Ei tule midagi välja, mark on maani, vabanda, palju tahad.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 11:59Kui rõhuda püüdlusele ja suurele soovile, usule endi headusesse ja vabandada, siis on see koor igavesti kuulus, oma krutskiga. Tuleb ainult viga tunnistada ja vabandada, kui välja tuleb![]()
Laulupeole kontvõõrana laulma
-
Külaline
-
Külaline
Aga miks? Inimesed tahtsid ju lihtsalt laulda.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 12:01Ei tule midagi välja, mark on maani, vabanda, palju tahad.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 11:59
Kui rõhuda püüdlusele ja suurele soovile, usule endi headusesse ja vabandada, siis on see koor igavesti kuulus, oma krutskiga. Tuleb ainult viga tunnistada ja vabandada, kui välja tuleb![]()
-
Külaline
Kurtegi ei lastud lavale, veel vähem siis mingeid kontvõõraid. Laulda saab mujal ka, ei pea sinna laulukaare alla tingimata ronima. Tule publikuks ja laula palju tahad.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 12:12Aga miks? Inimesed tahtsid ju lihtsalt laulda.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 12:01Ei tule midagi välja, mark on maani, vabanda, palju tahad.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 11:59
Kui rõhuda püüdlusele ja suurele soovile, usule endi headusesse ja vabandada, siis on see koor igavesti kuulus, oma krutskiga. Tuleb ainult viga tunnistada ja vabandada, kui välja tuleb![]()
-
Külaline
Kui sul on laulupeo pilet, siis jah on tegelikult lihtne minna lavale minevate lauljate hulka, sest tohutu mass liigub korraga. Ei, sa ei huvita mitte kedagi isegi tavalises riietuses ja laval on võimalik lihtsalt suud maigutada. Kui telepilti vaadata, siis neid turisti olekuga koorilauljaid, kes virila näoga vaevu suud liigutavad ja ringi vahivad, on omajagu.
-
Külaline
No esimesel päeval saad ka sinna lauluväljakule ilma piletita sisse, kui väga tahad, sätid ennast aga kuskile suvalisse koori/kohta rongkäigul sisse (eriti sellistele kooridele, kus on kohe näha eriti kirjut ja segast ja omade erinevate rahvariietega tegelasi, kellel puudub ühtne koorivorm) ja marsid kohale nagu õige mees kunagi. Rahvariiete alt pole mingeid käepaelu paista ega kontrolli seda ka keegi seal väravas, kui kolonnid sisenevad. Ja laval ei vaata ka keegi, kas sa päriselt laulad või oled niisama ilus, lava taga kogunemisel ei ole ka midagi imelikku selles, kui sa lähikondseid ei tunne, ennegi olnud, et jõuad hilinejana kolonni ja ei leia sealt omi inimesi üles, siis oledki seal, kus parasjagu satud ja mingit small talki keegi seal ei oota.
-
Külaline
No võõra koori sisse end küll nii lihtsalt rongkäigus ei peida. Nad ju tunnevad üksteist ja kohe märgatakse, et keegi tundmatu su kõrval. See, et kollektiivil ühtset vormi pole, ei tähenda samuti, et nad üksteist ei tunne.
-
Külaline
Eile just rääkis üks tüüp ETV saates “Minu pidu”, kuidas jäi lauljate kogunemiskohas sõpradega lobisema ja tema ümber oli järsku nii suur inimmass, et ei suutnud sealt välja murda ning oli sunnitud selle massiga koos laulukaare alla liikuma ja laulma. Ma ei tea, kui usutav see tegelikult on, sest treppidel kõnnivad nad ikka reas, mitte karjas koos.
-
Külaline
On täitsa võimalik. Mina sattusin kunagi niimoodi massiga meeskoori sekka sinna lavale. Laulsingi lõpuks tenorit.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 13:09 Eile just rääkis üks tüüp ETV saates “Minu pidu”, kuidas jäi lauljate kogunemiskohas sõpradega lobisema ja tema ümber oli järsku nii suur inimmass, et ei suutnud sealt välja murda ning oli sunnitud selle massiga koos laulukaare alla liikuma ja laulma. Ma ei tea, kui usutav see tegelikult on, sest treppidel kõnnivad nad ikka reas, mitte karjas koos.