Teismelised

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Teismelised

Postitus Postitas Külaline »

Siin vist väga palju noori pole aga küsin siiski. Jagage absurdseid või naljakaid asju, mille pärast teie teismeline laps närvi on läinud 😀. Või üldse naljakaid seiku teismelistega.
Omal kodus üks varateismeline poiss.

Üks hommik mind ajas nii muigama, kui laps läks endast välja selle peale, et ta ei saanud pesema minnes duši all endale sobiva soojusega vett 🤣😂. No ta oli ikka täitsa hädas. "Emmeeee, siit ei tule normaalset vett!!???"

Ma enda teismeeast küll ei mäleta, et ma väga kergelt endast välja oleks läinud. Olin vist üsna rahulik teismeline.
Külaline

Meie teismeline kippus vihasena - otse loomulikult vihastas ikka meie peale, et sundisime õppima ja keelasime öised telefonimängud - tormama õue aiamajja ja sinna end lukustama. Istus seal tükk aega rahunemas. Oleks ilmselt ka üleüldse aiast välja jooksnud, et las muretsevad, aga meil värav lukustatav ja võtme peitsime targu ära. Oli hull aeg, aga pärast seda muutus jälle täiesti normaalseks tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mai 2026 17:32 Meie teismeline kippus vihasena - otse loomulikult vihastas ikka meie peale, et sundisime õppima ja keelasime öised telefonimängud - tormama õue aiamajja ja sinna end lukustama. Istus seal tükk aega rahunemas. Oleks ilmselt ka üleüldse aiast välja jooksnud, et las muretsevad, aga meil värav lukustatav ja võtme peitsime targu ära. Oli hull aeg, aga pärast seda muutus jälle täiesti normaalseks tagasi.
Kaua see kestis? Mul ilmselt hullem aeg veel ees, sest laps alles 12. Aga juba nüüd praegu parajalt tujukas ma ütleks, et 1.5a juba.
Külaline

Minu laps jäi õpetajale vahele alkoga. Sai õpetaja käest võtta ja sai ka meie käest. Piirasime käike. Laps langes depressiooni. St meie põhjustasime oma käitumisega talle depressiooni. Kujutate ette.
Külaline

Kui minu tütar oli teismeline, siis ta regulaarselt ähvardas meid lastekaitsesse üles anda. Põhjuseks muidugi see, et nõudsime öösel kodus ööbimist, õhtul normaalsel ajal koju laekumist ja sundisime teda õppima ja mitte poppi viskama.

Koolis oli peetud neile loenguid laste õigustest ja seal oli ka öeldud, et laps võib pöörduda lastekaitsesse, kui tunneb et talle ülekohut tehakse. Minu laps võttis seda väga tõsiselt, aga õnneks jõudis enne täiskasvanuks saada ja meie, ehk vanemad, pääsesime vangikongist.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mai 2026 19:00
Külaline kirjutas: 20 Mai 2026 17:32 Meie teismeline kippus vihasena - otse loomulikult vihastas ikka meie peale, et sundisime õppima ja keelasime öised telefonimängud - tormama õue aiamajja ja sinna end lukustama. Istus seal tükk aega rahunemas. Oleks ilmselt ka üleüldse aiast välja jooksnud, et las muretsevad, aga meil värav lukustatav ja võtme peitsime targu ära. Oli hull aeg, aga pärast seda muutus jälle täiesti normaalseks tagasi.
Kaua see kestis? Mul ilmselt hullem aeg veel ees, sest laps alles 12. Aga juba nüüd praegu parajalt tujukas ma ütleks, et 1.5a juba.
Kõige hullem aeg oli vist kuskil 13-16a, aga põhikooli viimases klassis hakkas pandeemia ja see võttis tuure kohe maha ja siis hakkas üle minema. See "hulluse määr" sõltub sellest, kui suures hulgas neid hormoone korraga verre paisatakse. Minu naisterahvana sarnast kogemust polnud ja seetõttu olin üsna nõutu. Ega ei jäänudki muud üle, kui vihast hambaid krigistada, teha ei saa ju midagi. Palju aitab see, kui on mingi konkreetne hobi või harrastus ja perega ka palju liikuda, kinos, reisidel käia.
Külaline

Kõige rõõmsamad lood on need ikka noorima venna kohta käivad, et küll tema juba kasvatab oma lapsed täiesti teisiti. Jõudu!
Külaline

Pidev vanemate inglisekeelsete sõnade parandamine, häälduse sageli enda jaoks meeldivamaks, sõnade slängimaks timmimine, mitte otseselt vajadusest tulenev. Samas, kui tema lausvigast ja naljakat vene keelt parandada, saab oi kui kurjaks.
Külaline

Leidis järsku Maarja koolist (üks tema klassist saadeti sinna õppima) arulagedate kamba. Hakkasin saama trahviteateid, küll sõitis jänest (kuupilet jäi koju), küll varastasid kambaga poodidest, joodi, suitsetati ja ikka eriti nähtavas kohas. Oli öid ja päevi kadunud, telefon välja lülitatud. Mõned korrad pidin uue telefoni ostma, ei teagi kas müüs maha või mis. Hüppas aknast alla (kõrge I korrus). Korra koju tulles ootas mind lahti murtud korteriuks ja teismeline kadunud. Panin ta päevaks luku taha, et töölt tulles saaksime koos puhkama sõita. Hakkasin juba otsima, et kas tänapäeval ka pättidele erikoole on, aga siis leidsin õnnekombel veebis ühe endise pätiga kontakti ja tema õpetas mis teismelisele mõistuse tagasi toob.
Külaline

Ei, mingeid naljakaid juhtumeid ei olnud.
Külaline

Tuttav arst rääkis, kuidas nende teismeline käis nende teada kenasti koolis, mingeid märkuseid ikka vahel tuli, et puudus, olevat seletanud, et läks raamatukokku kontrolltööks õppima jne. Kord siis läks ema kuskile teise linnaosassa koolitusele ja bussi aknast välja vaadates näeb, tema poeg istub pargipingil, keset koolipäeva, koolist kaugel. Sellest tuli siis suurem jama, poiss viidi edaspidi autoga ukse ette ja autoga koolist koju, õpetajaga oli kokkuleppe, et nii kui kuskilt puudub, kohe teatatakse emale või isale. Õnneks tuli mõistus õigel ajal tagasi ja nüüd juba ise vanemate jälgedes arstiks õppimas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Mortal, Triibu ja 8 külalist