Mulle (olen naine) seksikas pesu väga meeldib, mõnikord ostan ja olen elevil. Mees aga kahjuks ei oska sellest kuigivõrd lugu pidada - vaatab ja kiidab küll ja ütleb, et ma suudan teda üllatada, aga see pesu on mul siis seljas umbes ühe minuti, siis on see eemaldatud ja pidu selleks korraks läbi (st siis algab seks). Ma olen alati veidi pettunud ja rahast hakkab ka kahju, aga ikka astun jälle samasse ämbrisse ja ostan uuesti, kui midagi ilusat näen. Kuidas teie mehed, kas neid naise pesu huvitab ja kas on mehi, kes suudavad/tahavad naist imetleda ka pesus, mitte kohe maha ja taha? Minu mehe arust võiksin ma vist mingite uhutud trussikutega käia, tal ükskõik
Sekspesu
-
Külaline
Sekspesu
Panin pereelu rubriiki, mitte ilusse, sest minu sekspesu küsimus puudutab meie pereelu.
Mulle (olen naine) seksikas pesu väga meeldib, mõnikord ostan ja olen elevil. Mees aga kahjuks ei oska sellest kuigivõrd lugu pidada - vaatab ja kiidab küll ja ütleb, et ma suudan teda üllatada, aga see pesu on mul siis seljas umbes ühe minuti, siis on see eemaldatud ja pidu selleks korraks läbi (st siis algab seks). Ma olen alati veidi pettunud ja rahast hakkab ka kahju, aga ikka astun jälle samasse ämbrisse ja ostan uuesti, kui midagi ilusat näen. Kuidas teie mehed, kas neid naise pesu huvitab ja kas on mehi, kes suudavad/tahavad naist imetleda ka pesus, mitte kohe maha ja taha? Minu mehe arust võiksin ma vist mingite uhutud trussikutega käia, tal ükskõik
No veidi kauem (kuni 10 minutit) püsivad mul ehk sukad jalas, aga muu lendab kohe voodi alla.
-
Külaline
Jaaa, mul oli selline sõber, kellega seks oli imehea. Tema ei pidanud lugu minu naiselikest vidinatest. Ma meeldisin talle just puuvillases pidžaamas või alasti, pehmena ja kassilikuna. Mingeid väliseid seksmänge meil üldse ei toimunud, kuid armatsemises olime küll mängulised - piano,forte, fortissimo, dolce, fortississimo, calmo, piano.
Eks ma muidugi olin muidu aeg-ajalt väga naiseliku välimusega, sellist mind vaatles ta nagu eemalt ja koos olles olime jälle nagu meielikud, lihtsad.
Siis üks teine mees, muudkui rõhus kontsadele ja muudele vidinatele, kuid ta ei tabanud mind inimesena üldse ja ei osanud minuga mittemidagi peale hakata. Null mängulisust.
Eks ma muidugi olin muidu aeg-ajalt väga naiseliku välimusega, sellist mind vaatles ta nagu eemalt ja koos olles olime jälle nagu meielikud, lihtsad.
Siis üks teine mees, muudkui rõhus kontsadele ja muudele vidinatele, kuid ta ei tabanud mind inimesena üldse ja ei osanud minuga mittemidagi peale hakata. Null mängulisust.
-
Külaline
Ma vist panin natuke teemast mööda oma jutuga.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 21:26 Jaaa, mul oli selline sõber, kellega seks oli imehea. Tema ei pidanud lugu minu naiselikest vidinatest. Ma meeldisin talle just puuvillases pidžaamas või alasti, pehmena ja kassilikuna. Mingeid väliseid seksmänge meil üldse ei toimunud, kuid armatsemises olime küll mängulised - piano,forte, fortissimo, dolce, fortississimo, calmo, piano.
Aga mulle tundub, et see ilus pesu paneb naist endale meeldima, enda jaoks meelas olema. Mehe jaoks võib suht suva pitsi või odava kraamiga lagedale tulla, nad ei tee vahet. Neid on vähe, kes detaile tunnevad. Mingi koha pealt keerab mehe mõtlemine lihtsalt teise suunda, või kaob üldse ära, oleneb mehest. Aga kuskilt natuke pitsi vmt väljapiilumas, tavaelus, neile vist isegi meeldib. Neile tuleb siis meelde, et nad on mehed.
Kõikidele meestele ei meeldi üldse need pitsid-satsid, st need pole erutavad, vaid neutraalsed. Mõnele meeldib alastus, teisele pooleldi kaetud - olgu siis pitsi, siidi või naha või sootuks lateksiga. Antud teema kontekstis on pesu/riie siiski osa seksuaalsusest ja see on väga erinev.
-
Külaline
Inimesed on ikka nii erinevad. Pole kunagi ühtki sekspesu ilusaks pidanud, odav materjal ja labane välimus. Kallis, kvaliteetne pesu on nii seksikas kui ka ilus korraga. Sekspesule ei raatsiks sentigi kulutada, samal ajal kui kaunite pitside ja tikanditega 200-400 per komplekt rahuliku südamega.
-
Külaline
Eks selle pesuga on nii ja naa. Mõnda meest erutab hoopis rohkem teadmine, et naine suvekleidi all aluspesu ei kanna. Näiteks naine saadab enne kohtingule minekut mehele vastavasisulise sms. Kohting saab hoopis uue jume ja võimalik, et auto tagaistmelt kaugemale ei jõutagi.
