Mis tundeid sinus tekitab mõte, et lähedased teevad sinust peale surma deepfake?
-
Külaline
Mis tundeid sinus tekitab mõte, et lähedased teevad sinust peale surma deepfake?
Minule väga meeldiks. Aga teile?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Tehku mida iganes, mis neil soovi on, kuni see pole ebamoraalne, ebaeetiline või ebaseaduslik. Hoopis rohkem mõtlen sellele, kuidas neile meelde jääda oma heade, mitte halbade külgedega.
-
Külaline
Vihkaksin seda. Õnneks mu pere tunneb mind ja ei tee taolisi asju.
-
Külaline
Ma kahtlustan, et mul ka. Pärast minu surma on mul suure tõenäosusega absoluutselt kama, mida siin maailmas edasi tehakse.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 12:31A mul kama.
-
Külaline
Ilmselgelt ei koti mind see, sest olen surnud.
Aga teisalt mulle meeldivad need YouTube'i Shortsid, kus viiakse tuntud inimesed oma noorusaja- või lapsepõlveminaga kokku.
https://www.youtube.com/shorts/SmH57r628Ts
Aga teisalt mulle meeldivad need YouTube'i Shortsid, kus viiakse tuntud inimesed oma noorusaja- või lapsepõlveminaga kokku.
https://www.youtube.com/shorts/SmH57r628Ts
-
Külaline
Nii palju, kui ma kõigist nendest juttudest ja kirjutisest aru olen saanud, siis "seal" olles unustad ära kõik, mis siin toimus, kaasaarvatud lähedased ja sugulased. Umbes nii nagu sa ju praegugi ei mäleta midagi olekust enne sündi. Seetõttu ei ole ka võimalik (kuigi see mõte meile meeldiks), et ema või keegi sugulane vaatab meid pilve pealt ja hoiab meile pöialt. Nad lihtsalt ei mäleta neid enam. Me meenume alles siis, kui nendega kunagi seal jälle kohtume.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 16:20
Ma kahtlustan, et mul ka. Pärast minu surma on mul suure tõenäosusega absoluutselt kama, mida siin maailmas edasi tehakse.
-
Külaline
Ma oma inimmõistusega mõtlen.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2026 17:46Nii palju, kui ma kõigist nendest juttudest ja kirjutisest aru olen saanud, siis "seal" olles unustad ära kõik, mis siin toimus, kaasaarvatud lähedased ja sugulased. Umbes nii nagu sa ju praegugi ei mäleta midagi olekust enne sündi. Seetõttu ei ole ka võimalik (kuigi see mõte meile meeldiks), et ema või keegi sugulane vaatab meid pilve pealt ja hoiab meile pöialt. Nad lihtsalt ei mäleta neid enam. Me meenume alles siis, kui nendega kunagi seal jälle kohtume.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 16:20
Ma kahtlustan, et mul ka. Pärast minu surma on mul suure tõenäosusega absoluutselt kama, mida siin maailmas edasi tehakse.
Inimesel on aju mis mäletab midagi, mida siin elus on olnud. Eladeski unustab, kuigi kuskil mälus on midagi alles.
Surres see ajumälu ju kaob ilmselt. Füüsiline keha jääb maapeale, laguneb ära.
Et mis liigub edasi kuskile universumisse. Ajuga midagi enam ei meenu, silmadega ei näe, kõrvadega ei kuule, midagi ei tunne tundeid. Siis pole vahet kas on külm või soe, öö või päev, oled sa paks või peenike, armastad või ei armasta jne.
Oletan, et miski on olemas, mis on inimmõistusest väljaspool.
-
Külaline
Sellest oli just Delfis artikkel, et ohtlik sõltuvus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist