Uues gümnaasiumis
-
Külaline
Uues gümnaasiumis
Kuidas teie lapsed koolidega praegult rahul on? Minu tütar on väga rahul. Ütles, et täiesti tema kool. Veits raske ja pingeline, aga huvitav ja ta väga kaifib kogu seda melu ja õppetööd.
-
Külaline
Tütar alustas gümnaasiumis. Pigem on positiivne kogemus.
Mõneti harjumist nõudis, kuna õppis enne väikeses hubases koolis, mis oli kristliku kallakuga, poiste ja tüdrukute klassid eraldi. Ja nüüd korraga suur kool, suured klassid ning poisid-plikad koos. Samas uue kooli traditsioonid ja ühised üritused aitavad neil kohaneda ja esialgsest hirmust üle saada. Sel nädalal toimub rebaste retsimine, see on neile põnev. Nii et kokkuvõttes pole hullu.
Mõneti harjumist nõudis, kuna õppis enne väikeses hubases koolis, mis oli kristliku kallakuga, poiste ja tüdrukute klassid eraldi. Ja nüüd korraga suur kool, suured klassid ning poisid-plikad koos. Samas uue kooli traditsioonid ja ühised üritused aitavad neil kohaneda ja esialgsest hirmust üle saada. Sel nädalal toimub rebaste retsimine, see on neile põnev. Nii et kokkuvõttes pole hullu.
-
Külaline
Minu oma kahjuks pettunud. Ütleb, et õpetajad on kõik väga toredad ja ma näen, et kodutöid ka veel ei anta; käib eelnevate teadmiste kaardistamine eri õppeainetes. Probleem on klassis, oma sõnul tal klassiga ei vedanud, pole n-ö tema inimesed. Muidu väga suur suhtleja, aga seal polevat kellegagi rääkida. Proovib praegu end sõprade juurde paralleelklassi saada, aga veel ei tea midagi. Kahju, sest tal oli kuus kooli valida ja valis selle ja nüüd pettunud. Ütlen talle, et see on kõigest kolm aastat ja kui ei saa muuta ümbritsevat, tuleb muuta enda suhtumist: eks see olukord ole ka üks elu õppetunde. Satud töökollektiivi või naabrite lähedale, kes ka pole "sinu inimesed" - ikkagi pead suutma kohanema.
-
Külaline
Kas ta läks sinna kooli õppima või suhtlema? Tundide ajal võiks ju ikka õppida. Ja vahetundides ning peale kooli suhelgu siis kellega tahab.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 07:26 Minu oma kahjuks pettunud. Ütleb, et õpetajad on kõik väga toredad ja ma näen, et kodutöid ka veel ei anta; käib eelnevate teadmiste kaardistamine eri õppeainetes. Probleem on klassis, oma sõnul tal klassiga ei vedanud, pole n-ö tema inimesed. Muidu väga suur suhtleja, aga seal polevat kellegagi rääkida. Proovib praegu end sõprade juurde paralleelklassi saada, aga veel ei tea midagi. Kahju, sest tal oli kuus kooli valida ja valis selle ja nüüd pettunud. Ütlen talle, et see on kõigest kolm aastat ja kui ei saa muuta ümbritsevat, tuleb muuta enda suhtumist: eks see olukord ole ka üks elu õppetunde. Satud töökollektiivi või naabrite lähedale, kes ka pole "sinu inimesed" - ikkagi pead suutma kohanema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline