Kulmud

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kulmud

Postitus Postitas Külaline »

Olen terve elu oma kulmudega rahul olnud, mingeid iluprotseduure pole vaja olnud. Nüüd 50+ vanuses aga on karvad kuidagi jäigad, ei kasva enam nö õiges suunas, vaid on kanged ja kohati otsad harali ja kulmud pole enam endised. Kuna mul pole aimugi, mis võimalusi olemas on kulmude leplikumaks ja voolujoonelisemaks muutmiseks, siis ehk siit oskab keegi nõu anda. Kuidas saada tagasi loomulik kuju ja olek...
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 16:45 Olen terve elu oma kulmudega rahul olnud, mingeid iluprotseduure pole vaja olnud. Nüüd 50+ vanuses aga on karvad kuidagi jäigad, ei kasva enam nö õiges suunas, vaid on kanged ja kohati otsad harali ja kulmud pole enam endised. Kuna mul pole aimugi, mis võimalusi olemas on kulmude leplikumaks ja voolujoonelisemaks muutmiseks, siis ehk siit oskab keegi nõu anda. Kuidas saada tagasi loomulik kuju ja olek...
Selle jaoks on lamineerimine.
Külaline

On olmas ka kulmugeelid. Toonitud ja läbipaistvad.
Nendega saab väikese harjaga ise kuju ja karvu sättida õigesse paikka. Geel kuivades fikseerib need paigale.
Nagu juuksegeel aga kulmudele.

Lamineerimine on püsivam, kui igapäevaselt ise jännata ei viitsi.
Külaline

Vanemast peast venivad kulmukarvad kuidagi imelikult pikaks. Ma ka 50+ ja olen hakanud ise kulmukarvu lühemaks lõikama. Alguses ka proovisin geeliga, aga ikka mõni pikk karv tuli rivist välja ja turritas omaette kuskil suva kohas. Nüüd lihtsalt lõikan veits.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 18:57 Vanemast peast venivad kulmukarvad kuidagi imelikult pikaks. Ma ka 50+ ja olen hakanud ise kulmukarvu lühemaks lõikama. Alguses ka proovisin geeliga, aga ikka mõni pikk karv tuli rivist välja ja turritas omaette kuskil suva kohas. Nüüd lihtsalt lõikan veits.
Jummel, kui nii edasi läheb, siis ma olen varsti nagu miski härjapõlvlane
Külaline

[/quote]

Selle jaoks on lamineerimine.
[/quote]

Kas võib minna suvalisse salongi v peab kuidagi enne tausta uurima? St kas saab ka kehv tegija sattuda v lollikindel protseduur?
Külaline

käi algatuseks lihtsalt kosmeetikus kulme korrigeerimas-värvimas. Kitkumise või vahatamisega antakse kulmule ilus kuju ja värv tasandab võimalikud augud ja luitunud karvad. Kääridega viimistletakse lõpuks kui vaja.
Külaline

Hallid kulmukarvad kasvavad eriti pikaks ja turritavad igale poole, nagu Breznev... Lõike kammi abil üleliia pikad karvad lühemaks ja geeliga saab neid taltsutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 11:23 käi algatuseks lihtsalt kosmeetikus kulme korrigeerimas-värvimas. Kitkumise või vahatamisega antakse kulmule ilus kuju ja värv tasandab võimalikud augud ja luitunud karvad. Kääridega viimistletakse lõpuks kui vaja.
Nii palju kui mina olen proovinud lihtsalt värvimas käia, siis tehti alati liiga tumedad. Nimi helepruun ja täiesti tume.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline