Vanuse tõestamine Temus

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Vanuse tõestamine Temus

Postitus Postitas Külaline »

Tahan veidi auru välja lasta. Olen juba aastaid Temust ostnud.
Esimest korda puutusin kokku olukorraga, kus Temu nõuab minult vanuse tõendamist.
(Ei tahtnud osta mingit keelatud kraami, lihtsalt üht 30€ köitmismasinat).
Enne ostu kinnitamist nõuti dokumendi koopia saatmist.
Kuna praeguses petturluse maailmas ei tahtnud oma ID-kaardi koopiat saata, tegin koopia rahvusvahelisest ITIC kaardist, kus kenasti näha, nimi, töökoht, sünniaeg ja pilt.
Paraku sellest ei piisanud. Tundub, et oma 60+ vanuse juures olen Temu arvates siiski liiga noor, et 18+ vanusele mõeldud masinat osta.
Suhtlesin üleeile õhtul 2 tundi nende klienditeeninduse robotiga, saatsin lisaks ka otse pildi sellest dokumendist. Ei midagi.
Täna saatsin e-maili, et kui ma ei suuda oma vanust neile tõendada, siis 18+ tooteid (köitemasin siis) osta ei saa.
Absurdne.
Külaline

Miks sa üldse võimled mingi Hiina kräpi pärast? Ma ei ole elu sees Temust midagi ostnud ega seal lehelgi käinud ja pole puudust ka tundnud. Paar vidinat olen Aliexpressist ostnud. Oma isikut tõendavate dokumentide pilte küll Hiina saatma ei hakkaks ja kui seda küsitaks, kaoks sealt nelja tuule poole.
Külaline

No ja siis räägi või ära räägi, et ärga andke kuskile oma isikuandmeid! Ikka leidub lolle.
Külaline

kurb, et seda Temu rämpsu tellitakse, ja kurb, et mingile Hiina suhtlusrobotile jagatakse lahkelt oma dokumendikoopiaid...
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 14:53 kurb, et seda Temu rämpsu tellitakse, ja kurb, et mingile Hiina suhtlusrobotile jagatakse lahkelt oma dokumendikoopiaid...
"Erinevus rikastab!"
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist