Mida tähendab, kui ei saa postitust hinnata?

Suletud
Külaline

Mida tähendab, kui ei saa postitust hinnata?

Postitus Postitas Külaline »

Saan hinnata ka iseenda postitust, aga osasid postitusi ei saa ... miks? Eelmisest sarnasest teemast lugesin, et modede postitusi ei saa hinnata, aga ma küll ei usu, et moded või adminid siin teemas solvavaid või ropendavaid postitusi teeks.
Külaline

Nood on ebasobivaks postituseks raporteeritud. Kõik antud hinded kommentaaril juhul kui need on hinnangu saanud, on tehtud enne reportimist
Külaline

Mina ei saa ühtki postitust hinnata. Arvasin, et külalisena ei saa. Milles siis tegelikult asi on? Pole kunagi saanudki.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 22:58 Mina ei saa ühtki postitust hinnata. Arvasin, et külalisena ei saa. Milles siis tegelikult asi on? Pole kunagi saanudki.
Tere, sul on õigus. Külalisena ei saa ühtki postitust hinnata, seda saavad teha ainult registreeritud kasutajad.
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 22 Aug 2024 09:43
Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 22:58 Mina ei saa ühtki postitust hinnata. Arvasin, et külalisena ei saa. Milles siis tegelikult asi on? Pole kunagi saanudki.
Tere, sul on õigus. Külalisena ei saa ühtki postitust hinnata, seda saavad teha ainult registreeritud kasutajad.
Praegu ei saa ka reg.kasutajana hinnata, vajutan, aga valik ei salvestu. Milles asi?
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:03
TurvaSiil kirjutas: 22 Aug 2024 09:43
Praegu ei saa ka reg.kasutajana hinnata, vajutan, aga valik ei salvestu. Milles asi?
Kui postitust ei saa mitte keegi hinnata siis on tegu raporteeritud postitusega.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist