Ja miks see Teid kõnetas?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:47Sulle on ilmselt juba sada korda öeldud-foorumis teietamine on ebaviisakas.
Tundsite/tunnete end ebamugavalt? Keda huvitab?
Ja miks see Teid kõnetas?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:47Sulle on ilmselt juba sada korda öeldud-foorumis teietamine on ebaviisakas.
Miks Pärnu ja Haapsalu kohustuslikud on? Kuidas teemasse puutuvad Tartu ja Narva-Jõesuu (soovitan viimasesse minna, ilus liivarand)?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:50Eesti peal liigud siis taksoga? Sõidud Narva-Jõesuusse, Tartusse, suviti kohustuslik Pärnu ja Haapsalu?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 17:37Ma alles 7. lehel esimest korda kommenteerisinKülaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 17:21Aga algas see ju sellest, et üks ütles, et kõik peavad e-poest tellima, autoga pole vaja poes käia. Pluss üldse on Tallinnas nii suurepärane ühistransport, et mingit autot pole siin vaja. Selle peale kargasid sina välja, kes ütles, et liigub siin üldse paari meetri raadiuses, elab kaubanduskeskuse külje all ja töötab kodus, miks talle vägisi autot kaela sokutatakse.![]()
Aga sorry, maadam, vabandan ette ja taha, kui teid nii endast välja ajasin sellega, et elangi oma elukest mõned aastad juba autovabalt ja taevas polegi kaela kukkunud ega Londoni sild maha põlenud.
Su enda postitusest tuli see norimine. Seda sa kindlasti Vikist ei kopinud.
Kes ja kus ütles, et peavad tellima?
Millisest Antsu poolt postitatuna Te selle leidsite? "Aga algas see ju sellest, et üks ütles, et kõik peavad e-poest tellima, autoga pole vaja poes käia."Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 20:49Kes ja kus ütles, et peavad tellima?
Keegi siin kurtis, kui raske on tema töökaaslasel, kord kaalub kartulikilo ostmist, suuri pudeleid pesuvahendeid ei saa osta - ma küsisin, miks ei telli siis?
Sellised raskeid asju ju võiks koju lasta tuua. Igapäevased kuivained, pesuvahendid jms.
Puuviljadega võib jama olla vahel jah, neid tasub tõesti ise valimas käia, aga viletsat porgandit-kartulit-kapsast-suvikõrvitsat pole veel kunagi saanud.
Passid oma Uugametsas ja ringi ei sõida?Ants kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:58Miks Pärnu ja Haapsalu kohustuslikud on? Kuidas teemasse puutuvad Tartu ja Narva-Jõesuu (soovitan viimasesse minna, ilus liivarand)?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:50Eesti peal liigud siis taksoga? Sõidud Narva-Jõesuusse, Tartusse, suviti kohustuslik Pärnu ja Haapsalu?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 17:37
Ma alles 7. lehel esimest korda kommenteerisin![]()
Aga sorry, maadam, vabandan ette ja taha, kui teid nii endast välja ajasin sellega, et elangi oma elukest mõned aastad juba autovabalt ja taevas polegi kaela kukkunud ega Londoni sild maha põlenud.
Loobite fakte, aga kuidagi ei tule see argumenteerimine välja. Ei oska?
Vaadake, ringil pole algust ega lõppu, nagu näiteks sirgel joonel (lekaaliga sama teema), mõttetu sõita, isegi Uugametsas. Ilmselt Te ise olete nn ringi "tsüklis" ja ei suuda sellest kuidagi väljuda. Loodetavasti ei välju Te ringi orbiidilt ja ei satu Browni liikumisse (mida kunstilises šedöövris "Mehed ei nuta" ka kenasti esitleti). Kui see postitus tekitab liigset irratsionaalust või imaginaarsust siis ärge parem lugege: võib tekitada näiteks terviseprobleeme. Eriti vaimseid.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 21:18Passid oma Uugametsas ja ringi ei sõida?Ants kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:58Miks Pärnu ja Haapsalu kohustuslikud on? Kuidas teemasse puutuvad Tartu ja Narva-Jõesuu (soovitan viimasesse minna, ilus liivarand)?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:50
Eesti peal liigud siis taksoga? Sõidud Narva-Jõesuusse, Tartusse, suviti kohustuslik Pärnu ja Haapsalu?
Ütles ju, et tuleb Tallinnassse ja sõidab trammiga ringi. Saab telefoni ära laadida ja soojas (jahedas) istuda. Ostab viinapoest jäätise ka ja elu on ilus.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 21:18Passid oma Uugametsas ja ringi ei sõida?Ants kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:58Miks Pärnu ja Haapsalu kohustuslikud on? Kuidas teemasse puutuvad Tartu ja Narva-Jõesuu (soovitan viimasesse minna, ilus liivarand)?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:50
Eesti peal liigud siis taksoga? Sõidud Narva-Jõesuusse, Tartusse, suviti kohustuslik Pärnu ja Haapsalu?
Tänan kommentaaride eest, aga Teie abstraktsiooni võime on siiski puudulik. Istuge, 2.
Siin foorumis tsiteerimine on vahel ikka vigane olnud. Oskamises pole küsimus, see on ülilihtne. Aga mis välja tuleb, on vahel imelik tulemus.Ants kirjutas: ↑25 Juun 2025 21:00Millisest Antsu poolt postitatuna Te selle leidsite? "Aga algas see ju sellest, et üks ütles, et kõik peavad e-poest tellima, autoga pole vaja poes käia."Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 20:49Kes ja kus ütles, et peavad tellima?
Keegi siin kurtis, kui raske on tema töökaaslasel, kord kaalub kartulikilo ostmist, suuri pudeleid pesuvahendeid ei saa osta - ma küsisin, miks ei telli siis?
Sellised raskeid asju ju võiks koju lasta tuua. Igapäevased kuivained, pesuvahendid jms.
Puuviljadega võib jama olla vahel jah, neid tasub tõesti ise valimas käia, aga viletsat porgandit-kartulit-kapsast-suvikõrvitsat pole veel kunagi saanud.
Ei oska foorumis tsiteerida? Kurb.
Tellimise osas olen Teiega nõus. Võimalik, et pole lihtsalt käibevahendeid ühekordseks suuremaks väljaminekuks, "odavam" sõita üle päeva metsatalust linna tangu ostma.
eks mine loe siis uuesti oma postitust 25 Jun 2025 17:35: "Kaastunne tööandjale sellise iqunegatiivse puhul". Loe mitu korda, siis leiad ehk ka sõna "iqunegatiivse" üles.Ants kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:53Kes nägi kus mida? Mina nägin IQ. Mina ei tea tolle anonüümiku IQU mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:45Jeebus, IQ, mitte IQU.
IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ
Kust sa Vikipeedias seda IQU-kvooti nägid?
Vaatasin, pole muid postitusi IQU osas.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 17:36eks mine loe siis uuesti oma postitust 25 Jun 2025 17:35: "Kaastunne tööandjale sellise iqunegatiivse puhul". Loe mitu korda, siis leiad ehk ka sõna "iqunegatiivse" üles.Ants kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:53Kes nägi kus mida? Mina nägin IQ. Mina ei tea tolle anonüümiku IQU mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 18:45
Jeebus, IQ, mitte IQU.
IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ
Kust sa Vikipeedias seda IQU-kvooti nägid?
Mitte et ma arvaks, et peaks kolleege suvepäevadele sõidutama, aga kuidas selline inimene üldse juhiloa on saanud?Guest kirjutas: ↑02 Aug 2025 16:41 Mul sõbranna ütles sellises olukorras otse, et tema sõidab ainult linnas, maateele tema ei lähe, ei tunne ennast kindlalt.
"Teie" kirjutatakse suure tähega AINULT siis, kui pöördud mõne konkreetse ja lugupidamist vääriva inimese poole. Foorumis jah üldiselt ei teietata. See kõlab veidi totralt ja peenutsevalt. Kindlasti ei kirjutata eelpool toodule viidates "Teie" suure tähega.
Jumal taevas on rääkinud! Palun kõigil püsti tõusta ja 1 min vaikuses oleskleda.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 08:09"Teie" kirjutatakse suure tähega AINULT siis, kui pöördud mõne konkreetse ja lugupidamist vääriva inimese poole. Foorumis jah üldiselt ei teietata. See kõlab veidi totralt ja peenutsevalt. Kindlasti ei kirjutata eelpool toodule viidates "Teie" suure tähega.
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist