Armunud naine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Armunud naine

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei ole kunagi armunud olnud. Mul tekkis môte, ehk paneks siia kirja lood, mida vinget üks armunud naine korda saatnud on. Nii tore oleks lugeda!
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 15:29 Ma ei ole kunagi armunud olnud. Mul tekkis môte, ehk paneks siia kirja lood, mida vinget üks armunud naine korda saatnud on. Nii tore oleks lugeda!
Mis sul siis viga on? Teismeeas kogetakse tavaliselt lausa esimene armastus ära, armumisest rääkimata.
Külaline

Teema mulle. Nagu kiuste ;)

Ma vaevlen pigem armuvalus. Mu ellu kohe satuvad sellised seigad :S Ühest varasemast mingis teemas pajatrasin, aga ikka ei õpi! Julgem olema!

Sõitsime Lux Ekspressiga Tlnast Tartusse. Lennujaamast tulime emaga peale. See oli kahekordne uus buss. Koht alumisel korrusel. Juba bussi minnes märkasin üht äärmiselt sümpaatset meest. Paralleelselt vasakut kätt meie istepingiga. Mina istusin vahekäigu pool (ta samuti). Tema märkas mind ka ja pidevalt piildlesime teineteist silmaotsast. See 2,5 tundi bussireisi oli ootamatult erutav :D

Deem. Kui hakkasime Tartusse jõudma, oli närvilisus mõlemalt poolt märgatav. Meie väljusume raekoja platsil. Peatus enne bussijaama. Ja oligi mu hurmur kadunud :(

Kuulsin teda telefoniga vestlemas, et oli üritusele minemas ja svipsis peaga autosõitu väldib. Mõistlik.

Samas oli mul telefonikaante vahel rongikaart. Mida olin äsja Norras kasutanud. Ema käest saanuks laenata pastaka. Võinuks sellele oma tel. nr-i ja nime kirjutada.Talle ulatada. Edasise saatuse hoolde jätta... Nüüd aga... ei miskit!! Nii loll!

Mulle niigi meeldivad ülivähesed mehed. Tema oli 100 % minu maitse, Nojah siis. Äkki kuskil ikkagi kohtume (A) Kui saatus seda soovib :)

Seda armuvalu ja enese kirumist jagus terveks nädalaks.
Külaline

Aga sa ju ei teinud midagi? Teemas küsitakse, mida teinud olete.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juun 2025 21:04 Teema mulle. Nagu kiuste ;)

Ma vaevlen pigem armuvalus. Mu ellu kohe satuvad sellised seigad :S Ühest varasemast mingis teemas pajatrasin, aga ikka ei õpi! Julgem olema!

Sõitsime Lux Ekspressiga Tlnast Tartusse. Lennujaamast tulime emaga peale. See oli kahekordne uus buss. Koht alumisel korrusel. Juba bussi minnes märkasin üht äärmiselt sümpaatset meest. Paralleelselt vasakut kätt meie istepingiga. Mina istusin vahekäigu pool (ta samuti). Tema märkas mind ka ja pidevalt piildlesime teineteist silmaotsast. See 2,5 tundi bussireisi oli ootamatult erutav :D

Deem. Kui hakkasime Tartusse jõudma, oli närvilisus mõlemalt poolt märgatav. Meie väljusume raekoja platsil. Peatus enne bussijaama. Ja oligi mu hurmur kadunud :(

Kuulsin teda telefoniga vestlemas, et oli üritusele minemas ja svipsis peaga autosõitu väldib. Mõistlik.

Samas oli mul telefonikaante vahel rongikaart. Mida olin äsja Norras kasutanud. Ema käest saanuks laenata pastaka. Võinuks sellele oma tel. nr-i ja nime kirjutada.Talle ulatada. Edasise saatuse hoolde jätta... Nüüd aga... ei miskit!! Nii loll!

Mulle niigi meeldivad ülivähesed mehed. Tema oli 100 % minu maitse, Nojah siis. Äkki kuskil ikkagi kohtume (A) Kui saatus seda soovib :)

Seda armuvalu ja enese kirumist jagus terveks nädalaks.
Täitsa usun seda enda kirumist! Unusta see rongipilet nimme sümboolsuse mõttes kaantevahele. Ja seda usun ma kaa, et kui saatus soosib, siis kohtute jälle kunagi.
Külaline

