20ndates naised ja botox

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

20ndates naised ja botox

Postitus Postitas Külaline »

Jälgin instas mitmeid eestlastest influentsereid ja silma on hakanud, et 20ndates botox on täiesti tavapärane.

Minu küsimus on, et milline on tulevik regulaarsetel botoxi süstijatel? Näiteks, oletame 25a naine hakkab regulaarselt süstima. 10-15 aasta pärast, oletame, tal pole kortse tänu botoxile. Mis saab siis, kui ta lõpetab botoxi tegemise?

Kas pikaajaline botox on see, mis tekitab nö pundunud nägu, või on see midagi muud?

Lisan igaks juhuks, et endal botoxiga igasugune kokkupuude puudub, ei välista 40+ vanuses selle tegemist, kui see oluliselt välimust värskendaks JA oleks täiesti ohutu, hetkel endal teadmised puuduvad.
Külaline

Botox kortse ära ei ei hoia, takistab ainult otsmiku kortsutamast ja visuaalselt ei ole vagusid näha otsmikult ja kulmude vahel, samuti tekita ta pundunud nägu. Punni saab süstida ennast vaid ülesüsitud täitesüstidega, need on midagi muud. Samuti juba olem asolevad kortsud saab vaid täitega eemaldada.
Mis siis saab, kui ta lõpetad botoxi tegemise? Mis seal saama peaks? Vananeb edasi lihtsalt nagu looduse poolt ette nähtud.
Külaline

Kahekümnendates see on ikka rohkem nagu kortsude ennetamise eesmärgil. Ise nii vara siiski ei teeks, sest kui mitukümmend aastat süstida, siis mõju võib kaduda. Lisaks võib naha kvaliteet halveneda, kui lihased üldse ei liigu ja verevarustus on halb. Kõike peaks tegema ikkagi mõõdukalt ja vajadusel, mitte nii igaks juhuks. Mõni süstib neid täiteid ka liiga palju, need võivad minna näos rändama ja siis on pärast nägu lopergune. Kui huuled liiga punni lasta, siis nahk venib välja, filler võib migreeruda huule kohale ja ega see lahustamine ka nii kerge pole. Pole mõtet teha asju, mida pole tingimata tarvis.
Külaline

Mina tegin esimest korda botoxit 20ndate lõpus ja tõesti pigem ennetamise eesmärgil. Muidugi viimase tõuke andis selleks see, et ma päevitasin endale kuidagi kurjusekortsu randid otsaette suve lõpus, ju siis oli spf liiga nõrk või olin liiga tihti kuri :) Aga siis selgitas mulle arst kenasti ära, et just ennetuseks see sobibki, ega botox sügavaid kortse kuidagi välja ei tõmba seega kui 40+ alustada, ei pruugi see enam üldse värskendavat efekti anda. Ilmselt on võimalik filleritega juba olemasolevaid sügavamaid kortse tasandada aga seda ehk oskab mõni ilutegija paremini kommenteerida, endal kogemus puudub.
Botoxi tegemise lõpetamisel näo tavapärane miimika taastub ja kortsud tekivad sama süsteemiga edasi, mis oleks tekkinud ilma botoxita aga lihtsalt tunduvalt hiljem ja ilmselt ka väiksema intensiivsusega, sest regulaarne botoxi tegemine õhendab ka lihast.
Külaline

no eriti tobe on teha botoxit päevitusrantide kaotamiseks... Jumestuskreem ajaks asja ära oluliselt tervislikumalt. 20-ndates on inimene ikka väga NOOR, ja kui pole just mingi suunamudijate poolt ajupestud tibi, siis botoxit kindlalt ei vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 16:00 no eriti tobe on teha botoxit päevitusrantide kaotamiseks... Jumestuskreem ajaks asja ära oluliselt tervislikumalt. 20-ndates on inimene ikka väga NOOR, ja kui pole just mingi suunamudijate poolt ajupestud tibi, siis botoxit kindlalt ei vaja.
Inimene päevitas endale kortsud näkku! Kurjusekorts tulebki eemaldada, see on jõle.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 16:00 no eriti tobe on teha botoxit päevitusrantide kaotamiseks... Jumestuskreem ajaks asja ära oluliselt tervislikumalt. 20-ndates on inimene ikka väga NOOR, ja kui pole just mingi suunamudijate poolt ajupestud tibi, siis botoxit kindlalt ei vaja.
Ilmselgelt botox mu päevitusrante ei kaotanud aga kaotas kurjusekortsu ja sellest järgmine suvi antud probleemi ei tekkinud. Jumestuskreemi ei kasuta ja tibi samuti ei ole, mis ajast botox ainult tibide teema peaks olema? Sellel on muideks palju laiem kasutusala kui ainult ebameeldivad kortsud, hari ennast veidi.
Külaline

Minu meelest 20 aastastel on botox täiesti liiast! Ei kujuta ette, seda süstijat, kes on 20ndates noorele naisele nõus süstima botoxit. See on juba eetiliselt vale. Normaalne tegija ütleb ära, et ei tee ja kõik.
Külaline

Botoxi tegemise lõpetamisel näo tavapärane miimika taastub ja kortsud tekivad sama süsteemiga edasi, mis oleks tekkinud ilma botoxita aga lihtsalt tunduvalt hiljem ja ilmselt ka väiksema intensiivsusega, sest regulaarne botoxi tegemine õhendab ka lihast.
See lihaste kärbumine pole sugugi hea, sest kogu nägu vajub siis ära. Ega kortsud pole ainuke asi, mis näo vanemaks teeb. Põhiline on ikka näoovaal ja naha kvaliteet. Mõni noor inimene on ju päris kortsus, aga ikkagi näed, et ta on noor. Kui näonahk on tuhm ja kogu nägu vajunud, siis ei päästa kortsude puudumine mitte midagi, nägu paistab veel vanem kui muidu oleks. Lisaks on oht, et kui botoxit päriselt vaja oleks, selleks ajaks on sellel igasugune mõju kadunud. Tean mitut inimest, kes on 10+ aastat süstinud ja enam üldse ei mõju, sest keha on harjunud ja võitleb sellega väga efektiivselt.
Külaline

See lihaste nõrgaks süstimine on ära nähtud. Lõpuks näiteks vajuvad kulmud madalale sest aastaid süstitud otsmik ei suuda neid tavalisel kõrgusel hoida.
Lihase toonus on kogu kudede struktuuri hoidmiseks jaoks oluline. Lihas hoiab muud sidekude lõtvumast. Sest kuigi süst võib ära hoida kortsu, muutub naha struktuur siiski vastavalt vanusele. Kui lisada süstide mõjul enneaegne lihaste atrofeerumine, muutub naha kvaliteet varem vanaks ja tuleb varem alustada fillerite ja lõikamisega.

See idee, et naine ei tohi vananeda käib närvidele. Miks peaks naine elu aeg välja nägema nagu laps. Vanuse ja elukogemusega nägu muutub ja see on ilus. Mu vanaema oli ilus. Mu ema on ilus. Iga kuradima kortsu ja halli karva on ta välja teeninud oma eluga
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Noor naine, kenad huuled, võtab ja süstib pardinoka ette. Ja neid on palju. MIKS?!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 23:02 See lihaste nõrgaks süstimine on ära nähtud. Lõpuks näiteks vajuvad kulmud madalale sest aastaid süstitud otsmik ei suuda neid tavalisel kõrgusel hoida.
Lihase toonus on kogu kudede struktuuri hoidmiseks jaoks oluline. Lihas hoiab muud sidekude lõtvumast. Sest kuigi süst võib ära hoida kortsu, muutub naha struktuur siiski vastavalt vanusele. Kui lisada süstide mõjul enneaegne lihaste atrofeerumine, muutub naha kvaliteet varem vanaks ja tuleb varem alustada fillerite ja lõikamisega.

See idee, et naine ei tohi vananeda käib närvidele. Miks peaks naine elu aeg välja nägema nagu laps. Vanuse ja elukogemusega nägu muutub ja see on ilus. Mu vanaema oli ilus. Mu ema on ilus. Iga kuradima kortsu ja halli karva on ta välja teeninud oma eluga
Aga naised ise kultiveerivad seda juttu, et nad ei vanane. Keskealine naine teeb meigi. Paneb edevalt riide ja õhkab kui hea ma välja näen. Nagu 20 a tagasi. Või siis need naised kellel on olematud rinnad. Sellised väiksed virsikud. Kuna rinda pole siis see ära ka ei vaju. Ja siis teatavad, et oi kui jummel. Millised ilusad tütarlapselikud rinnad mul on. Noo ei ole. Aga nii nad räägivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 10:07
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 23:02 See lihaste nõrgaks süstimine on ära nähtud. Lõpuks näiteks vajuvad kulmud madalale sest aastaid süstitud otsmik ei suuda neid tavalisel kõrgusel hoida.

