Millele kulutad liiga palju?

vana hea klassika
Külaline

Millele kulutad liiga palju?

Postitus Postitas Külaline »

Kas teil on mingi asi, huvi või hobi, millele kulutate selgelt liiga palju. Tegelete näiteks mõne hobiga või kogute midagi, või on kasvõi arutult palju kalleid käekotte? Midagi, mille ostmise nimel võite ka kõhu kõrvalt kokku hoida?
Külaline

Kaks hobi mis võtavad aastas 1200-2000€, kosmeetika, kehahooldustooted, parfüümid, ilutooted, söögikohad ja kohvikud
Külaline

Talveperioodil, lõikelilledele. Meeldib, kui vaasis on värsked lilled, seega iga nädal uus kimp lilli või vähemalt mingeid rohelisi oksi. Kui võimalik, toon metsast värskeid oksi.

Lõikelillede hinnad on tõusnud, aga ostan neid sellegipoolest. Tean ka pahupoolt nende kasvtamise ja väetiste suhtes, mistõttu väldin Aafrikast jms tulevaid lilli, mis on kasvatatud kohaliku rahva elutingimuste arvelt.
Külaline

Majale ja aiale. Kohe on vaja pidevalt kõike veel paremaks teha.
Külaline

Matka- ja spordivarustus
Külaline

Mul on sellisteks kuluartikliteks küünlad ja jalanõud. Küünlavalgust nautiv Sneakerhead, mis teha :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 13:33 Mul on sellisteks kuluartikliteks küünlad ja jalanõud. Küünlavalgust nautiv Sneakerhead, mis teha :lol:
Kas sa oled see skill issue tädi?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 13:44
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 13:33 Mul on sellisteks kuluartikliteks küünlad ja jalanõud. Küünlavalgust nautiv Sneakerhead, mis teha :lol:
Ah? Mis skill issue? On meil eesti keeles tabav vaste väljendile Sneakerhead ? Kui on, siis hari mind :lol:
Külaline

Sa oled see õpetajatädi ja emakeele entusiast?
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Mul kulub aasta lõikes hobiauto Porsche 911 (964) ülalpidamisele üksjagu raha. vastu saan emotsiooni.
Külaline

Sneakerhead - inimene, kes tegeleb hobi korras tossude kollektsioneerimise ja nendega kauplemisega ning kes on tavaliselt kursis tossude ajalooga.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 13:51
Ah? Mis skill issue? On meil eesti keeles tabav vaste väljendile Sneakerhead ? Kui on, siis hari mind :lol:
Tossupea
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:02 Sneakerhead - inimene, kes tegeleb hobi korras tossude kollektsioneerimise ja nendega kauplemisega ning kes on tavaliselt kursis tossude ajalooga.
Lühike ja tabav väljend tõesti. Kasutan siiski "sneakerheadi" edaspidigi.
Külaline

Tossupede.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:14

Tossupede.
Tore on, olgu siis "küünalavalgust nautiv tossupede/pea" kui see emakeele entusiastidele vastuvõetavam väljend on.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Riided. Mul on kapp täis siltidega asju, mis isegi meelde ei tule ja muudkui ostan juurde. Jalanõud samamoodi. Ja veel meeldib mulle toidupoest igasugust nänni kokku osta, mis vähegi huvitav tundub. Köögis on kaks suurt sahtlit, mida kutsume nännisahtliteks. Kummikommid, küpsised, krõpsud, leivakesed, popcorn, batoonid, aga ka oliivid, määrded, moosid, kastmed. Ja me pole isegi mingid suured snäkkijad või jama sööjad, aga hea kui isu tuleb, siis alati olemas :D
Külaline

Mauno kirjutas: 02 Aug 2024 14:21 Riided. Mul on kapp täis siltidega asju, mis isegi meelde ei tule ja muudkui ostan juurde. Jalanõud samamoodi. Ja veel meeldib mulle toidupoest igasugust nänni kokku osta, mis vähegi huvitav tundub. Köögis on kaks suurt sahtlit, mida kutsume nännisahtliteks. Kummikommid, küpsised, krõpsud, leivakesed, popcorn, batoonid, aga ka oliivid, määrded, moosid, kastmed. Ja me pole isegi mingid suured snäkkijad või jama sööjad, aga hea kui isu tuleb, siis alati olemas :D
Säilivusaegade jälgimiseks on mingi spetsiaalne süsteem?
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:23
Mauno kirjutas: 02 Aug 2024 14:21 Riided. Mul on kapp täis siltidega asju, mis isegi meelde ei tule ja muudkui ostan juurde. Jalanõud samamoodi. Ja veel meeldib mulle toidupoest igasugust nänni kokku osta, mis vähegi huvitav tundub. Köögis on kaks suurt sahtlit, mida kutsume nännisahtliteks. Kummikommid, küpsised, krõpsud, leivakesed, popcorn, batoonid, aga ka oliivid, määrded, moosid, kastmed. Ja me pole isegi mingid suured snäkkijad või jama sööjad, aga hea kui isu tuleb, siis alati olemas :D
Säilivusaegade jälgimiseks on mingi spetsiaalne süsteem?
Ülidselt on sellistel asjadel vähemalt aastane säilivusaeg, aga püüan tõesti vanemad asjad nähtavamale poole sättida. Eks neid ikka ajapikku kulub ka, ja olen see horror ema, kes pakub neid ka lapsele ja laste sõpradele, keda suvisel ajal eriti tihti mängima satub. Enamati naabrilapsed ja emadega on kooskõlastatud :D
Külaline

Elukalliduse tõusuga seoses olen igasugu nännisahtlid ja varude kogumise ära jätnud. Nendega oli tihti nii, et istusid seal riiulil mingi aeg ja siis viskasin välja, sest olid kaua seisnud. Kunagi ostsin ka puhastusvahendeid kümmet sorti, nüüd enam mitte, puhastan mikrokiudlapiga ja äädika-sooda seguga, eraldi küürimispastasid jne ei osta enam. Riideid ostan ka vähem kokku. Samas iluprotseduuridele kulub rohkem raha, sest olen nüüd vanem. Kaks korda aastas süstid ja siis iga aasta viimasel ajal ka mõni iluoperatsioon. Tegin kõhuplastika, silmalaud, facelift tuleb varsti. Hambad tegin ilusaks, läks ka päris suur summa.
Külaline

Reisimisele ja erinevatele muusikaüritustele kulutan ka rohkem kui peaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist