Avatud varbaga mustrilised kompressioonipõlvikud

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Avatud varbaga mustrilised kompressioonipõlvikud

Postitus Postitas Külaline »

Kas keegi teab, kuskohast saaks tellida hea kvaliteediga mustrilisi avatud varbaga kompressioonipõlvikuid? Veel parem muidugi, kui need oleks kuskil Eestis käega katsutavad enne ostmist. Eelmisel aastal Euroopas matkal nägin paljudel inimestel. Siin tunduvad olevat meditsiinilised beezid või siis mustad. Ilma kannata on ka erksavärvilisi, neoonvärvides. Mulle meeldiks kas geomeetrilise mustriga või siis hoopis mingite loodusmotiividega.
Külaline

Ega neid avatud varbaosaga väga palju mustrilisi leida pole. Ühed leidsin Amazonist.

Pilt

Ma ise kasutan tavalisi ( varbaosaga) ja neid olen tellinud ühelt Saksa lehelt.
Külaline

Tänan, need triibulised ja veel mõned leidsin Amazonist. USA lehtedel oli suurem valik. Lootsin, et kellegil kvaliteediga kogemusi. Milliselt Saksa lehelt neid varbaosaga põlvikuid tellid?
Külaline

Viimatisest tellimusest on nüüd umbes kaks aastat tagasi, aga leht oli see:
https://www.stutzstrumpfe.de/
Külaline

Wow! Tänu teile! Mu maailm avanes praegu oluliselt, ma isegi ei teadnud, et avatud varbaga kompressioonipõlvikuid olemas on, rääkimata ilusatest mustritest :)
Millised on ilma kannaosata kompressioonipõlvikud?
Külaline

Sellised

Pilt
Külaline

Selliseid kantakse peale raskeid operatsioone. Kas sellist kontingenti on siin palju?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 00:32 Selliseid kantakse peale raskeid operatsioone. Kas sellist kontingenti on siin palju?
Ei oska vastata, kui palju siin selliseid käib, aga su kommentaar näitab su maailmapildi ühekülgsust.

Selliseid tugisukki kannavad kõik, kellel on probleeme veenilaiendite või tursunud jalgadega, samuti need, kes teevad seisvat tööd. Haiglapersonal näiteks, aga on ka teiste elualade esindajad.
Külaline

Mina mõtlesin ilma kannata põlvikute all sääriseid, nagu jooksjad kannavad. Neid on meie poodides müügil ja neid on mustrilisi ja värvilisi. Ma igapäevaselt ei kanna kompressioonipõlvikuid, aga kahenädalasel matka lõpupoole soojas kliimas oli mul hea meel, et sõber soovitas kaasa võtta. Ja mulle meeldis, et jala võlv oli ka toetatud, aga varbad "said õhku". Ma kandsin pikki õhukesi hingavaid matkapükse nende peal, ligi kuuekümnesena olen ikka veel liiga edev, et beezide meditsiiniliste põlvikutega ringi käia (kui pole vajadust seda teha). Ma seal nägin, et paljudel lühikesi pükse kandvatel inimestel olid need põlvikud ilusa/laheda väljanägemisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 00:32 Selliseid kantakse peale raskeid operatsioone. Kas sellist kontingenti on siin palju?
Mitte raskeid operatsioone, aga võib ette tulla igaühel. Mina pidin näiteks pärast iluoperatsiooni kandma sellist. On soovitatud ka raseduse ajal, kui lendama läksin. Ei tea, kas peab päris nii üleolevalt mingiks teatud kontingendiks nimetama, ka täitsa tavalisel noorel inimesel võib ette tulla, et on tarvis kanda.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 13:24
Mitte raskeid operatsioone, aga võib ette tulla igaühel. Mina pidin näiteks pärast iluoperatsiooni kandma sellist. On soovitatud ka raseduse ajal, kui lendama läksin. Ei tea, kas peab päris nii üleolevalt mingiks teatud kontingendiks nimetama, ka täitsa tavalisel noorel inimesel võib ette tulla, et on tarvis kanda.
Lennukisse või pikemale kõndimisele minemisel võiks kõik panna need sukad jalga. Ja siis isegi need pikad, kuhu reied ka sisse mahuvad.