Aitäh hea sõna eest :)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 21:04Deem. Kui hakkasime Tartusse jõudma, oli närvilisus mõlemalt poolt märgatav. Meie väljusume raekoja platsil. Peatus enne bussijaama. Ja oligi mu hurmur kadunud :(
Kui hurmur oleks vähegi soovinud, poleks ta kaduma läinud. 'Närvilisus oli mõlemalt poolt märgatav' on soovmõtlemine.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 07:20
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 21:04Deem. Kui hakkasime Tartusse jõudma, oli närvilisus mõlemalt poolt märgatav. Meie väljusume raekoja platsil. Peatus enne bussijaama. Ja oligi mu hurmur kadunud :(
Kui hurmur oleks vähegi soovinud, poleks ta kaduma läinud. 'Närvilisus oli mõlemalt poolt märgatav' on soovmõtlemine.
Kuule, seda "närvilisust" tunneme me tihti, kuid ei teki mingit soovi sammu astuda. Seekord oli tal ju teisiti, see panebki kiruma. Ise ei tee, on tegemata kõik. Ka mehepoolne kontaktile mittevastamine/mehe mittevakantne olemine oleks olnud tulemus. Mängulisust peab elus olema!
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juun 2025 15:29 Ma ei ole kunagi armunud olnud. Mul tekkis môte, ehk paneks siia kirja lood, mida vinget üks armunud naine korda saatnud on. Nii tore oleks lugeda!
Hüppasin lennukile ja läksin välismaalasest hurmuriga kohtuma :D Elan ka välismaal, naaberriigis. Ise organiseerisin, lühike reis, kolmeks ööks majutus, mõtlesin et noh, kui ta päriselus teistsugune on, siis saan omapäi ka linna avastada ja on tore väike puhkus. Saime kenasti kokku, mees oli veel nägusam kui piltidel, ta tegi kõik, et mul oleks huvitav ja mugav olla, viis mind mööda vaatamisväärsusi ja restorane, kolm päeva möödus linnulennul. Peale seda kohtumist ei jätnudki ta mind enam rahule, kohtusime veel ja veel, ja nüüd plaanime pulmi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 07:20 Kui hurmur oleks vähegi soovinud, poleks ta kaduma läinud
Unusta ära.
Kui oleks vähegi soovinud, ei tähenda, et läheb istub kohe ligi ja hakkab jutustama.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 11:34
Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 07:20 Kui hurmur oleks vähegi soovinud, poleks ta kaduma läinud
Unusta ära.
Kui oleks vähegi soovinud, ei tähenda, et läheb istub kohe ligi ja hakkab jutustama.
No kui soovis ja ikka ära kadus, oli möku mees. Mis sellist taga nutta. Ja närviline võib inimene olla umbes miljonil erineval põhjusel, mitte üle vahekäigu istuva võõra inimese pärast.
Külaline

See on tõsi, et kui mees ikka väga huvitatud on, siis ta seda niisama ei jäta. Mul oli paar aastat tagasi juhtum, kui olin oma 17-aastase tütrega toidupoes, kus üks vene noormees meile ligi astus ja küsis, kas võib mu tütrega tutvuda 😀 Tütrelt tuli kiire “ei”, arvas et jube piinlik. Minu arust oli naljakas ja armas.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 15:26 No kui soovis ja ikka ära kadus, oli möku mees. Mis sellist taga nutta.
Jah keegi teine naine on nüüd selle hurmuriga.
Kurameerivad kohe hullult nüüd ja ilmselt abielus, lapski varsti olemas.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

No see pole küll absoluutne tõde, et kui mees kohe härjal sarvist ei haara, siis järelikult polnud huvitunud.
Iga mees pole nii enesekindel, et kohe peale lennata, ei pruugi üldse seepärast veel möku olla.
Võibolla arvas just, et naine on tema liigast väljas. Või et peetakse ahistamiseks. Või ei suutnud kohe välja mõelda, mida öelda, kuidas küsida, eriti kui naine oli koos oma emaga.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 15:47
Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 15:38 kus üks vene noormees meile ligi astus ja küsis, kas võib mu tütrega tutvuda 😀 Tütrelt tuli kiire “ei”, arvas et jube piinlik. Minu arust oli naljakas ja armas.
Postitus on kustutatud
Rohkem tõesti pole minu käest luba küsitud tütrega tutvumiseks.
Külaline

iiR kirjutas: 18 Juun 2025 16:01 No see pole küll absoluutne tõde, et kui mees kohe härjal sarvist ei haara, siis järelikult polnud huvitunud.
Iga mees pole nii enesekindel, et kohe peale lennata, ei pruugi üldse seepärast veel möku olla.
Võibolla arvas just, et naine on tema liigast väljas. Või et peetakse ahistamiseks. Või ei suutnud kohe välja mõelda, mida öelda, kuidas küsida, eriti kui naine oli koos oma emaga.
Aitäh, see oli armas lugemine :)

Kusjuures ma ise arvasin samuti, et tema ehk tundis ebamugavust, hakata ema juuresolekul tütart "sebima". Samamoodi oleks mul endal olnud ebamugav ema juuresolekul hakata temaga rääkima. Kuigi pole hetkel suhtes ja selles mõttes poleks selles midagi kõlbmatut olnud. Seda enam, kui mees ise ka pidevalt niheles ja minu poole küünitas vaadata. Viisakalt ja delikaatselt. Nii põnev tundus talle just meie aknapoolest väljas nähtav :D

Tegelikult tunnetab selle väga hästi ära, kui sa inimesele meeldid. Kehakeel reedab :) Närvitsemise asemel võib kasutada ka sõna nihelemine. Tartusse jõudes hakkas ta pea eriti tihti minu suunas liikuma...

Temal oli ka ilmselt kott bussis alla pagasiruumi pandud. Vaevalt tal ainult telefon kaasas oli. Pruunide nahkkaantega. Ise ta oli suviselt heledas riietuses. Beezh dzhemper ja sarnases toonis püksid. Silma hakkasid tema suured käelabad. Nii mehelikud. Hoolitsetud. Sõrmust polnud. Lisaks hiljuti juuksurist tulnud soeng: puhas kael.
Üldse heas toonuses olemine. Ja need silmad, uhh! Hallid ja suured! Nagu mul endalgi. Ühtekad. Inimestele pidid ju meeldima endasarnased. Võetakse koergi enda nägu olev.

Bussis oli tegelikult hull unekas peal. Unistasin endamisi, et oleks mu koht selle mehe kõrval. Põimuks ümber ta käsivarre ja uinuks. Või kui ta oleks helistanud edastatud numbril ja me oleksime kokku saanud... Njaa... ;)

Muidu ei nutakski taga, aga kui su eluteele satub nii harva selliseid mehi, kes sekundiga võluvad, teebki kurvaks, kui ise juhm ja liialt tagasihoidlik oled.

See on just selline hetk elus, kui sul on kõik heaks eluks olemas. Ja oledki õnnelik inimene. Puudu on vaid inimene, kellega kogu seda õnne jagada.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 18:15
Aitäh, see oli armas lugemine :)

Kusjuures ma ise arvasin samuti, et tema ehk tundis ebamugavust, hakata ema juuresolekul tütart "sebima". Samamoodi oleks mul endal olnud ebamugav ema juuresolekul hakata temaga rääkima. Kuigi pole hetkel suhtes ja selles mõttes poleks selles midagi kõlbmatut olnud. Seda enam, kui mees ise ka pidevalt niheles ja minu poole küünitas vaadata. Viisakalt ja delikaatselt. Nii põnev tundus talle just meie aknapoolest väljas nähtav :D

Tegelikult tunnetab selle väga hästi ära, kui sa inimesele meeldid. Kehakeel reedab :) Närvitsemise asemel võib kasutada ka sõna nihelemine. Tartusse jõudes hakkas ta pea eriti tihti minu suunas liikuma...

Temal oli ka ilmselt kott bussis alla pagasiruumi pandud. Vaevalt tal ainult telefon kaasas oli. Pruunide nahkkaantega. Ise ta oli suviselt heledas riietuses. Beezh dzhemper ja sarnases toonis püksid. Silma hakkasid tema suured käelabad. Nii mehelikud. Hoolitsetud. Sõrmust polnud. Lisaks hiljuti juuksurist tulnud soeng: puhas kael.
Üldse heas toonuses olemine. Ja need silmad, uhh! Hallid ja suured! Nagu mul endalgi. Ühtekad. Inimestele pidid ju meeldima endasarnased. Võetakse koergi enda nägu olev.

Bussis oli tegelikult hull unekas peal. Unistasin endamisi, et oleks mu koht selle mehe kõrval. Põimuks ümber ta käsivarre ja uinuks. Või kui ta oleks helistanud edastatud numbril ja me oleksime kokku saanud... Njaa... ;)

Muidu ei nutakski taga, aga kui su eluteele satub nii harva selliseid mehi, kes sekundiga võluvad, teebki kurvaks, kui ise juhm ja liialt tagasihoidlik oled.

See on just selline hetk elus, kui sul on kõik heaks eluks olemas. Ja oledki õnnelik inimene. Puudu on vaid inimene, kellega kogu seda õnne jagada.
Las ma arvan - sa oled Tolmukübe?
Külaline

Las ma arvan - sa oled Tolmukübe?
Tolmukübemelt nii komplitseeritud teksti ei tule. Lihtlaused ja lihtsameelne jutt.
Külaline

Ei ole. Külastan seda foorumit pigem harva. Kuigi on meeldiv sait.

Näib, et armuvalus olles :)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 15:29 Ma ei ole kunagi armunud olnud.
Sa ei saa seda ise valida kas armud või mitte. Kui see peaks juhtuma, siis oleneb ka kui tugevasti ja kauaks sa ära armud.

Kui armumine on vastastikune, tuleb suhe ja klapite omavahel, siis läheb hästi.

Kui armumine ei ole vastastikune, siis saad tunda armuvalu, igatsust, pisaraid, magamata öid.
Kui liiga tugevasti ära armud, siis on see väga pikaldane ja piinarikas. Sa ei suuda enam olla, aga midagi teha ei saa. See võib kesta aastaid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline