Miks peab iga arusaamatuse korral silmapilk lahutama kukkuma? Täiskasvanud inimesed räägivad asjad selgeks. Restoranis sööks ma oma toidu lõpuni, sest minu isu mingi arusaamatus küll ära ei võta, kõht on ju ikkagi tühi. Ja pärast räägiks ja lepiks ära.
Filmis pulmade ära jätmine
-
Külaline
-
Külaline
Miks sa arvad, et tegu mingi suvalise arusaamatusega? Võib-olla said teada midagi, mida andeks ei anta. Mul ei oleks mingit isu ega soovi istuda endale ebameeldiva inimesega. Räägidki selgeks, et nüüd on kõik ja lahkud.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 00:19Miks peab iga arusaamatuse korral silmapilk lahutama kukkuma? Täiskasvanud inimesed räägivad asjad selgeks. Restoranis sööks ma oma toidu lõpuni, sest minu isu mingi arusaamatus küll ära ei võta, kõht on ju ikkagi tühi. Ja pärast räägiks ja lepiks ära.
-
Külaline
Kas juttu on sellest, et iga arusaamatuse korral lahutatakse? Neid pisikesi konflikte ja arusaamatusi juhtub iga päev, keegi ei hakka nende pärast lahutama. Lahutus tuleb ikka siis, kui on juhtunud midagi nii suurt, et leppimine ei ole võimalik.Miks peab iga arusaamatuse korral silmapilk lahutama kukkuma? Täiskasvanud inimesed räägivad asjad selgeks. Restoranis sööks ma oma toidu lõpuni, sest minu isu mingi arusaamatus küll ära ei võta, kõht on ju ikkagi tühi. Ja pärast räägiks ja lepiks ära.
-
Külaline
Kodus vaaritatakse suure hoole ja armastusega toitu, selgub, et peika ei saa seekord tulla ja kõik lendab
prügisse. Otsekohe!
-
Külaline
Loogiline, kui vihastad. Hüppad taksosse ja lähed sõbrannaga restorani.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 17:22 Kodus vaaritatakse suure hoole ja armastusega toitu, selgub, et peika ei saa seekord tulla ja kõik lendabprügisse. Otsekohe!
-
Külaline
No vaadates filmides neid olukordi, on enamus ikkagi suht tühised asjad ju. Nt poetab mees kogemata mingi mõtlematu repliigi naise välimuse kohta. Teiseks, see nn ebameeldiv inimene on su kallim või abikaasa. Üks mõtlematu repliik ei muuda kogu inimest silmapilkselt tervikuna ebameeldivaks.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 12:58Miks sa arvad, et tegu mingi suvalise arusaamatusega? Võib-olla said teada midagi, mida andeks ei anta. Mul ei oleks mingit isu ega soovi istuda endale ebameeldiva inimesega. Räägidki selgeks, et nüüd on kõik ja lahkud.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 00:19Miks peab iga arusaamatuse korral silmapilk lahutama kukkuma? Täiskasvanud inimesed räägivad asjad selgeks. Restoranis sööks ma oma toidu lõpuni, sest minu isu mingi arusaamatus küll ära ei võta, kõht on ju ikkagi tühi. Ja pärast räägiks ja lepiks ära.
-
Külaline
Miks ma peaks tegema hoolimatu peika asemel süüdlaseks oma hoole ja armastusega valmistatud toidu? Minu rahakott küll ei kannata sellist mõtlematut raiskamist. Toit on kallis ja selle tegemisele kulub aega. Väljas sööminegi on kallis ja taksosõit samuti. Seega ma karistan ju üksnes toitu ja iseennast, ainult peika, kes need karistused põhjustas, ei tea sest isegi midagi, teda ei huvitagi.
-
Külaline
See on film ju ja vinti täiega üle keeratud. Muidu oleks igav vaadata.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 08:41No vaadates filmides neid olukordi, on enamus ikkagi suht tühised asjad ju. Nt poetab mees kogemata mingi mõtlematu repliigi naise välimuse kohta. Teiseks, see nn ebameeldiv inimene on su kallim või abikaasa. Üks mõtlematu repliik ei muuda kogu inimest silmapilkselt tervikuna ebameeldivaks.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 12:58Miks sa arvad, et tegu mingi suvalise arusaamatusega? Võib-olla said teada midagi, mida andeks ei anta. Mul ei oleks mingit isu ega soovi istuda endale ebameeldiva inimesega. Räägidki selgeks, et nüüd on kõik ja lahkud.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 00:19
Miks peab iga arusaamatuse korral silmapilk lahutama kukkuma? Täiskasvanud inimesed räägivad asjad selgeks. Restoranis sööks ma oma toidu lõpuni, sest minu isu mingi arusaamatus küll ära ei võta, kõht on ju ikkagi tühi. Ja pärast räägiks ja lepiks ära.
Kui kõik nii käituks nagu filmi stsenaarium kirjutatud on, oleks maailm veel jaburam. Ja kui film oleks tehtud kõik nii, nagu pärismaailmas on asjad, oleks see igav ja mõttetu vaadata.
-
Külaline
Muidugi on see film! Samas selle üle arutleda vast ikkagi tohib, sest teema oligi selline ju.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 09:12See on film ju ja vinti täiega üle keeratud. Muidu oleks igav vaadata.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 08:41No vaadates filmides neid olukordi, on enamus ikkagi suht tühised asjad ju. Nt poetab mees kogemata mingi mõtlematu repliigi naise välimuse kohta. Teiseks, see nn ebameeldiv inimene on su kallim või abikaasa. Üks mõtlematu repliik ei muuda kogu inimest silmapilkselt tervikuna ebameeldivaks.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 12:58
Miks sa arvad, et tegu mingi suvalise arusaamatusega? Võib-olla said teada midagi, mida andeks ei anta. Mul ei oleks mingit isu ega soovi istuda endale ebameeldiva inimesega. Räägidki selgeks, et nüüd on kõik ja lahkud.
Kui kõik nii käituks nagu filmi stsenaarium kirjutatud on, oleks maailm veel jaburam. Ja kui film oleks tehtud kõik nii, nagu pärismaailmas on asjad, oleks see igav ja mõttetu vaadata.
Teine aspekt on, et filmidest (eriti poppidest) võetakse malli - jäljendatakse kangelanna rõivastust, käitumist, kõnepruuki jne. Ja kui on vaadatud piisavalt suurel hulgal selliseid filme, kus jäetakse muudkui pulmi ära ja loobitakse korralikku toitu prügikasti, et näidata viha peigmehe peale, siis mingil määral hakkab see külge küll ja need tembud ei tundugi enam nii kummalised.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline