Kui vanalt oma lapsed saite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 21:02
Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 09:47
Tõutäkk kirjutas: 15 Juun 2025 06:56 29 (minu sünnipäeval), 30, 31,33,34,35,36, 50, 51,53.
Vaene naine! Seitse aastat jutti rase olla ja igal aastal sünnitada - peab vist olema ikka eriti tugev naine.
Lugesin mitu korda üle ja sain kokku kümme last. No on ikka tubli mees, kui ta nende kõigi eest hoolitseb ka.
Ma ju kirjutasin "igal aastal", ehk siis pidasin silmas seda, et seitse aastat järjest sai igal aastal lapse. Ok, 32-aastaselt jäi vahele. Pärast seda tuli suur vahe. Kokku võib tal neid lapsi rohkemgi olla kui kümme. Ta ju siin ise ka ei ole päris kindel.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 06:44
Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 11:56Ma tean! Lihtsalt mõtlen, et kuidas on võimalik iga aasta uus laps saada, ja nii seitse aastat järjest. Ta siis pidi ju värskelt sünnitanud naise juurest juba teisele naisele titte treima.
Ei teadnud sa midagi, mis seletad, muidu sa poleks kirjutanud, et tubli naine oli 7a järjest rase.
Teadsin küll, ja see imestus oli pigem provokatiivne - lootsin, et asjaosaline ise natukene kommenteerib seda asja. Ehk siis päris nii need asjad ikka ei saanud olla, et kõik naised jätsid ta ise maha ja kolisid vangide juurde (nagu ta siin kunagi varasemalt siin oma esimeste naiste kohta on kirjutanud), sest mina ei usu, et värskelt sünnitanud-imetavad naised ise lahkuvad mehe juurest. Pigem käis ta oma rasedate ja imetavate naiste juurest kõrvalhüppes, ja siis imestas, et lõpuks ükski naine teda ei tahtnud.

Olen perekooli lugeja algusaastatest peale ja tean Yxiku saagat väga hästi. Rohkemgi, kui sooviks.

Sina aga õpi natukene allekste mõistma. Ja väikest nöökimist ära tundma.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 09:47Vaene naine! Seitse aastat jutti rase olla ja igal aastal sünnitada - peab vist olema ikka eriti tugev naine.
Siin pole mitte mingit allteksti. Sa arvasid, et naine oli seitse aastat jutti rase ja sünnitas igal aastal. Punkt.
Külaline

7-nõrk! Alles oli lugu kuidas ühel Eesti naisel on 21 last.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juun 2025 09:15
Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 09:47Vaene naine! Seitse aastat jutti rase olla ja igal aastal sünnitada - peab vist olema ikka eriti tugev naine.
Siin pole mitte mingit allteksti. Sa arvasid, et naine oli seitse aastat jutti rase ja sünnitas igal aastal. Punkt.
Ei arvanud! Punkt! Nagu ütlesin, provotseerisin imestumist teeseldes Yxikut rääkima, kuidas asi oli.

Veel kord, perekooli igapäevase lugejana teadsin, et ta lastel on erinevad emad, kellest osad vangidega minema panid tema juurest.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 11:17 7-nõrk! Alles oli lugu kuidas ühel Eesti naisel on 21 last.
Juriidiliselt on ka lapsendatud laps lapseks. Ma ei tea selle 21 koostise kohta midagi, aga füsioloogiliselt tundub väga äärmuslik.
Külaline

41. Ei olnud mingeid probleeme, ei tervise ega muus osas. Oli veel püsimatu ja energiline laps. Kui oleksin valida saanud, oleksin siiski sünnitanud 20+ aastates, sest noorena oled teadmatu ja muretu, hiljem oskad juba kõike karta ja muretsed asjatult. Samas oli meil aega ja raha lapsele pühenduda, reisisime palju, käisime pidevalt teatris, muuseumides jne. Tasus ära, nüüd õpib kõrgkoolis ja on igati mõistlik noor inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 16:49 41. Ei olnud mingeid probleeme, ei tervise ega muus osas. Oli veel püsimatu ja energiline laps. Kui oleksin valida saanud, oleksin siiski sünnitanud 20+ aastates, sest noorena oled teadmatu ja muretu, hiljem oskad juba kõike karta ja muretsed asjatult. Samas oli meil aega ja raha lapsele pühenduda, reisisime palju, käisime pidevalt teatris, muuseumides jne. Tasus ära, nüüd õpib kõrgkoolis ja on igati mõistlik noor inimene.
Miks sa siis ei valinud saada varem? Oled 60, kui laps lõpetab kooli. Ma olen 60, kui mu lapselaps on neljandas klassis.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 12 Juun 2025 17:02 Kas oli õige aeg, või oleks võinud varem, või hiljem? Miks? Kui saaks aega tagasi pöörata, kas saaksite nad nüüd muul ajal?
Esimese lapse sündides olin 24 (sain 2 kuu pärast 25) ja teise lapse sündides olin 38. Oli õige aeg.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 17:00
Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 16:49 41. Ei olnud mingeid probleeme, ei tervise ega muus osas. Oli veel püsimatu ja energiline laps. Kui oleksin valida saanud, oleksin siiski sünnitanud 20+ aastates, sest noorena oled teadmatu ja muretu, hiljem oskad juba kõike karta ja muretsed asjatult. Samas oli meil aega ja raha lapsele pühenduda, reisisime palju, käisime pidevalt teatris, muuseumides jne. Tasus ära, nüüd õpib kõrgkoolis ja on igati mõistlik noor inimene.
Miks sa siis ei valinud saada varem? Oled 60, kui laps lõpetab kooli. Ma olen 60, kui mu lapselaps on neljandas klassis.
Ei olnud minu valik, tekkis ootamatu takistus, millele tuli lahendus leida. Aga õnneks mu vanus ei mängi rolli, paistan igas valguses 10 aastat noorem -mind varasemalt mitte tundvate inimeste hinnangul. Lapse isaga üsna sama lugu, teeb sporti rohkem, kui temast palju nooremad. Et siis kõik sõltub konkreetsest inimesest, garantiid ei anna niikuinii miski siin elus.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 22:45Ei olnud minu valik, tekkis ootamatu takistus, millele tuli lahendus leida. Aga õnneks mu vanus ei mängi rolli, paistan igas valguses 10 aastat noorem -mind varasemalt mitte tundvate inimeste hinnangul. Lapse isaga üsna sama lugu, teeb sporti rohkem, kui temast palju nooremad. Et siis kõik sõltub konkreetsest inimesest, garantiid ei anna niikuinii miski siin elus.
Hakkab see väljanägemise jutt jälle pihta. Kõik naiste- ja meestearstid ja viljatuskliinikud üle maailma räägivad aga hoopis midagi muud: tänapäeval võivad kõik välja näha nagu gümnasistid, aga keha on ikka nii vana, nagu pass näitab. Või oled sa kuulnud, et tänapäeval tekivad meno-ja andropaus 10a hiljem ja kõik haigused on kah 10a võrra kaugemale kolinud? Sinu koed ja rakud on täpselt nii vanad, kui vana sa oled, mitte nii noored, kui sa mingis valguses välja näed (naerukoht). Keskmise eluea pikenemine tähendab pikemat aega koos erinevate haigustega, mitte elamist noorena.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 22:45
Guest kirjutas: 23 Juun 2025 17:00
Ei olnud minu valik, tekkis ootamatu takistus, millele tuli lahendus leida. Aga õnneks mu vanus ei mängi rolli, paistan igas valguses 10 aastat noorem -mind varasemalt mitte tundvate inimeste hinnangul. Lapse isaga üsna sama lugu, teeb sporti rohkem, kui temast palju nooremad. Et siis kõik sõltub konkreetsest inimesest, garantiid ei anna niikuinii miski siin elus.
Mis see väljanägemine ja sporditegemine siia puutub? 60-aastase inimese bioloogiline vanus on ikka 60, olgu ta hoolitsetud või hoolitsemata välimusega.

Nagu eelnev ütles, siis menopaus algab inimesel kindlal ajal - paistku ta siis pealegi 10 aastat noorem välja.
Külaline

Väljanägemine puutub loomulikult asjasse. Aru saavad sellest ainult need, kes 40+ sünnitanud. Laps paraku läheb kooli ühel päeval ja ükski ema ei taha, et teda lapse vanaemaks peetakse. Laps veel kõige vähem. Seega on oluline ennast vormis hoida.
Mis puutub rakkudesse, siis tasuks rohkem lugeda, bioloogiline iga ei tarvitse kokku langeda tegeliku eaga. Sõltub jälle geenidest, elustiilist jne.
Ühe uuringu järgi naised, kes saavad hilises eas lapse, ka valdavalt elavad kaua, sest loodus teab, mida ta teeb.
Külaline

Ja, mis puutub menopausi - ka siin on erinevusi, mina näiteks ei tajunud mingeid probleeme, ei unetust, kuumi hooge ega libiido langust. See pole sugugi haruldane.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juun 2025 23:50 Ja, mis puutub menopausi - ka siin on erinevusi, mina näiteks ei tajunud mingeid probleeme, ei unetust, kuumi hooge ega libiido langust. See pole sugugi haruldane.
Olen 54 ja menopausi veel ei ole. Väga imelik, peaks juba nagu olema. Mingeid vaevuseid ega vähimaidki sümptomeid ka mitte. Lasin teha veretesti-ei olegi.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Juun 2025 23:47 Väljanägemine puutub loomulikult asjasse. Aru saavad sellest ainult need, kes 40+ sünnitanud. Laps paraku läheb kooli ühel päeval ja ükski ema ei taha, et teda lapse vanaemaks peetakse. Laps veel kõige vähem. Seega on oluline ennast vormis hoida.
Mis puutub rakkudesse, siis tasuks rohkem lugeda, bioloogiline iga ei tarvitse kokku langeda tegeliku eaga. Sõltub jälle geenidest, elustiilist jne.
Ühe uuringu järgi naised, kes saavad hilises eas lapse, ka valdavalt elavad kaua, sest loodus teab, mida ta teeb.
Aga kui peetaksegi korra lapse vanaemaks, siis mis sellest on? Korra peetakse, siis saadakse teada et on ema.
Miks see nii jube tundub? Et saaks küll lapse, aga koolis hakatakse vanaemaks pidama, seepärast ei saa? Oled elanud nii vanaks ja ikka mõtled et äkki teised ei mõtle sinust hästi...
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 09:52
Guest kirjutas: 29 Juun 2025 23:47 Väljanägemine puutub loomulikult asjasse. Aru saavad sellest ainult need, kes 40+ sünnitanud. Laps paraku läheb kooli ühel päeval ja ükski ema ei taha, et teda lapse vanaemaks peetakse. Laps veel kõige vähem. Seega on oluline ennast vormis hoida.
Aga kui peetaksegi korra lapse vanaemaks, siis mis sellest on? Korra peetakse, siis saadakse teada et on ema.
Miks see nii jube tundub? Et saaks küll lapse, aga koolis hakatakse vanaemaks pidama, seepärast ei saa? Oled elanud nii vanaks ja ikka mõtled et äkki teised ei mõtle sinust hästi...
Palju toredam, kui vanaemana lapse emaks peetakse.
Külaline

Ükski mees ei mõtle hetkekski, et kelleks teda peetakse, et sellepärast lapse jätaks saamata. 70 aastaselt veel uhke, et lapse sai.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Juun 2025 10:39 Ükski mees ei mõtle hetkekski, et kelleks teda peetakse, et sellepärast lapse jätaks saamata. 70 aastaselt veel uhke, et lapse sai.
Jah see on huvitav. Mehed ise ei mõtle sellistele asjadele ilmselt. Naised mõtlevad. Ja kuna ise naisena mõtled, siis arvad et teised mõtlevad. Ja mõtlevadki, nagu siit ka selgub.
Samas mis selle teise hinnangulise mõttega peale hakata? No mõtleb, et olen nagu vanaema. Tema mõte. See on ok,las mõtleb. Tema nii ei teeks. Ka ok. Aga et teiste võimaliku arvamuse hirmus jätta midagi tegemata, mida ise väga sooviks, tundub ka vale
Külaline

Lapse jaoks on täiesti ükskõik. Kõik täiskasvanud inimesed tunduvad talle vanad. Teismelised ei taha nii või teisiti oma vanematega ringi käia. Oma põhikoolist mäletan, et mitte kedagi ei huvitanud oma klassikaaslase ema vanus. Lahedaks peeti neid, kes oma vanematest võimalikult sõltumatud olid, nt kui vanemad olid Soomes tööl.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist