Juuste ja küünte toidulisandid

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Juuste ja küünte toidulisandid

Postitus Postitas libakägu »

Juuksed ja küüned vajavad mul hetkel tuge, palun efektiivsete vitamiinide/toidulisandite soovitusi. Hea oleks, kui nad ei oleks kuidagi "meeldivaks" maitsestatud-värvitud. Äsja lõpetasin mingite Soome mustikamaitseliste kummikommide kuuri. Rääkimata sellest, et nende sissesöömine oli ebameeldiv, ei paista neist ka eriti abi olevat.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma midagi soovitada ei oska. Aga küsiks teie kogemust, kes on neid võtnud. Kas te täheldasite ka üldist kehakarvade jõudsamat kasvu nende võtmise tulemusel.
Külaline

Põhjuseid võib olla palju ja üldise geneetika vastu ei saagi. Aneemia, üldine toitainete puudus jne
Minul üldjuhul aitab keratiini manustamine.
Külaline

Minul on tavaliselt ferritiin ülimadalaks läinud, kui juba juuksed kukuvad ja küüned kihilised.
Aga muidu olen võtnud Ivybears Women's Hair ja selle analoogi Essence'ilt, nime ei mäleta, koostisosad on praktiliselt identsed. Need on küll mõlemad kummikommid, aga ma ei tea, kas sama asja mingil muul kujul saadaval on. Eestis on need kahjuks kallid, ma ostan Saksamaal käies DM-ist, see on neil seal igal pool levinud poekett, hind u 10€, 60 tk, mõlemal. Võtan ühe päevas, aga võib ka kaks. Ivybearsi kummikomm on suht talutav, laguneb suus ruttu ja lupsti neelan isegi eriti närimata alla, Essence'i oma on jah suht nilbik, kleepub hammaste külge.
Juuste puhul pole väga tähele pannud muutust, aga mul on ka pikad juuksed ja kasv pole nii märgatav. Aga vaat küüned läksid küll tugevaks sellega. Mul tavaliselt murduvad ja lõhenevad, aga siis kasvasid juba ebamugavalt pikaks lõpuks, ükski ei murdunud. Seda teeb vist tsink. Kui kommi ei taha, vbl võtad siis niisama tsinki.
Muidugi nende mõju kestab, kuni võtad. Ma kogu aeg ei osta ja siis lähevad jälle hapraks küüned.
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas libakägu »

Suur tänu vastajatele! Tõesti on paljud toidulisandid Eestis kallimad kui mujal, püüan ikkagi mitte-kummikomme leida, hetkel on sõelal Provisori ning Iconfiti tsink. Valikut on raske teha :D
Külaline

Kui mul dermatiit tekkis, soovitas arst evonia kapsleid. Peab võtma kuurina. Varem olen tarbinud ränilisandeid ja kollageenipulbrit. Vedel (tilkadena manustatav räni, näiteks hommikuse sidrunivee sisse) on näiteks Biosil. Kallis, aga iherbist saad tellida odavamalt ja ka kollageeni suurte potsikutena.
Külaline

Mina sõin tsinki, kahjuks olen purgi ära visanud, 90tbl on purgis, ostan 2 purki vähemalt veel. Aidanud on küll, küüned olid ennegi tugevad aga juuksekasvu on stimuleerinud küll. Parima tulemuse saamiseks ongi vaja umbes aasta võtta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist