Filmis pulmade ära jätmine

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 09:05
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 23:14
Guest kirjutas: 16 Juun 2025 20:00 Kui ta mind välja suudaks vihastada, siis loomulikult. Mida seal enam vahtida. Pangu oma kodinad kokku, ma lähen seniks sõbranna juurde.
Miks sa ise oma kodinaid koju ei pane siis?
Kuhu ja miks ma oma kodust koliksin?
Miks peab iga arusaamatuse korral silmapilk lahutama kukkuma? Täiskasvanud inimesed räägivad asjad selgeks. Restoranis sööks ma oma toidu lõpuni, sest minu isu mingi arusaamatus küll ära ei võta, kõht on ju ikkagi tühi. Ja pärast räägiks ja lepiks ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 00:19
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 23:14

Miks sa ise oma kodinaid koju ei pane siis?
Miks peab iga arusaamatuse korral silmapilk lahutama kukkuma? Täiskasvanud inimesed räägivad asjad selgeks. Restoranis sööks ma oma toidu lõpuni, sest minu isu mingi arusaamatus küll ära ei võta, kõht on ju ikkagi tühi. Ja pärast räägiks ja lepiks ära.
Miks sa arvad, et tegu mingi suvalise arusaamatusega? Võib-olla said teada midagi, mida andeks ei anta. Mul ei oleks mingit isu ega soovi istuda endale ebameeldiva inimesega. Räägidki selgeks, et nüüd on kõik ja lahkud.
Külaline

Kas juttu on sellest, et iga arusaamatuse korral lahutatakse? Neid pisikesi konflikte ja arusaamatusi juhtub iga päev, keegi ei hakka nende pärast lahutama. Lahutus tuleb ikka siis, kui on juhtunud midagi nii suurt, et leppimine ei ole võimalik.
Külaline

Kodus vaaritatakse suure hoole ja armastusega toitu, selgub, et peika ei saa seekord tulla ja kõik lendab :lol: prügisse. Otsekohe!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 17:22 Kodus vaaritatakse suure hoole ja armastusega toitu, selgub, et peika ei saa seekord tulla ja kõik lendab :lol: prügisse. Otsekohe!
Loogiline, kui vihastad. Hüppad taksosse ja lähed sõbrannaga restorani.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 12:58
Miks sa arvad, et tegu mingi suvalise arusaamatusega? Võib-olla said teada midagi, mida andeks ei anta. Mul ei oleks mingit isu ega soovi istuda endale ebameeldiva inimesega. Räägidki selgeks, et nüüd on kõik ja lahkud.
No vaadates filmides neid olukordi, on enamus ikkagi suht tühised asjad ju. Nt poetab mees kogemata mingi mõtlematu repliigi naise välimuse kohta. Teiseks, see nn ebameeldiv inimene on su kallim või abikaasa. Üks mõtlematu repliik ei muuda kogu inimest silmapilkselt tervikuna ebameeldivaks.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 17:42
Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 17:22 Kodus vaaritatakse suure hoole ja armastusega toitu, selgub, et peika ei saa seekord tulla ja kõik lendab :lol: prügisse. Otsekohe!
Loogiline, kui vihastad. Hüppad taksosse ja lähed sõbrannaga restorani.
Miks ma peaks tegema hoolimatu peika asemel süüdlaseks oma hoole ja armastusega valmistatud toidu? Minu rahakott küll ei kannata sellist mõtlematut raiskamist. Toit on kallis ja selle tegemisele kulub aega. Väljas sööminegi on kallis ja taksosõit samuti. Seega ma karistan ju üksnes toitu ja iseennast, ainult peika, kes need karistused põhjustas, ei tea sest isegi midagi, teda ei huvitagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 08:41

No vaadates filmides neid olukordi, on enamus ikkagi suht tühised asjad ju. Nt poetab mees kogemata mingi mõtlematu repliigi naise välimuse kohta. Teiseks, see nn ebameeldiv inimene on su kallim või abikaasa. Üks mõtlematu repliik ei muuda kogu inimest silmapilkselt tervikuna ebameeldivaks.
See on film ju ja vinti täiega üle keeratud. Muidu oleks igav vaadata.
Kui kõik nii käituks nagu filmi stsenaarium kirjutatud on, oleks maailm veel jaburam. Ja kui film oleks tehtud kõik nii, nagu pärismaailmas on asjad, oleks see igav ja mõttetu vaadata.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juun 2025 09:12
Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 08:41
See on film ju ja vinti täiega üle keeratud. Muidu oleks igav vaadata.
Kui kõik nii käituks nagu filmi stsenaarium kirjutatud on, oleks maailm veel jaburam. Ja kui film oleks tehtud kõik nii, nagu pärismaailmas on asjad, oleks see igav ja mõttetu vaadata.
Muidugi on see film! Samas selle üle arutleda vast ikkagi tohib, sest teema oligi selline ju.
Teine aspekt on, et filmidest (eriti poppidest) võetakse malli - jäljendatakse kangelanna rõivastust, käitumist, kõnepruuki jne. Ja kui on vaadatud piisavalt suurel hulgal selliseid filme, kus jäetakse muudkui pulmi ära ja loobitakse korralikku toitu prügikasti, et näidata viha peigmehe peale, siis mingil määral hakkab see külge küll ja need tembud ei tundugi enam nii kummalised.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist