Kus siis sellisel juhul see suvesoe september on? Ei mäleta küll, et oleks hirmus soe olnud.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 14:09Rõhuasetus oli sellel, et kõik on suhteline. Jah, teoreetiliselt on juuni, juuli, august suvekuud, aga reaalsus on see, et suvesoe nihkub järest enam sügise poole. Viimasest kalendrireformist on juba ligi 500 aastat möödas - loodus elab oma elu.
Väljas on nagu sügis
-
Külaline
-
Külaline
2022 oli septembris keskmine temperatuur 10,2 kraadi, 2023 oli 15,6 ja 2024 oli 15,8 kraadi. Keskmine kuutemp! September 2024: Õhutemperatuuri maksimumiks registreeriti 29,8 °C (4. september, Haapsalu)Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 17:50Kus siis sellisel juhul see suvesoe september on? Ei mäleta küll, et oleks hirmus soe olnud.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 14:09Rõhuasetus oli sellel, et kõik on suhteline. Jah, teoreetiliselt on juuni, juuli, august suvekuud, aga reaalsus on see, et suvesoe nihkub järest enam sügise poole. Viimasest kalendrireformist on juba ligi 500 aastat möödas - loodus elab oma elu.
Eelmise aasta september oli ilusam kui august. K'äisin septembri lõpuni ujumas peaaegu igal õhtul, järvedes oli vesi mõnus, lihtsalt kuna päevad jäid nii palju lühemaks ja ööd muutusid külmemaks, muutus vesi ka septembri päris lõpuks jahedaks ega jõudnud enam päevase väga sooja ilmaga nii üles soojeneda. Aga tõesti võrratu ilm oli eelmise aasta septembris.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 17:50Kus siis sellisel juhul see suvesoe september on? Ei mäleta küll, et oleks hirmus soe olnud.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 14:09Rõhuasetus oli sellel, et kõik on suhteline. Jah, teoreetiliselt on juuni, juuli, august suvekuud, aga reaalsus on see, et suvesoe nihkub järest enam sügise poole. Viimasest kalendrireformist on juba ligi 500 aastat möödas - loodus elab oma elu.
-
Külaline
Mul oli igal jaanipäeval kahju, et valge aeg hakkab jälle lühenema. Nüüd pole lugugi, nagunii väljas olemisest miskit rõõmu ei ole.
-
Külaline
Kiirustage ilmahädaldajad, Hispaanias on oodata 47 kraadi, asuge teele, enne kui hilja.
-
Külaline
Mis siin Hispaaniast rääkida, isegi Prahas on 30 kraadi iga päev. Põhimõtteliselt jookseb see kuuma ilma piir kusagilt poole Poola pealt.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 13:40 Kiirustage ilmahädaldajad, Hispaanias on oodata 47 kraadi, asuge teele, enne kui hilja.
-
Külaline
Vaat kui hea poolakatel, saavad paraja ilmaga riigi poole valida 
-
Külaline
Millist asja nendest sinu loetletutest ei saa soojamaareisil teha?iiR kirjutas: ↑25 Juun 2025 17:30Soojamaareis on tore vaheldus muidugi, aga see pole sama, kui oma kodus oma tavalisi suviseid toimetusi teha suveajal, nt käia igal õhtul järves ujumas, jutustada varavalgeni terrassil, süüa kõik söömaajad õues, tehagi süüa hoopis suveköögis, käia lastega telkimas, lugeda ripptoolis raamatut jne jne jne jne
-
Külaline
Tulin just Euroopa tripilt. Saksas Günzburgis 31°C, Linzis Austrias juba 35°C. Lauspäike muidugi kah. Päris karm üleelamine 
Praegu kodus täitsa hea olla.
Praegu kodus täitsa hea olla.
-
Külaline
Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
-
Külaline
Appi kui tobedad on sellised võrdlused! Jah, loogiline ju, et kui oleksime hädaolukorras, oleks ilm teisejärguline. Aga mis see hetkel asjasse puutub?! See on sama tobe nagu öelda, et mis mõttes sulle üks või teine toit ei maitse, Aafrikas lapsed nälgivad ja oleksid nõus ükskõik mida sööma.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:36 Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
-
Külaline
ja mõtle kui jääaeg järsku saabub. Miks sellist lollust kirjutad?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:36Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
-
Külaline
Iga kell eelistan sellist ilma põrgulikele kuumalainetele, mis on viimased suved olnud ja mis on lääne pool praegu.
-
Külaline
Miks eestlased ennast alati nendega peavad võrdlema, kellel kõige halvemini läheb? Minu arust just tulebki viriseda, sest neil, kes alati kõigega rahul on, ei hakkagi kunagi paremini minema - nad on niigi rahul ega püüdlegi millegi parema poole.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:36 Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
-
Külaline
Kuidas see kommentaar küll siinse ilmaga seotud on? Kui ma ka ära sõidaksin paremat ilma nautima (mida ma teen tavaliselt mai ja septembri alguses tõesti), see pole ju mingi püüdlus parema pooleKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:50Minu arust just tulebki viriseda, sest neil, kes alati kõigega rahul on, ei hakkagi kunagi paremini minema - nad on niigi rahul ega püüdlegi millegi parema poole.
Lihtsalt väike lõbu.
Minust ei sõltu ükski ilm mitte kuskil.
-
Külaline
See kehtib ainult selliste asjade kohta, mida saab ise muuta. Ilma osas püüdle palju tahad, ilm sinu püüdlustele ei allu.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:50Miks eestlased ennast alati nendega peavad võrdlema, kellel kõige halvemini läheb? Minu arust just tulebki viriseda, sest neil, kes alati kõigega rahul on, ei hakkagi kunagi paremini minema - nad on niigi rahul ega püüdlegi millegi parema poole.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:36 Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
-
Külaline
Mina võtangi rahulikult. Üks suvi kehv, järgmine parem. Ilma muutmine minu võimuses pole. Kuumusesse reisida ei viitsi, järelikult kohanen oma tegevustes olemasoleva ilmaga. Ega soojad päevad tulemata jää.
Mina võtan ka rahulikult. Ega's midagi teha pole, kui sooja pole, mitte rahulik olemine ei muuda midagi.
-
Külaline
Sa saad muuta oma olukorda, nt sõita mujale, kus on parem ilm. Sa ei pea seda, et sulle külm ei meeldi, edasi kannatama. Normaalne on olla rahulolematu, tegelda probleemiga, mõelda sellele lahendus.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2025 19:14See kehtib ainult selliste asjade kohta, mida saab ise muuta. Ilma osas püüdle palju tahad, ilm sinu püüdlustele ei allu.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:50Miks eestlased ennast alati nendega peavad võrdlema, kellel kõige halvemini läheb? Minu arust just tulebki viriseda, sest neil, kes alati kõigega rahul on, ei hakkagi kunagi paremini minema - nad on niigi rahul ega püüdlegi millegi parema poole.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:36 Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 11 külalist