Näost kole naisterahvas

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Näost kole naisterahvas

Postitus Postitas Külaline »

Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
Külaline

Sa oled niisamagi ilus. Usu mind.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
No mina vaatan küll keha, mitte nägu.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 28 Veebr 2026 20:02
Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
No sinusugust meest ma eriti ei tahaks. Ma olen ikkagi ka inimene, olgu või näost kole.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 20:06
Tõutäkk kirjutas: 28 Veebr 2026 20:02
No sinusugust meest ma eriti ei tahaks. Ma olen ikkagi ka inimene, olgu või näost kole.
Järjest ilusamaks muutud, kui lugeda mis kirja paned.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
Mul on raske ette kujutada nii hirmus koledat inimest. Kas sa oskaksid näite tuua mõne tuntud välismaa inimese näo järgi. Mõni filmis olnud inimene või kuskilt guuglist pildilt leida. Saaks paremini aru, kui hull olukord siis on.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 21:20
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
Mul on raske ette kujutada nii hirmus koledat inimest. Kas sa oskaksid näite tuua mõne tuntud välismaa inimese näo järgi. Mõni filmis olnud inimene või kuskilt guuglist pildilt leida. Saaks paremini aru, kui hull olukord siis on.
No umbes Joely Richardsoni moodi veidi.
Külaline

Kui oled juba tuunimist teinud, siis oled tõenäoliselt kuskil 40 ringis?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2026 21:24No umbes Joely Richardsoni moodi veidi.
See on ju kena naine.
https://static.independent.co.uk/2024/1 ... 025477.jpg
Külaline

No eks jah mina olen ka mõne pildi peal kena, aga muidu ikkagi mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 22:01 No eks jah mina olen ka mõne pildi peal kena, aga muidu ikkagi mitte.
Mida sa selle mehega peale hakkaksid, kes sind näo järgi valiks?
Arvad, et kui sul oleks ilus nägu, meeldiksid sulle rohkemad mehed?
Usu mind, meeste osas valik oleks sul suurem, aga valida poleks sul ikkagi rohkemat.
Seega, ära jama, sa oled piisavalt ilus, et kedagi leida, kui ainult soovid.
Külaline

Seesmiselt ilus inimene on seda ka väliselt. Samuti endaga rahulolev inimene. Tuleb endaga rahu teha, nautida ja väärtustada seda mis on, mitte seda mida pole.

Ma olen alati tahtnud pisut lühem olla, kuna noorena takistas mu pikkus mind tegelemast spordialaga, mida väga armastan. Mis seal ikka, vähemalt on mul pikad jalad. Rindu olen mõelnud vähendada, aga kuna nad otseselt seljavalu ei põhjusta, siis las olla. Sõbranna aga on rinnatu ja pirnikehaga, ning kadestab mind. Seega, vahel on nii, et see, mida ise oma miinuseks pead, on hoopis pluss. Mina jälle kadestan tema lokkis juukseid ja ilusaid pruune silmi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 5 külalist