Minu abikaasa kannab neid sukki näiteks igapäevaselt, kuna tal on üks eluohtlik haigus.
Külaline

Kel jalgades kehv vereringe, need kasutavad. Aitab vähendada turseid ja trombide teket. Ei ole ainult peale suuri operatsioone kasutusel.
Paljud rasedad ka kasutavad, sest jalgadel suur koormus. Ja veenilaiendite leevenduseks.
Mul sugulane on hooldusõde ja ka asutab, kui jalad valutama hakkavad. Tal ka mure veenilaienditega, sest päev otsa pikalt jalgade peal töö.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 15:13
Lennukisse või pikemale kõndimisele minemisel võiks kõik panna need sukad jalga. Ja siis isegi need pikad, kuhu reied ka sisse mahuvad.

Minu abikaasa kannab neid sukki näiteks igapäevaselt, kuna tal on üks eluohtlik haigus.
Jaa, mul onu kannab ka kompressoonsukka tromboosi pärast.

Ma tavaliselt ei ole tursete pärast muretsenud, aga eelmisel suvel läks magamata öö, pika lennureisi ja palava ilma kombinatsioonis ühe jala pahkluu ümbrus paariks päevaks täiesti käest ära. Kui pereõele hiljem kurtsin, karjatas ta, et lennukis peab alati kompressoonsukki kandma! Ja et tema on eluaeg reisides neid kandnud. Pärast seda ma kannan siis ka.. mitte küll iga kord, aga kui on pikem lennureis, magamatus ja palvus mängus, ei taha enam riskida. Aga no Eesti valik on must või kakapruun kompressoonsukk apteegis ning tavaline beež reisisukk sukapoes. Väikese jalanumbri ja laia säärega on valik mikroskoopiline. Ilma kannata või pöiata ilusatest mustriga põlvikutest võib vaid und näha... enne siinset vestlust ma isegi ei osanud neid otsida. Nii et olge te tänatud!
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 15:13

Jaa, mul onu kannab ka kompressoonsukka tromboosi pärast.

Ma tavaliselt ei ole tursete pärast muretsenud, aga eelmisel suvel läks magamata öö, pika lennureisi ja palava ilma kombinatsioonis ühe jala pahkluu ümbrus paariks päevaks täiesti käest ära. Kui pereõele hiljem kurtsin, karjatas ta, et lennukis peab alati kompressoonsukki kandma! Ja et tema on eluaeg reisides neid kandnud. Pärast seda ma kannan siis ka.. mitte küll iga kord, aga kui on pikem lennureis, magamatus ja palvus mängus, ei taha enam riskida. Aga no Eesti valik on must või kakapruun kompressoonsukk apteegis ning tavaline beež reisisukk sukapoes. Väikese jalanumbri ja laia säärega on valik mikroskoopiline. Ilma kannata või pöiata ilusatest mustriga põlvikutest võib vaid und näha... enne siinset vestlust ma isegi ei osanud neid otsida. Nii et olge te tänatud!
Külaline

Läksin selle teema peale sellesse tuntuimasse hiina veebikaubamajja piiluma ja leidsin sama värvilise sokipildi. Niipalju siis Amazonist…
Külaline

Temus on igasugused lillede ja liblikatega ka, hind 7€.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juun 2026 10:56 Temus on igasugused lillede ja liblikatega ka, hind 7€.
St 5-7 paari kokku on 7€
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2026 10:57
Guest kirjutas: 14 Juun 2026 10:56 Temus on igasugused lillede ja liblikatega ka, hind 7€.
St 5-7 paari kokku on 7€
Aga kas need päriselt toimivad ka on? St, et kvaliteetsed ja sama tugevad?
Külaline

Eks proovi järele.
Külaline

loomulikult on Temus samad pildid, nad ju kopivad neid normaalsetest kohtadest. Ese ise näeb ka võibolla kaugelt vaadates sarnane välja, aga oma funktsiooni ei täida, ja tehtud tervistkahjustavatest materjalidest. Kehvale vereringele lisaks saad tõenäoliselt mingisuguse nahaallergia.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline