Kas ainult minu postkasti laekub

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas ainult minu postkasti laekub

Postitus Postitas Külaline »

mitu korda päevas sellist pas.ka. Erinevatelt saatja aadressidelt, blokeerimine ka ei aita.
Payment Failure for Cloud Storage Renewal

Your Payment Method Has Expired
We're unable to renew your Cloud Storage. Please update your payment information to avoid disruption to your service.

If your storage is full, you can upgrade your plan to ensure you have enough space for your files and backups.
Account Details:

Subscription ID:
Product: Cloud Storage Space
Expiration Date:

Without enough storage space, you may lose access to store and sync your data across devices. Cloud provides secure storage for your photos, videos, documents, and more — all accessible from any device.

Update Payment Information
Thank you for using Cloud Storage service!

Best regards,
Cloud Customer Support
Külaline

Pole elus selliseid meile saanud. Ilmselt mingid nigeeria "kalamehed" saadavad neid õngitsusmeile. Mõni loll eurooplane läheb ikka õnge.
Külaline

Ilmselt jah, aga et nii tihedasti ja lõputult :oops:
Külaline

Ei ole ka saanud sellist kirja.

Mis meil on?
Blokid, repordid ja ikka kasu pole?
Mul on google meil ja enamus reklaame jne lähevad kõik automaatselt suhtlus/pakkumised/värskendus kausta. Seega tüütut asja oma peamises meilis näen väga väga harva.
Külaline

Kas sul pole pilvemahtu juurde ostetud, mis kas siis igal kuul või kord aastas maha läheb su kontolt?
Mina ja mees oleme sellise kirja saanud, kui välismaksed olid keelatud.
Külaline

Ei ole ma mingit pilve ostnud (neist kirjadest ei saa aru isegi mis pilve kohta see käima peaks) ja maha ka ei lähe kontolt midagi. See on õngitsemine.
Külaline

On siis mingi link ka kaasas, kuhu vajutada? Või mismoodi see õngitsemine peaks käima?
Vasta