Tahan teist meest

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Tahan teist meest

Postitus Postitas Külaline »

Ei teagi, kuidas alustada. Mul on mure. Olen pikalt juba suhtes, kuid kuna kooselu on muutunud rutiinseks ja oma mehega voodielu peaaegu ei olegi, olen hakanud mujale piiluma ja hiljuti tutvusingi ühe mehega, kes mulle väga meeldib. Oleme jõudnud ka voodisse ja seks on üle mõistuse hea. Oma mees ei tea asjast midagi aga mina jälle ei saa seda teist meest enam peast välja ja kõige selle kõrval tundub oma mehega seksimine mõeldamatu ja eemaletõukav. Ei teagi mis nüüd teha? Kas nautida elu ja ikkagi salaja kohtuda oma seksika silmarõõmuga või suruda need tunded alla ja piinelda oma mehe kõrval edasi. 😥 Kas keegi on sellisesse olukorda sattunud või on sama dilemma ees ja tahab oma kogemust jagada??
Külaline

Aga kuidas see teine mees asjasse suhtub? On vaba ja soovib sinuga tõsisemat suhet või ka vaid salaja vallatleda?
Külaline

No aga lõpeta vana suhe ja naitu uuega, ei pea mööda seinu käima. Ega vana mees armsaks enam ei saa. Kaotada pole midagi eks?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:43kõige selle kõrval tundub oma mehega seksimine mõeldamatu ja eemaletõukav.
Kui oma mees tundub eemaletõukav, mis mõte on siis temaga järgmised 30 aastat koos elada? Isegi siis, kui sul polegi kedagi teist. Seda vist ei suuda nagunii.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:51
Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:43kõige selle kõrval tundub oma mehega seksimine mõeldamatu ja eemaletõukav.
Kui oma mees tundub eemaletõukav, mis mõte on siis temaga järgmised 30 aastat koos elada? Isegi siis, kui sul polegi kedagi teist. Seda vist ei suuda nagunii.
Naljakas, mu eksnaine arvas kunagi minust samuti, aga kui olime 2 aastat lahus, saime kokku ja ööbisime, käe pani püksi küll... Tujukate olendite arvamus kestab tujuni eks?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:43Kas keegi on sellisesse olukorda sattunud või on sama dilemma ees ja tahab oma kogemust jagada??
Jah mul umbes sama olukord. Sellise vahega, et mitte meest ei taha, vaid tahan teist naist kelle vastu on tunded. Ka olen olnud pikalt suhtes. Oma naisega voodielu üldse ei ole väga palju aastaid, ehk ma sellepärast enam muretsema ei pea.
Aga midagi ma sulle soovitada ei oska. Võibolla, et tee oma südame järgi.
Külaline

Anna endale aega. Teine mees võib olla igati hea, aga ei tarvitse soovida tõsisemat suhet. Isegi kui hetkel räägib seda, võib see mõne aja pärast mööda minna. Esimene himu leevendub ja siis hakkavad muud asjad oluliseks muutuma ja lõpuks hakkab asi venima.
Sa peaksid endalt küsida, kas sa tahaksid praegusest suhtest väljuda niikuinii? Kui jah, siis võid kasutada uut suhet vana lõpetamiseks ja otsest kiiret uue suhtega kuhugi poleks, saab siis sellest asja või mitte. Kui vastus on ei, ehk kui uus mees ütleks homme, et sõidaks ära ja suhe läbi, jääksid sa ikkagi vanasse suhtesse, sel juhul peaksid väga ettevaatlikult vaatama, mida aeg uuega teeb. Muidu pole ühel päeval äkki enam kumbagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:43Kas keegi on sellisesse olukorda sattunud või on sama dilemma ees ja tahab oma kogemust jagada??
Siin foorumis on mitmes teemas heietatud sama küsimust. Otsi need vastused üles. Aga mis ma oskan öelda, Kui vanad olete, kas lapsed suured või väikesed, kelle oma on kinnisvara kus elate? Neid asju oleks vaja teada, et täpsemat nõu anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 23:17 Anna endale aega. Teine mees võib olla igati hea, aga ei tarvitse soovida tõsisemat suhet. Isegi kui hetkel räägib seda, võib see mõne aja pärast mööda minna. Esimene himu leevendub ja siis hakkavad muud asjad oluliseks muutuma ja lõpuks hakkab asi venima.
Sa peaksid endalt küsida, kas sa tahaksid praegusest suhtest väljuda niikuinii? Kui jah, siis võid kasutada uut suhet vana lõpetamiseks ja otsest kiiret uue suhtega kuhugi poleks, saab siis sellest asja või mitte. Kui vastus on ei, ehk kui uus mees ütleks homme, et sõidaks ära ja suhe läbi, jääksid sa ikkagi vanasse suhtesse, sel juhul peaksid väga ettevaatlikult vaatama, mida aeg uuega teeb. Muidu pole ühel päeval äkki enam kumbagi.
Venima milleks, abieluks? Kui mees on pikalt olnud üksi, siis võib see isegi toimida, aga kui mees otsib samuti vaheldust, siis ei tule suhtest midagi välja. Aga milleks nii palju ette mõelda, kuhu jääb nauding?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 23:17Sa peaksid endalt küsida, kas sa tahaksid praegusest suhtest väljuda niikuinii? Kui jah, siis võid kasutada uut suhet vana lõpetamiseks ja otsest kiiret uue suhtega kuhugi poleks, saab siis sellest asja või mitte.
Just. Kui praegune partner on juba väga ebameeldiv, siis uus suhe annab energiat, et lahku minna. Kui sellest ka midagi ei tule, siis saad ikka vabalt hingata, mitte vastumeelse inimesega koos elada.
Külaline

See uus silmarõõm ju muutub ka varsti rutiiniks ja põnevus kaob.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:43Ei teagi mis nüüd teha? Kas nautida elu ja ikkagi salaja kohtuda oma seksika silmarõõmuga või suruda need tunded alla ja piinelda oma mehe kõrval edasi. 😥
Aga selline variant, et hakkad uue silmarõõmuga koos elama.
Mida sellest arvad? Südamest seda tahaksid kui muid asjaolusid ei arvestaks?
Mul endal on nii, et südamest ju tahaks, aga mõistusega võttes hakkab peale, et kuidas ma praeguse juurest ära lähen, lapsed on ka, mis nemad arvavad, mis teised arvavad, pikalt koos elatud, kuidas ma seda teen, kui ära kähen, siis tagasiteed enam pole ja kui nii peaks juhtuma, et ei lähe elu uuega, siis mis edasi. Mõtteid tulevad palju. Lõpuks ei tea midagi teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:53
Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:51
Naljakas, mu eksnaine arvas kunagi minust samuti, aga kui olime 2 aastat lahus, saime kokku ja ööbisime, käe pani püksi küll... Tujukate olendite arvamus kestab tujuni eks?

See, et inimesega koos elada ei suutnud, ei tähenda ju automaatselt, et seks ei sobi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 23:20
Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 23:17 Anna endale aega. Teine mees võib olla igati hea, aga ei tarvitse soovida tõsisemat suhet. Isegi kui hetkel räägib seda, võib see mõne aja pärast mööda minna. Esimene himu leevendub ja siis hakkavad muud asjad oluliseks muutuma ja lõpuks hakkab asi venima.
Venima milleks, abieluks? Kui mees on pikalt olnud üksi, siis võib see isegi toimida, aga kui mees otsib samuti vaheldust, siis ei tule suhtest midagi välja. Aga milleks nii palju ette mõelda, kuhu jääb nauding?

Jah, las müüb aga hinge maha. Tähtis on vaid ihuline nauding. Nii või? Praegu on uudsuse võlu ja keemiline protsess, aga see ei kesta kaua. Mis saab siis, kui praegune mees ka eluga edasi liigub ja kellegi leiab? Kits kahe heinakuhja vahel juhtum ja nutta saab tulevikus mõlemat pidi jätkates. Sõrm on antud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mai 2026 07:36
Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 22:43Ei teagi mis nüüd teha? Kas nautida elu ja ikkagi salaja kohtuda oma seksika silmarõõmuga või suruda need tunded alla ja piinelda oma mehe kõrval edasi. 😥
Aga selline variant, et hakkad uue silmarõõmuga koos elama.
Mida sellest arvad? Südamest seda tahaksid kui muid asjaolusid ei arvestaks?
Mul endal on nii, et südamest ju tahaks, aga mõistusega võttes hakkab peale, et kuidas ma praeguse juurest ära lähen, lapsed on ka, mis nemad arvavad, mis teised arvavad, pikalt koos elatud, kuidas ma seda teen, kui ära kähen, siis tagasiteed enam pole ja kui nii peaks juhtuma, et ei lähe elu uuega, siis mis edasi. Mõtteid tulevad palju. Lõpuks ei tea midagi teha.
Eks tulebki alati asja rahulikult võtta ja vaadata, kas ja kuidas üldse uuega laabuks. No kas või armukesesuhe siis, ilma ootusteta. Õpid inimest paremini tundma ja vaatad, mida teine üldse tahab pikas perspektiivis ning kas on pikemat potentsiaali või jäigi lühikeseks armukesesuhteks. Siis saab edasi mõelda.
Külaline

Eks vast oleks igati mõistlik piinelda selle vana ja eemaletõukava toi juures elu lõpuni, aga seksikas uus tuttav lasta ka teisi õnnetuid naisi rõõmustama.
Külaline

Mida siin ikka enam nii väga teha, kui pooled asjad on juba ära tehtud - abielu on selle abielurikkumisega juba ära rikutud. Vanaviisi jätkata enam ei saa, eks tuleb asjaga lõpuni minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mai 2026 09:03 Eks vast oleks igati mõistlik piinelda selle vana ja eemaletõukava toi juures elu lõpuni, aga seksikas uus tuttav lasta ka teisi õnnetuid naisi rõõmustama.
Milline siis naine oleks kui mehest sellise jubeda olendi oled maalinud? Mees nagu assotsiaal ja naine nagu Anu Saagim?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2026 22:49 No aga lõpeta vana suhe ja naitu uuega, ei pea mööda seinu käima. Ega vana mees armsaks enam ei saa. Kaotada pole midagi eks?
MIks uuega peab naituma? Lõpeta vana suhe, asu elama üksi ja suhtle uue silmarõõmuga ning vaata, mida elu toob. Petmine on vastik ja alandav senise kaaslase suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mai 2026 16:19
Guest kirjutas: 27 Mai 2026 22:49 No aga lõpeta vana suhe ja naitu uuega, ei pea mööda seinu käima. Ega vana mees armsaks enam ei saa. Kaotada pole midagi eks?
MIks uuega peab naituma? Lõpeta vana suhe, asu elama üksi ja suhtle uue silmarõõmuga ning vaata, mida elu toob. Petmine on vastik ja alandav senise kaaslase suhtes.
Miks peab üksi elama kui armastus on suur?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Metskits ja 3 külalist