Kas keegi on kasutanud sarnast vanaõli põletit kasvuhoones?
Kas keegi on kasutanud sarnast vanaõli põletit kasvuhoones?
https://www.aliexpress.com/item/1005007 ... in_prod%3A
Eeskätt küsimus, ega see klaase ära ei tahma?
Või parem siiski suitsutoruga variant?
https://www.aliexpress.com/item/1005009 ... Redirect=n
Eeskätt küsimus, ega see klaase ära ei tahma?
Või parem siiski suitsutoruga variant?
https://www.aliexpress.com/item/1005009 ... Redirect=n
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ma ei ole kindel, et vana õli põletamine on täna legaalne tegevus. Vanasti oli nii, et autoremondi töökojad kütsid oma töökoda selliste põletitega. Kuna neil tekkis remondi käigus vana õli, siis see põletati kohapeal sooja saamiseks ära. Siis muudeti seadust ja nii enam teha ei tphi. Vana õli tuleb utiliseerida ja selle kohta paber võtta.
Legaalne või mitte, see pole praegu küsimus, kes ikka kasvuhoonet kontrollima tuleb, kuni õli on kaubandusvõrgus saadaval ja õlivahetust ise saab teha, siis tekib ka vanaõli.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2026 21:43 Ma ei ole kindel, et vana õli põletamine on täna legaalne tegevus. Vanasti oli nii, et autoremondi töökojad kütsid oma töökoda selliste põletitega. Kuna neil tekkis remondi käigus vana õli, siis see põletati kohapeal sooja saamiseks ära. Siis muudeti seadust ja nii enam teha ei tphi. Vana õli tuleb utiliseerida ja selle kohta paber võtta.
Küsimus on selles, kas keegi on kasutanud või kasutab.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
ma tean üht väikest autoremondifirmat, mille omanik kasutab nii oma kodu kui töökoja kütmiseks mingit isetehtud õliahju, aga selles põletab hoopis ühes toitlustuskohast teisele ringile läinud fritüüriõli.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 21:43 Ma ei ole kindel, et vana õli põletamine on täna legaalne tegevus. Vanasti oli nii, et autoremondi töökojad kütsid oma töökoda selliste põletitega. Kuna neil tekkis remondi käigus vana õli, siis see põletati kohapeal sooja saamiseks ära. Siis muudeti seadust ja nii enam teha ei tphi. Vana õli tuleb utiliseerida ja selle kohta paber võtta.
Autodest välja tulnud õli aga kasutas ise (ja on ka teistele tuttavatele selleks jaganud) hoopis kuuri ja aia ehitamisel plankude õlitamiseks. Ka meie suvila uue aia puitlipid on temalt saadud vana autoõliga immutatud
-
Külaline
Ma mõtlen, et kas peab seda odavat saasta ikka ostma? Põleti ei maksa midagi, saatmine on mitu korda kallim. Ei ole olemas odavaid ja häid asju.
-
Külaline
-
Külaline
Kui vaatad seda toodet, siis näed, et seal on ka ventilaator mis õhku juurde puhub. Siis tuli on palju suurem ja kõik jäägid põlevad ära, sama kui auto sõidab diisliga. Samasuguseid seadmeid kasutatakse ka metalli sulatamiseks.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 21:43 Ma ei ole kindel, et vana õli põletamine on täna legaalne tegevus. Vanasti oli nii, et autoremondi töökojad kütsid oma töökoda selliste põletitega. Kuna neil tekkis remondi käigus vana õli, siis see põletati kohapeal sooja saamiseks ära. Siis muudeti seadust ja nii enam teha ei tphi. Vana õli tuleb utiliseerida ja selle kohta paber võtta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline