Huvitav info
-
Külaline
Nojah, eks nüüd juba käib valimisvõitlus. Seda projekti on kasutanud ka EKRE oma loosungites. Aga iseenesest nii lihtsalt see muidugi ei õnnestu, et Läti üksinda otsustab mida teeb või tegemata jätab. Siin on ka euroliidu rahad ja otsused taga, millega saab mõjutada kõiki protsesse teatavasti.
-
Külaline
Mul ei ole Facebooki, seega ei saa seda avada. Mis seal huvitavat on?
-
Külaline
Et Rail Balticut ilmselt 2030 ei tule. Sest Läti pole omalt poolt mitte ühtegi km ehitanud veel ja pole isegi mingeid projektegi seal kinnitatud.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2026 10:57Mul ei ole Facebooki, seega ei saa seda avada. Mis seal huvitavat on?
-
Külaline
See pole ka vähem huvitav, et aastaid RB piruka otsas istunud projektijuhte jt hakatakse tagasiulatuvalt kindlustama kahjunõuete eest. Riigi raha raiskamine võib erinevalt praegusest ju mõne teise valitsuse ajal uuesti kuriteoks muutuda.
-
Külaline
Kas kuskil on meil üks km valmis?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2026 11:01Sest Läti pole omalt poolt mitte ühtegi km ehitanud veel
-
Külaline
Umbes pool aastat või kauemgi on sellest räägitud, et Riiast Euroopa poole võib küll RB tähtajaks valmida, aga sealt meie poole on kahtlane. Kuidas see sulle küll täna uudisena tuleb?
Ja valmis pole ka Eestis mitte ainsatki kilomeetrit Rail Balticut. Mõtle ka natuke enne kui midagi pimesi tsiteerid.
Ja valmis pole ka Eestis mitte ainsatki kilomeetrit Rail Balticut. Mõtle ka natuke enne kui midagi pimesi tsiteerid.
-
Külaline
Ei mina tea, ma lihtsalt vastasin inimesele, mis seal videos räägiti.
-
Külaline
minu teada ei pea selleks fb olema, et linke vaadata?Guest kirjutas: ↑20 Mär 2026 10:57Mul ei ole Facebooki, seega ei saa seda avada. Mis seal huvitavat on?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 4 külalist