-
Külaline
Miks kaugemale ei jõuta? Pesuga triivib kaugemale?Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 23:24 Eks selle pesuga on nii ja naa. Mõnda meest erutab hoopis rohkem teadmine, et naine suvekleidi all aluspesu ei kanna. Näiteks naine saadab enne kohtingule minekut mehele vastavasisulise sms. Kohting saab hoopis uue jume ja võimalik, et auto tagaistmelt kaugemale ei jõutagi.
-
Külaline
Kui tavaliselt tõmmatakse seksis kõik lukud lahti, siis mul üks mees tegi vastupidi, tõmbas kõik lukud mul kinni. Andis selle liigutusega teada, et seksi ei tule.
-
Külaline
-
Külaline
Näiteks on aluspükstel jalge vahel lõhik. Siis ei pea pükse suguakti ajaks isegi jalast võtma.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 07:09 Miks on mingi pesu nimi sekspesu?
Sekspesu peaks olema siis nagu seksi juures tähtis.
-
Külaline
Ju siis sa ei olnud piisavalt atraktiivne tema jaoks ja tal ei tuksatanud.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 23:46 Kui tavaliselt tõmmatakse seksis kõik lukud lahti, siis mul üks mees tegi vastupidi, tõmbas kõik lukud mul kinni. Andis selle liigutusega teada, et seksi ei tule.
-
Külaline
Tal ei tuksatanud jah.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 08:30Ju siis sa ei olnud piisavalt atraktiivne tema jaoks ja tal ei tuksatanud.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 23:46 Kui tavaliselt tõmmatakse seksis kõik lukud lahti, siis mul üks mees tegi vastupidi, tõmbas kõik lukud mul kinni. Andis selle liigutusega teada, et seksi ei tule.
-
Külaline
No sina oled juba vanem mutt, vahet pole, mis sul seal seljas on, meestel nagunii ükskõik.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 22:53 Inimesed on ikka nii erinevad. Pole kunagi ühtki sekspesu ilusaks pidanud, odav materjal ja labane välimus. Kallis, kvaliteetne pesu on nii seksikas kui ka ilus korraga. Sekspesule ei raatsiks sentigi kulutada, samal ajal kui kaunite pitside ja tikanditega 200-400 per komplekt rahuliku südamega.
-
Külaline
On see vastus, et mehe pärast küll ei tasu ilusat pesu kanda?Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 07:15No sina oled juba vanem mutt, vahet pole, mis sul seal seljas on, meestel nagunii ükskõik.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 22:53 Inimesed on ikka nii erinevad. Pole kunagi ühtki sekspesu ilusaks pidanud, odav materjal ja labane välimus. Kallis, kvaliteetne pesu on nii seksikas kui ka ilus korraga. Sekspesule ei raatsiks sentigi kulutada, samal ajal kui kaunite pitside ja tikanditega 200-400 per komplekt rahuliku südamega.
-
Külaline
Ma ütlesin, et ega seda vanemat mutti 400 eurone pesu kuidagi paremaks ei tee.Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 07:32On see vastus, et mehe pärast küll ei tasu ilusat pesu kanda?Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 07:15No sina oled juba vanem mutt, vahet pole, mis sul seal seljas on, meestel nagunii ükskõik.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 22:53 Inimesed on ikka nii erinevad. Pole kunagi ühtki sekspesu ilusaks pidanud, odav materjal ja labane välimus. Kallis, kvaliteetne pesu on nii seksikas kui ka ilus korraga. Sekspesule ei raatsiks sentigi kulutada, samal ajal kui kaunite pitside ja tikanditega 200-400 per komplekt rahuliku südamega.
-
Külaline
Ilu on vaataja silmades. Ilusa figuuriga 50 aastast naist on sexpesus kindlasti parem vaadata kui tavalises pesus.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 09:37Ma ütlesin, et ega seda vanemat mutti 400 eurone pesu kuidagi paremaks ei tee.
-
Külaline
Ega seda noort see odav sekspesu paremaks ei tee.Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 09:37Ma ütlesin, et ega seda vanemat mutti 400 eurone pesu kuidagi paremaks ei tee.
-
Külaline
Minu arust ei tee sekspesu kedagi paremaks. Sind sinu kurjuses muidugi on üldse keeruline paremaks teha, pane või burka selga, ikka on jube.Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 09:37Ma ütlesin, et ega seda vanemat mutti 400 eurone pesu kuidagi paremaks ei tee.
-
Külaline
Olen näinud dokke, kus noored mehed just nimelt himutsevad 60-80a naisi. Ju siis on selline kiiks. Ühel sellisel vanemal naisel oli isegi Onlyfansi, kuuldavasti menukas. Nii, et issanda loomaaed on kirju, kirju... 
-
Külaline
On jaa. Need pigem liigituvad juba fetiši alla ma arvan. Tegelikult ma ei saagi aru, miks see nii vastuvõetamatu on ühiskonnas, mis keda erutab. Eriti siis, kui see pole kuidagi kahjulik. Kiiksud on okei, kui need pole ohtlikud.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 19:57 Olen näinud dokke, kus noored mehed just nimelt himutsevad 60-80a naisi. Ju siis on selline kiiks. Ühel sellisel vanemal naisel oli isegi Onlyfansi, kuuldavasti menukas. Nii, et issanda loomaaed on kirju, kirju...![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu ja 3 külalist