Aga naised ise kultiveerivad seda juttu, et nad ei vanane. Keskealine naine teeb meigi. Paneb edevalt riide ja õhkab kui hea ma välja näen. Nagu 20 a tagasi. Või siis need naised kellel on olematud rinnad. Sellised väiksed virsikud. Kuna rinda pole siis see ära ka ei vaju. Ja siis teatavad, et oi kui jummel. Millised ilusad tütarlapselikud rinnad mul on. Noo ei ole. Aga nii nad räägivad.
Täitsa huvitav oleks näha su tuttavaid. Me oma 30ndates sõbrannadega räägime perimenopausist ja liigeshaigustest :D Ja täiesti objektiivselt näeme oma ea kohta head välja, kõik käivad trennis ja on normaalsete treenitud naisekehadega.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 06 Sept 2024 02:43 Noor naine, kenad huuled, võtab ja süstib pardinoka ette. Ja neid on palju. MIKS?!
Kuidas see botoxiga seotud on?
Muidu olen nõus, et keskealine ei saa välja näha 20 aastane ja ei näegi, ei peagi, aga on keskealisi, kes näevad ikka väga head välja. Mingisugune meik ja riietus siin siiski erilist rolli ei mängi, enda eest hoolitsemisel peab olema järjepidev. Kui hooldada regulaarselt enda nahka, anda kehale füüsilist koormust, hoida hambad-juuksed jm korras ja miks mitte kasutada botoxit/fillereid, siis väljanägemine on ju kindlasti parem, kui ilma nendeta.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 06 Sept 2024 02:43 Noor naine, kenad huuled, võtab ja süstib pardinoka ette. Ja neid on palju. MIKS?!
See pole botox, need on fillerid. On jah kole ja ebaesteetiline. Vahel on lihtsalt nii kurb vaadata neid noori, ülisuurte kalahuultega naisi, kes ise ei saa aru, et on filleritega liialdanud. Tulemus jätab tihtipeale odava ja labase mulje.
Külaline

Keskealine naine võibki hea välja näha. Ta võib ka parem välja näha kui 20 aastat tagasi, sest siis on raha ja stiilitunnet rohkem. Ja väikesed rinnad ongi tütarlapselikud. Keskealise naise rindasud mainides mõtleme esitagumikku esimese asjana. Ja need esitagumikud teevad ka noore naise visuaalselt vanaks. Väike rind on kauem nooruslik ja kaunis. See kõik on õige. Mitte keegi ei ütle 40selt, et ta näeb 20aastane välja, vaid et näeb välja hea. Mis on teine asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 11:05

Keskealine naine võibki hea välja näha. Ta võib ka parem välja näha kui 20 aastat tagasi, sest siis on raha ja stiilitunnet rohkem. Ja väikesed rinnad ongi tütarlapselikud. Keskealise naise rindasud mainides mõtleme esitagumikku esimese asjana. Ja need esitagumikud teevad ka noore naise visuaalselt vanaks. Väike rind on kauem nooruslik ja kaunis. See kõik on õige. Mitte keegi ei ütle 40selt, et ta näeb 20aastane välja, vaid et näeb välja hea. Mis on teine asi.

Mis asi on esitagumik? Kuulen esimest korda sellist sõna.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 12:09

Suured rinnad mille vahel on nähtav 'tagumikupragu'
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 17:07
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 12:09

Suured rinnad mille vahel on nähtav 'tagumikupragu'

Tagumikupragu? Iga rinna vahel on rinna pragu.
Külaline

Üldse ei saa aru, mis hirmus pragu see keskealistel naistel rindade vahele tuleb. Kui suuremad rinnad kokku suruda, on rinnapragu ka noortel naistel. Ja miks see on mingi tagumikupragu, ei saa ka aru.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline