Milliseid kooslusi sööte, mida võiks ebatavaliseks lugeda.
Mina ise söön näiteks kartulisalatit peaaegu alati ketšupiga.
Paar päeva tagasi nägin instagramis, et vaniljejäätis himaalajasoola ja oliiviõliga pidi super olema.
Ise veel proovida pole jõudnud, sest ega ma väga jäätise fänn pole.
Ebatavalised toidud
-
Külaline
Jäätis ja juust. Kunagi proovisin Dione Džiugase juustuga jäätist, mis oli hea. Peale seda olen ostnud regatti (vm koorest vanilejäätist), lasen natuke sulada, murendan mõne hea vanema kõvajuustu sisse ja jõhvikamoosi peale. Ma ei tea kui kummaline kooslus see on, vist pigem mitte aga lapsed ja mees alati vaatavad kõverate nägudega
-
Külaline
Juust ja mesi sobivad ka hästi kokkuKülaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 21:11 Jäätis ja juust. Kunagi proovisin Dione Džiugase juustuga jäätist, mis oli hea. Peale seda olen ostnud regatti (vm koorest vanilejäätist), lasen natuke sulada, murendan mõne hea vanema kõvajuustu sisse ja jõhvikamoosi peale. Ma ei tea kui kummaline kooslus see on, vist pigem mitte aga lapsed ja mees alati vaatavad kõverate nägudega![]()
-
Külaline
Ma ei tea, kui eriline see kooslus on, aga kui tahan rammusat suutäit, siis panen saiale kihi maapähklivõid ja sinna otsa viilutan ühe banaani. Sellele võib veel õrna kihi kakaod ka peale raputada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline