Kui pähklid ei maitse

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kui pähklid ei maitse

Postitus Postitas Külaline »

Tihti kuuleb kaaluga seotud teemade puhul soovitusi, et sööge vahepalaks või maiustamiseks pähkleid. Minu probleem on selles, et mulle ei maitse pähklid. Söön neid meelsasti toidu sees või garneeringuna, aga minu jaoks ei ole meeldiv nendega lihtsalt niisama "maiustada". Ühtegi sorti pähklid ei maitse, mandlid samuti mitte. Sellised vastikult kuivad ja pudised, pärast on kõik hambavahed neid täis. Kas teie meelest on neil hea maitse?

Siiski pean mainima, et lapsepõlves otse metsast korjatud pähklid maitsesid teistmoodi, nende konsistents oli meeldivam, polnud selline jahune, vaid pigem natuke krõmps. Aga metsa korjama ka ei viitsi minna, ei teagi, kust neid otsida.
Külaline

Väga huvitav. Räägi pikemalt.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Minu arvates on pähklid palju maitsvamad, kui neid suhu panna koos rosinate või teiste kuivatatud marjade/puuviljadega. Aga tervislikuks vahepalaks võib ju olla kas või keedumuna, galett nt avokaadoga, kodujuust meelepärase lisandiga, mõned ruudud tumedat šokolaadi. Ei pea tingimata pähkleid sööma.
Külaline

Kui kaaluga kimpus oled, siis pählid on küll hea rasva allikad kuid nendega tuleks ikka väga mõõdukas olla, võttes arvesse nende kalorsust. Pigem võiks sellisel juhul vahepalana süüa mõne puuvilja või juurvilju.
Külaline

Minule ei meeldi ka pähklid ja ei söögi neid. Kunagi tegin mingit toitumisprogrammi, seal pidi vahepalaks sööma 9 pähklit. No minu jaoks oli see jumala mõttetu, sest ei täitnud kõhtu ega andnud energiat, mingist toidunaudingust rääkimata. Pigem süüa ära banaan, muna või ükstapuha mida muud.
Külaline

Ei ole vaja ilmtingimata pähkleid süüa. Väga rasva- ja kaloririkkad suupisted, eriti kaalulangetamisele kaasa ei aita. Seda lihtsam, kui ei maitse, siis pole kiusatust ka neid süüa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Google [Bot] ja 7 külalist