Kurgi ja tomati hinnad

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Kurgi ja tomati hinnad

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei tea, kas mul on täielik mälukas või ikka on olnud üldiselt nii, et värske kurk on suvel odavam olnud kui tomat. Kuigi hinnad mul kaua meeles ei püsi, lähtun sellest, et aastaid on ostetud rohkem kurki just kuna ta on olnud odavam. Nüüd aga on kurk üle mõistuse kallis tomatiga võrreldes ja ma ei saa aru, mis selle põhjustanud on. Keegi oskab seda lahti seletada? Ja et on see nagu ajutine anomaalia, nagu koroona ajal olid üks aasta õunad metsikult kallid, aga pärast tuli hind jälla allapoole? Või jääbki see nüüd sedasi?
Külaline

osta poest, mitte turult.
turul kurk ja tomat 3-5€/kg, poes kurk alla 2€ ja tomat ca 1€
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 11:00 osta poest, mitte turult.
turul kurk ja tomat 3-5€/kg, poes kurk alla 2€ ja tomat ca 1€
Ostangi poest. Tahaks aga vastust küsimusele, miks kurk kõvasti kallim tomatist (nagu sinagi kinnitad). Minu meelest see on anomaalia, nagu siis, kui odav Poola õun oli banaanist kallim.
Külaline

Sa ikka vaatad, mis riigist need on?
Külaline

Tartu turul oli kohalik kurk laupäeval 2,5 ja tomat 4 eurot kilo
Külaline

"Odavalt" saad kätte ainult selle plastikust oranži tomati, mis ei idane ega mädane. Või tegelikult, pean end parandama. Üks selline tomat jäi mul nädalateks vaagnasse. Välimus täpselt samasugune, nagu ostes. Mingil hetkel otsustasin, et okei, peidan ta siis normaalsete tomatidega koos salatisse ära. Lahti lõigates nägin, et seemned olid vaikselt hakanud idanema, täitsa rohelised idukesed olid küljes.

Ostan ise hetkel Võistre kollast või Intsu talu tomatit, need on meil kohalikus toidupoes olemas. Kallis on muidugi, palju ei kannata osta. Täna ostsin kaks tomatit hinnaga 2,4 €. Enda kasvuhoones tuleb ka vaikselt tomateid, aga saak veel väike.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist