Kas tasub Gardestist taimi tellida?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
mukumaa
Kontakt:

Kas tasub Gardestist taimi tellida?

Postitus Postitas mukumaa »

No nii, kevad käes ja hakkasin ka oma õuetaimede peale mõtlema. Vaatasin natuke ringi ja sattusin Gardesti e-poodi, kus tundub praegu päris häid pakkumisi olevat.

Aga kukalt pani kratsima see, et taimed saadetakse kohale ainult kulleriga, kui ei asu just Tartu kandis. Ise olen Hiiumaal ja see kulleritasu on ikka päris krõbe, 15 eurot ja sendid peale...

Mõtlesin uurida, kes on tellinud, kuidas kogemus oli? Millised taimed kohale tulid ja kas tasus ära või pigem mitte?

Olen varem pimesi tellides saanud kahjurid pealekaubaks, nii et see teeb natuke ettevaatlikuks ka.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mina elan Tartu kandis ja Gardest on ümberkaudsetest kõige kallim pood üldse.
Kui tellid palju taimi ja seemneid korraga, siis 15.- polegi ju väga hull.
Külaline

Oleneb ilmselt ka sellest, mis taimi sa sealt tahad. Ma eelmisel aastal näiteks käisin ja otsisin sealt ühte kindlat sorti viljapuud, neid oli seal kohapeal küll päris mitu tükki, aga kõik olid mingid sellised, millest ma ei oleks saanud kujundada sellist puud, nagu mul plaanis oli, seega suuremate ja kallimate asjade puhul mina isiklikult tahaks küll ise valida ja võrrelda erinevaid isendeid, et parim saada. Samuti saab siis ise oma silmaga veenduda, et see taim ka päriselt elus on, mitte pole mingi poolsurnud kuivik sinna jäänud, mis sulle rõõmuga posti pistetaks, et lahti saada.
Külaline

Sain sünnipäevaks Gardesti kinkekaardi, 100€.
Nii kahju oli. Tahtsin flokse. Istikud 15.-.
Samas olin just Juhanis käinud, istikud 5.-. Lihtsalt sunniviisil ostsin need floksid siis ära ja panin maha. Lootsin, et neist tulevad suured kõrged puhmad lõpuks. 3 aasta jooksul on nad veidi-veidi mõne oksa juurde kasvatanud. Madalad, ei mingit võimast õieilu ega lõhna.
Külaline

Kas hispaania teod ka kaasa saab?
Külaline

Kuidas gardest end tõesti tigudest puhtana hoiab, sest seal terviserajal, poest u 50m oli neid sügisel küll.
Külaline

Ma alati imestan, kuidas Gardest üldse veel püsib. Kunagi seal eriti rahvast pole, hinnad kallid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline