravida on kallis.
-
Külaline
Mul on ikkagi tunne, et mina ei saa selle mehega edasi suhelda, sest need hambad on nagu ära murdunud köndid mitte välja tõmmatud. Ja minul ikkagi läheb süda pahaks selle peale. Peale füüsilise vastumeelsuse mulle tundub, et me lihtsalt ei sobi prioriteetide poolest. Ta rääkis mulle, et ostis endale suvilasse murutraktori, see maksab mitu tuhat eurot. Mina näiteks ei ostaks endale sellist asja, kui hambad on korrast ära. Isegi see, et hambaravi on pooleli (ta ju pole, kui köndid on suus), pole minu jaoks väga hea vabandus, sest endal oli ka vaja esihammas ära vahetada, panin implantaadi. Tõesti oli ebamugav ja see ajutine plasthammas maksis ise juba 500 eurot, aga ma ei käiks ilma hammasteta ringi mitte iialgi. Isegi tagumiste hammaste puhul lasen panna ajutise hamba, sest mingites olukordades paistab see ikka välja, kuigi inimesed arvavad, et ei paista. Mnu jaoks on hambad väga oluline asi, isegi valgendamata hambad tunduvad räpakad, ma saan aru, et see on minu enda kiiks, kui on kivi peal, mingid laigud, välja kukkunud, see on ikka täitsa vastik kohe.
-
Külaline
Ei, kindlasti mitte. Hambad on väga olulised, nii tervise, kui välimuse koha pealt. Kui inimene ei saa ka järelmaksuga oma hambaid korda tehtud, viitab see nii erinevale mõtteviisile, et mingit lähemat suhtlust sellest ei tule. Tõenäoliselt ei suudaks vastu panna kiusatusele seda ka otse öelda, viidates just tervise aspektile.
-
Külaline
Mehel on isiklik suvila ja murutraktor, aga mitte hambaid! Mina sinu asemel enne suhtlemise lõpetamist lihtsalt huvi pärast ikkagi küsiks, miks hambad murdunud (mingi kõrtsikakleja?) ja miks midagi ette võtnud. Räägi meile ka, tahaks teada, kuidas sellised inimesed mõtlevad.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 12:16 Mul on ikkagi tunne, et mina ei saa selle mehega edasi suhelda, sest need hambad on nagu ära murdunud köndid mitte välja tõmmatud. Ja minul ikkagi läheb süda pahaks selle peale. Peale füüsilise vastumeelsuse mulle tundub, et me lihtsalt ei sobi prioriteetide poolest. Ta rääkis mulle, et ostis endale suvilasse murutraktori, see maksab mitu tuhat eurot. Mina näiteks ei ostaks endale sellist asja, kui hambad on korrast ära. Isegi see, et hambaravi on pooleli (ta ju pole, kui köndid on suus), pole minu jaoks väga hea vabandus, sest endal oli ka vaja esihammas ära vahetada, panin implantaadi. Tõesti oli ebamugav ja see ajutine plasthammas maksis ise juba 500 eurot, aga ma ei käiks ilma hammasteta ringi mitte iialgi. Isegi tagumiste hammaste puhul lasen panna ajutise hamba, sest mingites olukordades paistab see ikka välja, kuigi inimesed arvavad, et ei paista. Mnu jaoks on hambad väga oluline asi, isegi valgendamata hambad tunduvad räpakad, ma saan aru, et see on minu enda kiiks, kui on kivi peal, mingid laigud, välja kukkunud, see on ikka täitsa vastik kohe.
ei ole vastuvõetav. kui tal mulle väga meeldiks, paneksin talle hambaarsti aja kinni ja saadaksin hambaid suhu panema. kui väga ei meeldi või hambaarstile ei lähe on lõpp lühike ja selge.
-
Külaline
Mul on kõik ülemised hambad korrast ära.
-
Külaline
Ja miks korda ei tee siis? Kuidas julged nii ringi käia?Guest kirjutas: ↑16 Juul 2025 13:32 Mul on kõik ülemised hambad korrast ära.
-
Külaline
siis sa minuga ei skoori. korda ei ole mõelnud teha?Guest kirjutas: ↑16 Juul 2025 13:32 Mul on kõik ülemised hambad korrast ära.
-
Külaline
Mul on teemaalgatusele vaid üks vastus: ei suhtleks. Mingid põhjused ja põhjendused, miks suus on surnuaed, mind ei huvita. Ei suudaks sellise inimesega romantilises suhtes olla, niisamagi on hambutute või hambaköntidega inimestega ebameeldiv suhelda. Peaaegu eranditult kaasneb sellise suuga ka rõve hingeõhk. Sellise suuhügieeniga inimesed suhelgu omavahel, ju siis neile sobib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist