eks see teistele ärapanemise jutuke ole.
Väljas on nagu sügis
-
Külaline
-
Külaline
See, et inimesed panustavad vabal ajal õues istumisse ja siis kui väga soe ei ole, on küsimus, et millega ennast nüüd soojendada (villased sokid või soojendi), et külm ei hakkaks, on Eestis tegelikult üsna uus nähtus.iiR kirjutas: ↑20 Juun 2025 10:43Jaah, seda me oskame. Kannatada.
Me 9 kuud aastas kannatame ja kannatame ja kannatame ja kannatame seda sitta suusailma ja kinnitame, et kui on õige riietus, siis saab iga ilmaga õues olla jne. Ja siis lõpuks tuleb see suvi, paar kuud potentsiaalselt veidi paremat ilma, kus võiks korraks saada unustada põrandakütte ja ahjupuhastuse ja sulejope ja vajaduse kõike muudkui lõputult ÄRA KANNATADA, aga eiiiiiiii!!!
Esimene suvekuu kolmest on kohe läbi! Ma keeldun suvel romantiseerimast seda, et panen ahju põlema, võtan pleedi ümber ja vaatan filmi, oh kui mõnus - ongi mõnus seda teha sügisel või talvel või kevadel! Me naudimegi sedasama oma koopas istumist fkng 9 kuud aastast, ma suvel tahan küll nautida vahelduseks ikkagi mõõdukalt sooja, suvekleite, terrassil raamatulugemist, õhtuseid supluseid - no seda suvist päikeselist muretust - ja vinguda palavuse ja lillekastmisvajaduse üle, mitte et kus mu villased sokid on ja et ei tea kust jaanipäevaks õuetelki soojendit leida.
Ühesõnaga mina küll ootan sooja suve juba. Väga ootan kohe.
Keegi kuskil kirjutas hästi, et tema ootab juba järgmist suve. Ma ikka optimistina annaks veel selleaastasele võimaluse end parandada...
Ma olen vanamoodne inimene, olen harjunud õues kõndima/midagi tegema ja niimoodi ühtlasi ka oma aastaaegade elamused kätte saama. Mina justnimelt romantiseerin valgeid õhtuid, õitsevat ja voogavat heina jms. kõik praegu juunikuus on. Kui pussnuge ei saja, siis liigun ikka ringi, imetlen lokkavat loodust. Või teen midagi oma kodu juures. Saan suvetunde kätte garanteeritult igal juhul (ühelgi suvel ei ole saamata jäänud), suvatseb see rannailm siis seekord meid külastada või mitte.
-
Külaline
Tõeliselt andekad inimesed lõpetavad gümnaasiumi lühema ajaga kui teised, seda kõike muude tegemiste kõrvalt. Pooled inimesed saaksid väga head hinded, kui nad seda materjali kümme aastat kauem õpiks kui teised.Tigger kirjutas: ↑20 Juun 2025 14:49Imelik ka, kui poleks 20ndates gümnaasiumi lõpetanud. Kuvand kannataks. Ta ju mingites ülikoolides ammu audoktorGuest kirjutas: ↑20 Juun 2025 13:12Sulle teadmiseks, et Greta lõpetas 2023 kevadel gümnaasiumi ja seda parimate hinnetega. Ei ole vaja siin lahmida ja ennast lolliks teha.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 12:00
Rahune. Tean seda vahet. Greta-How-Dare-You ilmselt ei tea, kuna tal pole aega olnud koolis käia.
Lolliks teed end ise.
-
Külaline
Greta ei suutnud normajaga gümnaasiumi lõpetada ja see näitab tema mitteandekust. Mõned käivad täisajaga tööl ja suudavad ka kooli ära lõpetada, tema ei saanud hakkama.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2025 20:48Tõeliselt andekad inimesed lõpetavad gümnaasiumi lühema ajaga kui teised, seda kõike muude tegemiste kõrvalt. Pooled inimesed saaksid väga head hinded, kui nad seda materjali kümme aastat kauem õpiks kui teised.Tigger kirjutas: ↑20 Juun 2025 14:49Imelik ka, kui poleks 20ndates gümnaasiumi lõpetanud. Kuvand kannataks. Ta ju mingites ülikoolides ammu audoktorGuest kirjutas: ↑20 Juun 2025 13:12
Sulle teadmiseks, et Greta lõpetas 2023 kevadel gümnaasiumi ja seda parimate hinnetega. Ei ole vaja siin lahmida ja ennast lolliks teha.
Lolliks teed end ise.
-
Külaline
Ma olen eestlane, aga niimoodi, läbi kannatamise prisma ma oma elu küll ei näe... Või et ma saaks aru inimesest, kes taob uhkustades rinnale, et ma olen nii palju kannatanud, noh, mis sul vastu panna on, kui palju sa oled kannatanud? Ah et ei olegi, siis on jama lugu küll, siis ei ole õige eestlane. See on ju naljanumber. Palju selllised inimesi reaalselt on (kas tõesti on enamus eestlasi siis sellised?), ma ei tea.iiR kirjutas: ↑20 Juun 2025 10:43Jaah, seda me oskame. Kannatada.
Me 9 kuud aastas kannatame ja kannatame ja kannatame ja kannatame seda sitta suusailma ja kinnitame, et kui on õige riietus, siis saab iga ilmaga õues olla jne. Ja siis lõpuks tuleb see suvi, paar kuud potentsiaalselt veidi paremat ilma, kus võiks korraks saada unustada põrandakütte ja ahjupuhastuse ja sulejope ja vajaduse kõike muudkui lõputult ÄRA KANNATADA, aga eiiiiiiii!!!
Esimene suvekuu kolmest on kohe läbi! Ma keeldun suvel romantiseerimast seda, et panen ahju põlema, võtan pleedi ümber ja vaatan filmi, oh kui mõnus - ongi mõnus seda teha sügisel või talvel või kevadel! Me naudimegi sedasama oma koopas istumist fkng 9 kuud aastast, ma suvel tahan küll nautida vahelduseks ikkagi mõõdukalt sooja, suvekleite, terrassil raamatulugemist, õhtuseid supluseid - no seda suvist päikeselist muretust - ja vinguda palavuse ja lillekastmisvajaduse üle, mitte et kus mu villased sokid on ja et ei tea kust jaanipäevaks õuetelki soojendit leida.
Ühesõnaga mina küll ootan sooja suve juba. Väga ootan kohe.
Keegi kuskil kirjutas hästi, et tema ootab juba järgmist suve. Ma ikka optimistina annaks veel selleaastasele võimaluse end parandada...
Aru saan ma leplikkusest. Et kui ma näiteks ei jaksa osta suurt lossi (kuigi see on ideaal), siis piirdun väikese koduga (millele reaalselt hammas peale hakkab), aga ma teen enda jaoks seal justnimelt kõik nii mugavaks ja mõnusaks, kui vähegi saan. Ei kannata ega haletse lõputult, et näed, ideaalset ju ikka ei ole, vaid näen paremat poolt ja võtan maksimumi, mis ma saan.
Ka ilmaga seoses, minu meelest pole õige rääkida lõputust kannatamisest. Leplikkusest ja kohanemisest küll. Mis see keeldumine leppimast ja kirumine looduse puhul aitab, mitte midagi ju.
-
Külaline
Ma ei tea, mul on mingi veider aasta - üldse pole kohale jõudnud, et üle poole juunit on läbi, sihue tunne, nagu ikka oleks alles varane kevad. Ja kuidagi isegi nagu kahju ei ole, et see üürike suvi niimoodi lähebki. Lihtsalt on nagu on...
-
Külaline
Kas mingi ilmaennustajast metsavana just hiljuti ei rääkinud, et tänavu on juuli ja august soojemad kui juuni ja pikk soe sügis ka veel tulekulGuest kirjutas: ↑20 Juun 2025 21:59 Ma ei tea, mul on mingi veider aasta - üldse pole kohale jõudnud, et üle poole juunit on läbi, sihue tunne, nagu ikka oleks alles varane kevad. Ja kuidagi isegi nagu kahju ei ole, et see üürike suvi niimoodi lähebki. Lihtsalt on nagu on...
-
Külaline
Tegelikult ajab närvi küll. Terve aasta ootad neid nappe suvekuid nagu hingeõnnistust ja siis saad ikkagi sellise sita ilmaga suve aseaine.
-
Külaline
Tal tähtsad vanemad, eks see lõpetamine orgunniti. Õde tal samuti uhhuu.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 20:51Greta ei suutnud normajaga gümnaasiumi lõpetada ja see näitab tema mitteandekust. Mõned käivad täisajaga tööl ja suudavad ka kooli ära lõpetada, tema ei saanud hakkama.
-
Külaline
Nädalavahetusel oli Tallinnas korraks soojem ilm, panin ka õhemad riided, aga järgmisel õhtul oli kurk valus ja nüüd kurk enam valus ei ole, aga õhtuti tõuseb väike palavik. Vastikkkk
-
Külaline
Kuidas siis teie kandis Jaanipäev möödus, jäid jalad kuivaks?
-
Külaline
Eile olid ju mitmel pool suured jaanipeod.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 11:37 Kas jaanipäev on juba möödas või?
No jaanipeod said küll olla, aga jaanipäev on siiski 24.06 ja jaanilaupäev samuti alles ülehomme. Seega on küsimus, kuidas kellelgi jaanipäev möödus, umbes sama, nagu 20. detsembril küsida, et kuidas siis selleaastased jõulud ka läksid, ja viidata, et aga paljude asutuste jõulupeod ju on umbes 20. detsembri paiku.
-
Külaline
Kõik selle foorumi külastajad ei ela Eestis. Meil näiteks tähistatakse täna, aga sugulane, kes elab mujal, pidas eile jaanipidu.iiR kirjutas: ↑21 Juun 2025 17:48No jaanipeod said küll olla, aga jaanipäev on siiski 24.06 ja jaanilaupäev samuti alles ülehomme. Seega on küsimus, kuidas kellelgi jaanipäev möödus, umbes sama, nagu 20. detsembril küsida, et kuidas siis selleaastased jõulud ka läksid, ja viidata, et aga paljude asutuste jõulupeod ju on umbes 20. detsembri paiku.
-
Külaline
See on Eesti foorum ja kui siia mujalt postitada, siis tuleks see ära mainida.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 20:27Kõik selle foorumi külastajad ei ela Eestis. Meil näiteks tähistatakse täna, aga sugulane, kes elab mujal, pidas eile jaanipidu.
-
Külaline
Terve perekooli pika ajaloo jooksul ei leidunud inimest, kes oleks julgenud oma elukoha riiki nimeta kui see ei olnud Eesti. 
-
Külaline
Mis jutt?! Mina mäletan küll, et oli kägusid eri riikidest, kes seda ei varjanud. Esindatud olid näiteks Itaalia, USA, Norra, Rootsi, Taani, Läti, Hispaania. Kindlasti mõned riigid veel, ma kõiki ei mäleta.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 23:51 Terve perekooli pika ajaloo jooksul ei leidunud inimest, kes oleks julgenud oma elukoha riiki nimeta kui see ei olnud Eesti.![]()
-
Külaline
Mina olen see keegi. Ja mida koledam ilm, seda kindlamalt olen ma õues ja mere ääres.iiR kirjutas: ↑20 Juun 2025 16:19 Ma alati mõtlen, kui keegi kirjutab, et tahaks, et aasta läbi sajaks vihma või uluks jäine tuul, et kas see inimene huvitav õues ka käib kunagi.
Mina kevadest sügiseni ainult õues tahakski olla, aga no see EI OLE mõnus, kui päev läbi sajab ja tuul tahab kõrvad peast viia!
Vahel harva maruilm on muidugi äge. Poedki raamatuga teki alla. Aga sel aastal alates maist vähemalt idapool Eestist on küll lihtsalt sadanud, sadanud, sadanud - ja kui ei saja, on ilge tuul, ühe käe sõrmedel võib normaalseid ilmu üles lugeda.
Täna on ka selline ilm, et kuigi üritasin, siis õues tegutsema ei jäänud - tugev külmast kaarest tuul puhub lakkamatult, lõunani piserdas ka vihma, sooja oli 12 kraadi, nüüd, vaatasin, on suisa 14 peale tõusnud. See ju pole suvi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, Kirile, xqwerty ja 15 külalist