Armunud naine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 18:26
Las ma arvan - sa oled Tolmukübe?
Tolmukübemelt nii komplitseeritud teksti ei tule. Lihtlaused ja lihtsameelne jutt.
See pikk tekst koosnebki lihtlausetest. Jeesus :roll:
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 04:08
Tolmukübemelt nii komplitseeritud teksti ei tule. Lihtlaused ja lihtsameelne jutt.
See pikk tekst koosnebki lihtlausetest. Jeesus :roll:
Kui sa ei erista Tolmukübeme teksti teistest, siis see on ikka sinu enda viga. Jeesus vist ka sind siin ei aita.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 23:24
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 15:29 Ma ei ole kunagi armunud olnud.
Sa ei saa seda ise valida kas armud või mitte. Kui see peaks juhtuma, siis oleneb ka kui tugevasti ja kauaks sa ära armud.

Kui armumine on vastastikune, tuleb suhe ja klapite omavahel, siis läheb hästi.

Kui armumine ei ole vastastikune, siis saad tunda armuvalu, igatsust, pisaraid, magamata öid.
Kui liiga tugevasti ära armud, siis on see väga pikaldane ja piinarikas. Sa ei suuda enam olla, aga midagi teha ei saa. See võib kesta aastaid.
TA olen.
Ma ei eita seda juttu, kuid selles mida kirjeldad, on midagi nihu. Võtame näiteks "kui kauaks ära armud", selline tuleb ja läheb ja tuleb tunne, armumiste jada. Mingi "peab" faktor on selles jutus sees minu jaoks. Sa muidugi ütledki, et kontrollimatu on see tunne.
Ma olen iga päev armunud - küll ilma, küll lahedatesse inimestesse, mingisse ilusasse asja - aga see pole selline, millest sina kirjutad.
Külaline

Kui armumine ei ole vastastikune, siis saad tunda armuvalu, igatsust, pisaraid, magamata öid.
Kui liiga tugevasti ära armud, siis on see väga pikaldane ja piinarikas. Sa ei suuda enam olla, aga midagi teha ei saa. See võib kesta aastaid.
Veelkord TA olen. Kas see on üks hullus, mida sa armununa teinud oled?
Ma igasuguseid erinevaid lugusid lugeda soovingi!
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 15:29 Ma ei ole kunagi armunud olnud. Mul tekkis môte, ehk paneks siia kirja lood, mida vinget üks armunud naine korda saatnud on. Nii tore oleks lugeda!
Midagi väga vinget korda pole saatnud. Hakkasin enda eest rohkem hoolitsema, ostsin seksikat pesu ja riideid. Hakkasin rohkem ja erinevat kirjandust ning väljaandeid lugema, et oleks põnevatel teemadel arutleda.
Külaline

Fantaasia on küll suht samal levelil.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 09:22
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 15:29 Ma ei ole kunagi armunud olnud. Mul tekkis môte, ehk paneks siia kirja lood, mida vinget üks armunud naine korda saatnud on. Nii tore oleks lugeda! nägi
Midagi väga vinget korda pole saatnud. Hakkasin enda eest rohkem hoolitsema, ostsin seksikat pesu ja riideid. Hakkasin rohkem ja erinevat kirjandust ning väljaandeid lugema, et oleks põnevatel teemadel arutleda.
Aga mida tema tegi, millega armumisele hoogu juurde andis? Tegi samu asju, mis sina nt püüdis parem välja näha, hakkas aktiivsemalt tegutsema või väljas käima, põnevatel teemadel arutlemine laiendas teie mõlema silmaringi vmt? Tiirles su ümber? Või hoopis vastupidi?
Mul endal on selline kogemus, et ise küll arenen samal ajal (näen parem välja, loen rohkem, teen erinevaid asju rohkem), kuid armumisobjektiga seda jagada ei saa, ta ei hooli neist asjust.
Külaline

Külaline kirjutas: Aga mida tema tegi, millega armumisele hoogu juurde andis? Tegi samu asju, mis sina nt püüdis parem välja näha, hakkas aktiivsemalt tegutsema või väljas käima, põnevatel teemadel arutlemine laiendas teie mõlema silmaringi vmt? Tiirles su ümber? Või hoopis vastupidi?
Mees ongi laia silmaringiga, palju lugenud ja reisinud. Hoolitses siis ja hoolitseb ka praegu enda eest. Ma lihtsalt soovisin olla võrdväärne partner, kellega ei hakkaks igav.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

