Head seriaalid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Head seriaalid

Postitus Postitas Külaline »

Landman - Väga pandavate naistega seriaal, pead vaatama - kuld
Silo 2 - Kindel vaatamine, maailmatase
From 4 hooaeg - rämps
Star City - Kui venelased oleks esimesena vallutanud Kuu
The Terror - 3 hooaeg, pole ise veel vaadanud, aga esimesed kaks oli maailmatasemel
Spider-Noir - Nikolaaaas Gage - võrratu, kui meeldib see stiil
Clarksons Farm - 5 hooaeg, tasub vaadata
Margos Got Money Troubles - hea seriaal, femmide värk
Widows Bay - Vaadatav
Your Friends & Neighbors - esimene hooaeg oli super, teine vajus veits ära, vaadatav
Külaline

A Knight of the Seven Kingdoms - väga okei
Babylon Berlin - peaks tulema sellel aastal 5 hooaeg. Seda on näidanud ka ETV
dmy
Kontakt:

Postitus Postitas dmy »

Silo
FROM
Foundation
The Testaments
Blood of My Blood
Külaline

Ei vaata ühtegi inglisekeelset seriaali millel subtiitreid pole. Vaatan vaid neid, mis on tõlkega. Meeldivad krimisarjad- Kondid oli üks suurimaid lemmikuid, Kurjuse Kannul on hea. Ja praegu vaatan järele eesti komöödiaseriaali Naabriplika kõiki osasid ning see on ülinaljakas.
Külaline

Vanadest seriaalidest meeldis mulle:
Modern Family ja Two and half men(selle ajani kui Sheen seal oli).
Aga vaatan ka krimka seriaale palju. Näiteks Mentalist, Law and order SVU, Criminal Minds, päris tõsieöu True crime seriaale, ja mulle meeldivad ka väga igasugused kodusisustamise sarjad.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

,,Papse,, vaatame.
Minisarjadest ,,Pimeduses,, ja soomlaste ,,Konflikt,,
,,Halo,, vaatasin otsast lõpuni. Ja siis vanadest sarjadest nt Tähevärav SG1, Tähevärav Atlantis ja Tähevärav Universum. Kunagi oli veel üks ulmesari, ,,Babylon 5,,.
Viimati muutis Tõutäkk, 05 Juun 2026 14:56, muudetud 2 korda kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Mulle meeldib Õnne 13 ja soomlaste Pulss, mida nüüd jälle näitama hakati.
Ma vaatan neid mõnede foorumlaste seriaalide nimekirju- vaatan 10 seriaali ja mul tekib küsimus- kust kohast see aeg võetakse, kas olete töötud?
Külaline

Ja mina pole siin loetletutest mitte ühtegi vaadanud. Ei kavatse kah.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2026 12:20 Ei vaata ühtegi inglisekeelset seriaali millel subtiitreid pole. Vaatan vaid neid, mis on tõlkega.
Voogedastusplatvormidel saab ju kõigele subtiitrid panna. Või sa pidasid silmas, et vaatad ainult siis, kui on eestikeelne tõlge? Mina kasutan ingliskeelseid subtiitreid. Nende puudumisel soomekeelseid.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2026 17:18
Guest kirjutas: 05 Juun 2026 12:20 Ei vaata ühtegi inglisekeelset seriaali millel subtiitreid pole. Vaatan vaid neid, mis on tõlkega.
Voogedastusplatvormidel saab ju kõigele subtiitrid panna. Või sa pidasid silmas, et vaatad ainult siis, kui on eestikeelne tõlge? Mina kasutan ingliskeelseid subtiitreid. Nende puudumisel soomekeelseid.
Mõtlen jah eestikeelseid subtiitreid. Ja ausalt, ei kavatsegi oma raha kulutada mingite tasuliste voogedastuste peale, vaatan mulle jaga tud go3 teenuselt Naabriplikat ja rohkem ei huvitagi
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 17:33
Guest kirjutas: 05 Juun 2026 17:18
Mõtlen jah eestikeelseid subtiitreid. Ja ausalt, ei kavatsegi oma raha kulutada mingite tasuliste voogedastuste peale, vaatan mulle jaga tud go3 teenuselt Naabriplikat ja rohkem ei huvitagi
Eks need tänased seriaalid jõuavad kunagi ka Go3 peale. Sinu suhtumine on lapsik või kelle asi on mida vaatad.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 12:20 Ja praegu vaatan järele eesti komöödiaseriaali Naabriplika kõiki osasid ning see on ülinaljakas.
Minu meelest oli see sari pisut imelik ja mõned episoodid üle pingutatud. Mis sellest peaosatäitjast üldse saanud on, näitleb veel?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist