Muutused rasedusega
-
Külaline
Muutused rasedusega
Millised negatiivsed muutused teil juhtusid seoses rasedusega? Venitusarmid, melasma, jpt
-
Külaline
Olen alati olnud hästi peenike, kohe teadlikult hoidnud ülisaledat joont (kmi 16 kandis) ja peale kahte rasedust on mul selline tunne nagu roided (roidekorv) oleks välja veninud. Rindade alt nagu ei ole enam nii peenike kui varem. Ei kujuta ette, kuidas seda üldse parandada saaks.
-
Külaline
Äkki mõtlemist muutes? Lihtsalt ettepanek. KMI 16 kõlab väga kahtlaselt.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 15:24 Olen alati olnud hästi peenike, kohe teadlikult hoidnud ülisaledat joont (kmi 16 kandis) ja peale kahte rasedust on mul selline tunne nagu roided (roidekorv) oleks välja veninud. Rindade alt nagu ei ole enam nii peenike kui varem. Ei kujuta ette, kuidas seda üldse parandada saaks.
-
Külaline
Otseselt midagi.
Nüüd peale teist maadlen liigse 10 kiloga, mis alla ei taha minna. Esimesega võtsin peaaegu 30kg juurde(olin 48kg) ja teisega vaid 12kg juurde ja see jäi ka. Ilmselt asi vanuses. Laste vahe 10a ja nüüd olen 35. Venitusarme õnneks ei tulnud kumbagagi. Kuigi kõht oli mõlemaga hiigelsuur. Ju siis geneetiliselt hea nahk selles mõttes.
Nüüd peale teist maadlen liigse 10 kiloga, mis alla ei taha minna. Esimesega võtsin peaaegu 30kg juurde(olin 48kg) ja teisega vaid 12kg juurde ja see jäi ka. Ilmselt asi vanuses. Laste vahe 10a ja nüüd olen 35. Venitusarme õnneks ei tulnud kumbagagi. Kuigi kõht oli mõlemaga hiigelsuur. Ju siis geneetiliselt hea nahk selles mõttes.
-
Külaline
Mul läks ka rasedusega rinnakorv (roidekorv) suuremaks. Mõne aja eest nägin Instagramis reel'i, et lähebki, et lapsele ja kõigele ruumi teha ning mingite võimlemis/treeningharjutustega on võimalik uuesti vähendada. https://www.instagram.com/reel/CyBql4ZL ... ZwdTUxZQ==Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 15:24 Olen alati olnud hästi peenike, kohe teadlikult hoidnud ülisaledat joont (kmi 16 kandis) ja peale kahte rasedust on mul selline tunne nagu roided (roidekorv) oleks välja veninud. Rindade alt nagu ei ole enam nii peenike kui varem. Ei kujuta ette, kuidas seda üldse parandada saaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist