Üks siin nii väga ponnistab uusi teemasid toota ja aitan ka kaasa

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Üks siin nii väga ponnistab uusi teemasid toota ja aitan ka kaasa

Postitus Postitas Külaline »

Keegi siin nii väga tahab, et kohtuvaidluslugu ajalukku liiguks nii väga, et mul hakkas ka neist hale ja siin on nüüd uus lugu. Mis arvate, kas pada sõimab katelt ja ühed mustad mõlemad või on siin mingit pointi?
Üldiselt peale Harri Kingo ja Ivar Musta sooritusi ma päris kardan vananemist. Osadel toimub see vist nii, et kõik paugutatakse välja.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... HVldWYwJye
Külaline

No mida siin arvata, tundub üsna loogiline, aga see nii vana lugu, et sellest pikka ketti ei saa. :D
Külaline

Mis selle Kingoga on?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mai 2026 20:30 Keegi siin nii väga tahab, et kohtuvaidluslugu ajalukku liiguks nii väga, et mul hakkas ka neist hale ja siin on nüüd uus lugu. Mis arvate, kas pada sõimab katelt ja ühed mustad mõlemad või on siin mingit pointi?
Üldiselt peale Harri Kingo ja Ivar Musta sooritusi ma päris kardan vananemist. Osadel toimub see vist nii, et kõik paugutatakse välja.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... HVldWYwJye
Minu arust oli see üsna üllatav, samas ka lõbus teadasaamine. Ja ega Bentonil telekaamerate ees midagi vastu ka polnud öelda. Loomulikult muutus arvamus inimesest täielikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2026 23:16Loomulikult muutus arvamus inimesest täielikult.
Ma teadsin, et mingi jama oli, aga suva sellest. Ei muutunud arvamus kummastki, sest Bentonilt pole pärast seda laulu mingit muud muusikat kuulnudki.
Külaline

Miks seda suurt tõde nii saladuses hoiti?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2026 23:49 Miks seda suurt tõde nii saladuses hoiti?
Mis tõde seal siis oli? Suvaline tüli lihtsalt, ei muud.
Külaline

Ju asjaosalised ei pidanud vajalikuks kõigile rääkida.
Nagu Benton ka täna ütles - tõestust ju pole. Nagu mingi kriminaal, kel oleks üldse mingit faktipõhist tõestamist vaja 😀.
Ega meil, täiesti võõrastel inimestel, polnud sellest teadmisest ka miskit lugu. Oli teada, et mingi probleem oli ja kõik.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mai 2026 00:06
Ju asjaosalised ei pidanud vajalikuks kõigile rääkida.
Nagu Benton ka täna ütles - tõestust ju pole. Nagu mingi kriminaal, kel oleks üldse mingit faktipõhist tõestamist vaja 😀.
Ega meil, täiesti võõrastel inimestel, polnud sellest teadmisest ka miskit lugu. Oli teada, et mingi probleem oli ja kõik.
See "tõestust ju pole" reetis ta. Et teab ise ka, et asi oli tegelikult nii, aga keegi ei saa tõestada.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 00:06Oli teada, et mingi probleem oli ja kõik.
Ei olnud nii, pidevalt korrutati kuidas Benton tahab maailma turneedele minna, aga Padar tõrgub.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 00:24
Ei olnud nii, pidevalt korrutati kuidas Benton tahab maailma turneedele minna, aga Padar tõrgub.

Padar oli nii noor ja võttis järjest naisi ette. Minu arust on jutt Bentoni üle parda viskamise soovist ju kriminaalne. Kas see Mustal tavataks siis?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mai 2026 09:45

Padar oli nii noor ja võttis järjest naisi ette. Minu arust on jutt Bentoni üle parda viskamise soovist ju kriminaalne. Kas see Mustal tavataks siis?
Püha müristus! Mõni inimene ikka absoluutselt ei mõista sarkasmi ja allegooriat. Minu arust oli see ütlus nii naljakas ja pilt hakkas kohe kerima. Aga ilmselgelt ei plaaninud mitte keegi seda päriselt teha. See lause oli ilmestamaks, mida nad sellest mehest arvasid tol hetkel.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 18:58

Püha müristus! Mõni inimene ikka absoluutselt ei mõista sarkasmi ja allegooriat. Minu arust oli see ütlus nii naljakas ja pilt hakkas kohe kerima. Aga ilmselgelt ei plaaninud mitte keegi seda päriselt teha. See lause oli ilmestamaks, mida nad sellest mehest arvasid tol hetkel.

Sa aastaarvu ikka mäletad sel laulul? Olime alles väljumas 90ndatest. Meil on tänagi tuhandetest pättidest koosnev avalikuks tehtud nimekiri. Tänasel päeval ei usalda enam kedagi, selle allegooriaga võib ära tõustes ja täis juues paljugi korda saata, ka pealtnäha tuntud inimesed vms.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 18:58

Sarkasm, allegooria?

https://www.ohtuleht.ee/melu/1157534/iv ... ipuleerija
Külaline

Hea pilt

https://commons.wikimedia.org/wiki/File ... n_1996.jpg
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, kaegu, Triibu ja 6 külalist