Näost kole naisterahvas
-
Külaline
Näost kole naisterahvas
Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
No mina vaatan küll keha, mitte nägu.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
No sinusugust meest ma eriti ei tahaks. Ma olen ikkagi ka inimene, olgu või näost kole.Tõutäkk kirjutas: ↑28 Veebr 2026 20:02No mina vaatan küll keha, mitte nägu.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
-
Külaline
Järjest ilusamaks muutud, kui lugeda mis kirja paned.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 20:06No sinusugust meest ma eriti ei tahaks. Ma olen ikkagi ka inimene, olgu või näost kole.Tõutäkk kirjutas: ↑28 Veebr 2026 20:02No mina vaatan küll keha, mitte nägu.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
-
Külaline
Mul on raske ette kujutada nii hirmus koledat inimest. Kas sa oskaksid näite tuua mõne tuntud välismaa inimese näo järgi. Mõni filmis olnud inimene või kuskilt guuglist pildilt leida. Saaks paremini aru, kui hull olukord siis on.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
-
Külaline
No umbes Joely Richardsoni moodi veidi.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 21:20Mul on raske ette kujutada nii hirmus koledat inimest. Kas sa oskaksid näite tuua mõne tuntud välismaa inimese näo järgi. Mõni filmis olnud inimene või kuskilt guuglist pildilt leida. Saaks paremini aru, kui hull olukord siis on.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
-
Külaline
Kui oled juba tuunimist teinud, siis oled tõenäoliselt kuskil 40 ringis?Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
-
Külaline
See on ju kena naine.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 21:24No umbes Joely Richardsoni moodi veidi.
https://static.independent.co.uk/2024/1 ... 025477.jpg
-
Külaline
-
Külaline
Mida sa selle mehega peale hakkaksid, kes sind näo järgi valiks?Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 22:01 No eks jah mina olen ka mõne pildi peal kena, aga muidu ikkagi mitte.
Arvad, et kui sul oleks ilus nägu, meeldiksid sulle rohkemad mehed?
Usu mind, meeste osas valik oleks sul suurem, aga valida poleks sul ikkagi rohkemat.
Seega, ära jama, sa oled piisavalt ilus, et kedagi leida, kui ainult soovid.
-
Külaline
Seesmiselt ilus inimene on seda ka väliselt. Samuti endaga rahulolev inimene. Tuleb endaga rahu teha, nautida ja väärtustada seda mis on, mitte seda mida pole.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 19:01 Mina pole näost kena. Keha on ilus. Ei tea, kas koleda näoga võiks siiski ka kellegi endale leida. Tuunimist pole mõtet soovitada, olen juba seda teinud, aga meil ei ole ilukirurgia tase nii hea, et oskaks kuidagi paremaks teha.
Ma olen alati tahtnud pisut lühem olla, kuna noorena takistas mu pikkus mind tegelemast spordialaga, mida väga armastan. Mis seal ikka, vähemalt on mul pikad jalad. Rindu olen mõelnud vähendada, aga kuna nad otseselt seljavalu ei põhjusta, siis las olla. Sõbranna aga on rinnatu ja pirnikehaga, ning kadestab mind. Seega, vahel on nii, et see, mida ise oma miinuseks pead, on hoopis pluss. Mina jälle kadestan tema lokkis juukseid ja ilusaid pruune silmi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 5 külalist