TA- soovitan kuulata sellist podcasti nagu Salajutud. Kui sa Mallukat ja K. Pärtelpoega välja kannatad muidugi, kõigile nad ei sobi. Selles podcastis loetakse ette kümneid kuulajakirju näidetega, milleks armunud naised ja tüdrukud oma musu heaks võimelised on.
Külaline

iiR kirjutas: 18 Juun 2025 16:01 No see pole küll absoluutne tõde, et kui mees kohe härjal sarvist ei haara, siis järelikult polnud huvitunud.
Iga mees pole nii enesekindel, et kohe peale lennata, ei pruugi üldse seepärast veel möku olla
Võibolla arvas just, et naine on tema liigast väljas. Või et peetakse ahistamiseks. Või ei suutnud kohe välja mõelda, mida öelda, kuidas küsida, eriti kui naine oli koos oma emaga.
Täiesti nõus. Mina arvan, et need on ise mingid kibestunud naised, keda ennast keegi ei taha, kes kohe sellise mõtte kohe välja käivad. Lugesin kokkuvõtet mingist psühholoogilisest uurimusest, et sellised kohe peale lendavad mehed võivad osutuda vägivaldseteks ja üldse ebameeldivateks tüüpideks. Samas, oleneb ka kultuurist, ma ei usu, et see vene poiss, keda keegi siin mainis, iseenesest veel ebameeldiv tüüp oleks. Vastupidi, vene kultuur on natuke teine, ja võib-olla on ka vanemad (isa) kodus õpetanud, et kui tüdruk ikka meeldib, siis tuleb proovida tutvust teha.

Kui mehel on võimalus korduvalt lähenemiskatseid teha, mida ta siis kasutamata jätab, alles siis saab mingeid järeldusi teha.

Samas, mina selle bussis reisinud naise puhul ei kahetseks väga, kirjelduse põhjal tundub see mees kuidagi imelik olevat. Usun, et sa tema näol palju ei kaotanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 09:43
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 15:29 Ma ei ole kunagi armunud olnud. Mul tekkis môte, ehk paneks siia kirja lood, mida vinget üks armunud naine korda saatnud on. Nii tore oleks lugeda! nägi
Aga mida tema tegi, millega armumisele hoogu juurde andis? Tegi samu asju, mis sina nt püüdis parem välja näha, hakkas aktiivsemalt tegutsema või väljas käima, põnevatel teemadel arutlemine laiendas teie mõlema silmaringi vmt? Tiirles su ümber? Või hoopis vastupidi?
Mul endal on selline kogemus, et ise küll arenen samal ajal (näen parem välja, loen rohkem, teen erinevaid asju rohkem), kuid armumisobjektiga seda jagada ei saa, ta ei hooli neist asjust.
Teie armumine on siis ühepoolne, et teda sinu elu ei huvita ning sinu muutuseid ei tunnusta?
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 13:21
Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 09:43
Teie armumine on siis ühepoolne, et teda sinu elu ei huvita ning sinu muutuseid ei tunnusta?
Jah, tuli välja et ta lausa vihkas mind.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 13:08Samas, mina selle bussis reisinud naise puhul ei kahetseks väga, kirjelduse põhjal tundub see mees kuidagi imelik olevat. Usun, et sa tema näol palju ei kaotanud.
Mina küll nii ei arva, et ei kaotanud midagi. Aga samas, kui kumbki ei teinud midagi, et tuttavaks saada, siis ju see pidi nii minema. Kui vaja, saate kunagi uuesti kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 09:16
Veelkord TA olen. Kas see on üks hullus, mida sa armununa teinud oled?
Ma igasuguseid erinevaid lugusid lugeda soovingi!
Ma vist hulle asju teinud olen kui mõtlema hakata, aga siia teemasse seda ei oleks, kuna ma pole naine. Ma midagi olen kirjutanud teistesse teemadesse.
Külaline

Mina olen ka hetkel hoopis armuvalus. See võiks juba lõppeda. Olukord on selline, et see mees oli minust huvitatud aastaid tagasi. Siis ei olnud minul huvi ja abielu oli üsna ok siis veel. Nüüd põrkasime kokku poes ja ta kutsus külla. Käisin ühe korra külas tal ja armunud ma olin. Käisin ka teise korra külas (midagi intiimset ei toimunud kumbalgi korral me vahel ) ja mees ütles, et liiga keeruline oleks me suhe, et mul on lapsed ja kasuisaks ei taha hakata. Ei kuulanud mind, et ei peagi selleks hakkama. Mina rohkem lapsi ei soovi, see olevat ka takistus jne. Tean, et ta on muidu vaba, aga ju mina siis ei kõlba. Samas mul olid aastaid tagasi ka need lapsed olemas. Siis see polnud ta jaoks takistus. Mõtlen, et ehk tegi mulle tagasi või on lihtsalt liiga palju aastaid möödunud. Päris närune tunne on tegelikult ja see on kestnud juba umbes 3 kuud. Mulle anti vaid teada, et kui mul mingit sorti abi on vaja, siis võtaksin kohe temaga ühendust. Suhtlust enam ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 21:58 Mina olen ka hetkel hoopis armuvalus. See võiks juba lõppeda. Olukord on selline, et see mees oli minust huvitatud aastaid tagasi. Siis ei olnud minul huvi ja abielu oli üsna ok siis veel. Nüüd põrkasime kokku poes ja ta kutsus külla. Käisin ühe korra külas tal ja armunud ma olin. Käisin ka teise korra külas (midagi intiimset ei toimunud kumbalgi korral me vahel ) ja mees ütles, et liiga keeruline oleks me suhe, et mul on lapsed ja kasuisaks ei taha hakata. Ei kuulanud mind, et ei peagi selleks hakkama. Mina rohkem lapsi ei soovi, see olevat ka takistus jne. Tean, et ta on muidu vaba, aga ju mina siis ei kõlba. Samas mul olid aastaid tagasi ka need lapsed olemas. Siis see polnud ta jaoks takistus. Mõtlen, et ehk tegi mulle tagasi või on lihtsalt liiga palju aastaid möödunud. Päris närune tunne on tegelikult ja see on kestnud juba umbes 3 kuud. Mulle anti vaid teada, et kui mul mingit sorti abi on vaja, siis võtaksin kohe temaga ühendust. Suhtlust enam ei ole.
Tol ajal olid sa ju abielus. Osadele ongi keelatud vili magus. Kui inimene vaba on, siis enam nii huvitav ei tundu. Ilmselt selles asi ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 22:13Tol ajal olid sa ju abielus. Osadele ongi keelatud vili magus. Kui inimene vaba on, siis enam nii huvitav ei tundu. Ilmselt selles asi ongi.
Olen siiani abielus, aga see abielu on nüüdseks üsna läbi. Ennem ei lahuta ka, kui on selge, et ma ei jää siis üksi pikemaks ajaks või hoopis terveks eluks. Vähemalt lapsel on isa sama katuse all olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 21:58 Mina olen ka hetkel hoopis armuvalus. See võiks juba lõppeda. Olukord on selline, et see mees oli minust huvitatud aastaid tagasi. Siis ei olnud minul huvi ja abielu oli üsna ok siis veel. Nüüd põrkasime kokku poes ja ta kutsus külla. Käisin ühe korra külas tal ja armunud ma olin. Käisin ka teise korra külas (midagi intiimset ei toimunud kumbalgi korral me vahel ) ja mees ütles, et liiga keeruline oleks me suhe, et mul on lapsed ja kasuisaks ei taha hakata. Ei kuulanud mind, et ei peagi selleks hakkama. Mina rohkem lapsi ei soovi, see olevat ka takistus jne. Tean, et ta on muidu vaba, aga ju mina siis ei kõlba. Samas mul olid aastaid tagasi ka need lapsed olemas. Siis see polnud ta jaoks takistus. Mõtlen, et ehk tegi mulle tagasi või on lihtsalt liiga palju aastaid möödunud. Päris närune tunne on tegelikult ja see on kestnud juba umbes 3 kuud. Mulle anti vaid teada, et kui mul mingit sorti abi on vaja, siis võtaksin kohe temaga ühendust. Suhtlust enam ei ole.
Arvan, et aastatega on tal läinud tunded üle. Vähemalt suured tunded. Kui on suured tunded, siis ei olene kas on lapsed. Siis tahab naist sellisena nagu on. Ei tahaks uskuda, et tegi tagasi. Kui oleks tunded, siis oleks ikka sind tahtnud.

3 kuud armuvalus olnud. Minu kogemus ütleb, et 3 aastat ikka. Kui ei näe, siis võibolla kiiremini.

Kui huvitatud ta aastaid tagasi sinust oli? Armunud oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 21:58Käisin ka teise korra külas (midagi intiimset ei toimunud kumbalgi korral me vahel )
Mulle meenus selle peale üks Singer Vingeri laul
Meie vahel mitte miskit erilist ei olnud
rasket kiviseina ega lukustatud ust
Mitte miskit erilist meil rääkida ei olnud
kumbki katsus omaenda kivist kannatust
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 22:34Kui huvitatud ta aastaid tagasi sinust oli? Armunud oli?
Jäi selline mulje küll, et oli. Oli kohe valmis mulle ja lapsele järgi tulema ja muudkui kirjutas messengeri. Saatis huulemärke jne. Vahepeal ma ignoreerisin, aga siis kirjutas jälle ja kui vastust ei saanud, tegi kurva näo. Aina harvemini kirjutas, lõpuks uuris, et kuidas mul läheb 2 aastase vahega. Lõpuks ilmselt loobus. Nüüd aga ütles, et ta pole minust rohkem huvitatud, kui sõbrast. Ma lepiks vaid sõprusega ka praegu, aga nüüd on suhtlus päris null. Mind ta ei kuulanud. Ta on omal peas justkui kõik asjad üksi paika pannud. Kui see peaks oluline olemas, siis ta pole eestlane, aga elab juba ammu Eestis ja saab omadega igati hästi hakkama. Samas on väljendanud kurbust, et tal kedagi pole. Mina ei tea, aga olen hakanud mõtlema, et äkki tal siiski on tekkinud teine variant, aga mulle ta seda ei ütle ja mulle võidab, et kedagi tal pole. Miks ta sest kooselu jutust ja ühistest lastest üldse mulle rääkis, kui vaid sõber tahab olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Roosad tulbid ja 2 külalist