Head leiud toidupoest
-
Makarontsik
Head leiud toidupoest
Millised toidupoe ostud on pannud mõtlema, ohh see oli küll üks hea avastus.
Viimatine toidupoe pärl?
Viimatine toidupoe pärl?
-
Külaline
Lagrits!!! Soolaga lagrits.
Aga see muidugi halb, et nüüd olen sellest sõltuvuses.
Veel olen hakanud avastama igasuguseid peeneid alkovabu jooke. No eks nad üks limonaad on kõik. Aga osad ikka väga head.
Soolastest asjadest ei midagi.0
Aga see muidugi halb, et nüüd olen sellest sõltuvuses.
Veel olen hakanud avastama igasuguseid peeneid alkovabu jooke. No eks nad üks limonaad on kõik. Aga osad ikka väga head.
Soolastest asjadest ei midagi.0
-
Makarontsik
Teen otsa lahti:

Farmi juustusnäkid, eriti tšilli omad ja koos kokakoolaga.
Lidli juustukook, plastikkarbis kaks kolmnurga kujulist toidulõiku. Üle ootuste hea avastus, kreemine, puudub see sidrunimaitse mis tihti juustukookidele pannakse ja mis mulle üldse ei meeldi. Ülihea kohvi kõrvale

Tere kodujuust setomaa riisikatega, parim. Võin pakkideviisi süüa.
Lidli juustu-küüslaugu määre, pilti ei leia, aga ka väga super leid.

Farmi juustusnäkid, eriti tšilli omad ja koos kokakoolaga.
Lidli juustukook, plastikkarbis kaks kolmnurga kujulist toidulõiku. Üle ootuste hea avastus, kreemine, puudub see sidrunimaitse mis tihti juustukookidele pannakse ja mis mulle üldse ei meeldi. Ülihea kohvi kõrvale

Tere kodujuust setomaa riisikatega, parim. Võin pakkideviisi süüa.
Lidli juustu-küüslaugu määre, pilti ei leia, aga ka väga super leid.
-
Külaline
Oo, ma olen ammu tahtnud seentega kodujuustu! Kunagi iidsetel aegadel toodeti, aga nüüd pole ammu leidnud. See on küll hea! Tänud!
-
Mauno
-
Paparatso

need puls protein bite'd, leidnud rimist.
Eriti head on peanut butter ja cheesecake maitse (viimane on koguaeg poest otsas ka
Väga hea, kui tahta midagi magusat näksida ilma rohkete kaloriteta.
-
Külaline
Kotimaista sari Prismas. Kuna ei sobi gluteen ega laktoos, siis selles sarjas on mitu head toodet just selleks puhuks. Näiteks meeldib väga nende gluteeni- ja laktoosivaba maksavorst.
-
vihmapiisk
Minu üheks suureks lemmikuks on saanud Taneli majonees Saaremaalt, eriti see vürtsikas. Värske hapukapsas natukese selle majoneesiga kokkusegades annab nii hea salati toidu kõrvale.
-
Panda
Millisest poest seda majoneesi leida võib?vihmapiisk kirjutas: ↑04 Juun 2024 14:37 Minu üheks suureks lemmikuks on saanud Taneli majonees Saaremaalt, eriti see vürtsikas. Värske hapukapsas natukese selle majoneesiga kokkusegades annab nii hea salati toidu kõrvale.
-
Külaline
-
Külaline
Mina olen Prismas näinud.Panda kirjutas: ↑04 Juun 2024 21:05Millisest poest seda majoneesi leida võib?vihmapiisk kirjutas: ↑04 Juun 2024 14:37 Minu üheks suureks lemmikuks on saanud Taneli majonees Saaremaalt, eriti see vürtsikas. Värske hapukapsas natukese selle majoneesiga kokkusegades annab nii hea salati toidu kõrvale.
Balbiino Kalevipoja jäätis - täiesti geniaalne topsijäätis! Šokolaadijäätis, millel on pähklitükid sees, ei ole ülemõistuse magus ja süsivesikute hulk ei löö jalust... mmmm 
-
Külaline
Hapukapsas majoneesiga on küll selline asi, mida proovida ei sooviks.vihmapiisk kirjutas: ↑04 Juun 2024 14:37 Minu üheks suureks lemmikuks on saanud Taneli majonees Saaremaalt, eriti see vürtsikas. Värske hapukapsas natukese selle majoneesiga kokkusegades annab nii hea salati toidu kõrvale.
-
Külaline
Milline see paljukiidetud LIDLi juustukook on? Kas see on saadaval mingi teemanädala raames või on püsisortimendis? Kas on äkki netist võimalik pilt otsida?
Pärnu Lidlis on enamuses pidevalt saadaval, aga olen ka paremaid juustukooke saanud. Eks proovi ära.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 17:32 Milline see paljukiidetud LIDLi juustukook on? Kas see on saadaval mingi teemanädala raames või on püsisortimendis? Kas on äkki netist võimalik pilt otsida?
-
Külaline
Lidli juustukoogi leiab erinevates Lidlites eri kohtadelt. Seal kus mina käin, on ta külmaletis seina ääres piimatoodete lähedal väikeses plastkarbis teiste kondiitritoodete (kaalukookide) kõrval. Ühes karbis on 2 koogilõiku. See mulle just meeldibki, et ei pea ostma tervet torti, nagu muude juustukookide puhul, vaid ostan ühe karbi, lõikan need viilud veel pooleks ja panen maasika- või murakamoosi natuke peale ning magustoit neljale ongi olemas.
-
maias
Stracciatella koorejäätis, mõnusate šokolaaditükkidega, ostsime selverist

aga minu kunagise lemmiku, rummi-rosinajäätise, vastu see siiski ei saa. Kahju et seda enam ei toodeta

aga minu kunagise lemmiku, rummi-rosinajäätise, vastu see siiski ei saa. Kahju et seda enam ei toodeta
-
Külaline
Kas need on šokolaaditükid või puru?maias kirjutas: ↑12 Juun 2024 14:41 Stracciatella koorejäätis, mõnusate šokolaaditükkidega, ostsime selverist
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist