Kui vanalt oma lapsed saite?
Kui vanalt oma lapsed saite?
Kas oli õige aeg, või oleks võinud varem, või hiljem? Miks? Kui saaks aega tagasi pöörata, kas saaksite nad nüüd muul ajal?
-
Külaline
Lapse isa oli kahjuks vale. Esimese sain värske 25sena ja teise 34 aastaselt. Rohkem neid ilmselt ei tule ka.
-
Külaline
18, 21 ja 26 väga õige aeg oli ja ma kahetsen ainult seda, et mul neid poole rohkem ei ole.
-
Külaline
27. Täpselt õige aeg ja vanus selline, et jõuab veel juurde teha.
-
Külaline
-
Külaline
Alusta endast.
-
Külaline
Ma ei tahtnud väga noorelt lapsi saada, tahtsin noorust ja tudengiaega nautida. Samas oli alati mõte, et esimene laps võiks tulla enne kui saan 30. Ja 35+ vanuses ei tahaks enam sünnitada.
Nii ka läks, 29 ja 33 sain lapsed, täpselt õige aeg minu jaoks ja vanusevahe ka paras.
Nii ka läks, 29 ja 33 sain lapsed, täpselt õige aeg minu jaoks ja vanusevahe ka paras.
29 (minu sünnipäeval), 30, 31,33,34,35,36, 50, 51,53.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Kas nüüd on putka kinni?
Ja mis juhtus 36. ja 50. eluaasta vahel, miski kriis?
-
Külaline
18, 21 ja 29. Esimesed kaks last on väga õigel ajal. Viimane oleks võinud sündida varem, kohe esimese kahe järgi. Kahetsen samuti, et lapsi ei ole poole rohkem.
-
Külaline
Vaene naine! Seitse aastat jutti rase olla ja igal aastal sünnitada - peab vist olema ikka eriti tugev naine.
-
Külaline
Ega tal kogu aeg üks ja sama naine pole olnud.
-
Külaline
Ma tean! Lihtsalt mõtlen, et kuidas on võimalik iga aasta uus laps saada, ja nii seitse aastat järjest. Ta siis pidi ju värskelt sünnitanud naise juurest juba teisele naisele titte treima.
-
Külaline
Jah, nii ta elu ongi kulgenud ja kulgeks surmani, kui naisi leiduks, kes sellega nõus on.Ta siis pidi ju värskelt sünnitanud naise juurest juba teisele naisele titte treima.
-
Külaline
Arvan, et 36. ja 50. eluaasta vahel oli tal üks ja sama naine.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 13:24Jah, nii ta elu ongi kulgenud ja kulgeks surmani, kui naisi leiduks, kes sellega nõus on.Ta siis pidi ju värskelt sünnitanud naise juurest juba teisele naisele titte treima.
-
Külaline
Nii pikalt küll pole keegi vastu pidanud. Üks oli viljatu, siis vahepeal asi seisis.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 18:03Arvan, et 36. ja 50. eluaasta vahel oli tal üks ja sama naine.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 13:24Jah, nii ta elu ongi kulgenud ja kulgeks surmani, kui naisi leiduks, kes sellega nõus on.Ta siis pidi ju värskelt sünnitanud naise juurest juba teisele naisele titte treima.
-
Külaline
Lugesin mitu korda üle ja sain kokku kümme last. No on ikka tubli mees, kui ta nende kõigi eest hoolitseb ka.
-
Külaline
Ei teadnud sa midagi, mis seletad, muidu sa poleks kirjutanud, et tubli naine oli 7a järjest rase.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 11:56Ma tean! Lihtsalt mõtlen, et kuidas on võimalik iga aasta uus laps saada, ja nii seitse aastat järjest. Ta siis pidi ju värskelt sünnitanud naise juurest juba teisele naisele titte treima.
-
Külaline
pole keegi vastu pidanud... Kas sinuga on mingi probleem, et naistel on raske koos sinuga kaua elada?Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 18:56Nii pikalt küll pole keegi vastu pidanud. Üks oli viljatu, siis vahepeal asi seisis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 3 külalist