Hea öömuusika
-
Külaline
Parima und toob ikkagi see pala, tekib tunne, et maailmas on kõik korras, naabril pole rohkem raha ja ta naine on koledam. Head ööd.
https://m.youtube.com/watch?v=OvXaSE01XYI&ra=m
https://m.youtube.com/watch?v=OvXaSE01XYI&ra=m
-
Külaline
Parim öömuusika on vaikus. Mina ei saa ühegi taustamüraga magama jääda.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:53 Parim öömuusika on vaikus. Mina ei saa ühegi taustamüraga magama jääda.
Lapse sünnist saati harjusime kõrvatroppidega magama. Kaheksa aastat juba nii. Ei sega ükski lind ka kevadel, kui aken lahti ja katuseräästas siristavad viiest saati. Ma aru ei saa, miks inimesed neid ei kasuta ja kurdavad, et küll ajas naabrite pidu, NATO lennuk või prügiauto une ära. Ei pea ostma apteegist neid vaid vatipadjast rebid ja teed korralikud, tihked. Uni on püha.
-
Külaline
Paljudel on vaja(kaasaarvatud ka mina) kella peale ärgata. Kui ma troppd kasutaks, ei kuuleks ma hommikul äratuskella.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 08:59Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:53 Parim öömuusika on vaikus. Mina ei saa ühegi taustamüraga magama jääda.
Lapse sünnist saati harjusime kõrvatroppidega magama. Kaheksa aastat juba nii. Ei sega ükski lind ka kevadel, kui aken lahti ja katuseräästas siristavad viiest saati. Ma aru ei saa, miks inimesed neid ei kasuta ja kurdavad, et küll ajas naabrite pidu, NATO lennuk või prügiauto une ära. Ei pea ostma apteegist neid vaid vatipadjast rebid ja teed korralikud, tihked. Uni on püha.
Aga mul õnneks vedanud ja naabrid rahulikud ja korter üsna vähe läbikostuv ja ööd on 99% vaiksed.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 10:24Paljudel on vaja(kaasaarvatud ka mina) kella peale ärgata. Kui ma troppd kasutaks, ei kuuleks ma hommikul äratuskella.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 08:59Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:53 Parim öömuusika on vaikus. Mina ei saa ühegi taustamüraga magama jääda.
Aga mul õnneks vedanud ja naabrid rahulikud ja korter üsna vähe läbikostuv ja ööd on 99% vaiksed.
Samamoodi 7:30 on vaja ärgata äratuskella peale E-R. Isetehtud vatitropp aitabki vaid sügava une aegse valjema lärmi tasandada, hommikul äratuskella kuuled ilusti, aga korralik ja kvaliteetne uni on päästetud. Täiesti vabalt kuulen nutikella.
-
Külaline
Et laps karjus ennast siniseks ja vanemad magasidKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 08:59Lapse sünnist saati harjusime kõrvatroppidega magama.
-
Külaline
Täispuhutav idk.-s.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Roosad tulbid ja 4 külalist