Mis lugu Kättemaksukontoris?
-
Külaline
Mis lugu Kättemaksukontoris?
Mis lugu kõlas eilses Kättemaksukontoris? Eesti esitaja. Sõnad It´s my life...
-
Külaline
Mind huvitab just Eesti esitaja. Dr Albanit ma tean ja tema muusika ei ole selles sarjas mu teada kõlanud.
-
Külaline
Kust sa tead, et eesti esitaja, kui sõnad olid inglisekeelsed?Guest kirjutas: ↑29 Jaan 2026 20:50 Mis lugu kõlas eilses Kättemaksukontoris? Eesti esitaja. Sõnad It´s my life...
-
Külaline
Eesti keeles on laul. Lihtsalt refräänis laulavad iiits mai laif. Kohati tunduvad nagu Untsakad. Aga vist ikkagi ei ole. Vähemalt nende repertuaarist ei suutnud ma seda lugu leida.
-
Külaline
Seriaalides ja filmides peab kasutatud muusika alati ära märgitud olema. Järelevaatamises saad lõputiitrite ajal pausi peale panna ja näha.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2026 14:36Eesti keeles on laul. Lihtsalt refräänis laulavad iiits mai laif. Kohati tunduvad nagu Untsakad. Aga vist ikkagi ei ole. Vähemalt nende repertuaarist ei suutnud ma seda lugu leida.
-
Külaline
Jah, peaks, aga nimme vaatasin tiitreid. Ja seal ei olnud muusikat välja toodud.Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 15:12Seriaalides ja filmides peab kasutatud muusika alati ära märgitud olema. Järelevaatamises saad lõputiitrite ajal pausi peale panna ja näha.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2026 14:36Eesti keeles on laul. Lihtsalt refräänis laulavad iiits mai laif. Kohati tunduvad nagu Untsakad. Aga vist ikkagi ei ole. Vähemalt nende repertuaarist ei suutnud ma seda lugu leida.
-
Külaline
Millise osaga täpselt tegu oli?Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 21:29Jah, peaks, aga nimme vaatasin tiitreid. Ja seal ei olnud muusikat välja toodud.Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 15:12Seriaalides ja filmides peab kasutatud muusika alati ära märgitud olema. Järelevaatamises saad lõputiitrite ajal pausi peale panna ja näha.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2026 14:36
Eesti keeles on laul. Lihtsalt refräänis laulavad iiits mai laif. Kohati tunduvad nagu Untsakad. Aga vist ikkagi ei ole. Vähemalt nende repertuaarist ei suutnud ma seda lugu leida.
-
Külaline
Minu arust lastakse seda isegi erinevates osades, aga tavaliselt siis, kui Pavel Lust välja ilmub.
Kindlasti oli selles osas, kus Pavel sai järsku püstirikkaks ning ta elas Tuulikiga koos kuskil lossis.
-
Külaline
Näiteks kuuleb seda lugu
21. jaanuari osas kell 04.04. Saate alguses 00:08:50 minutil, kus Pavel prügikastis sorib.
21. jaanuari osas kell 04.04. Saate alguses 00:08:50 minutil, kus Pavel prügikastis sorib.
-
Külaline
Äkki täpsustaksid, mis kanalis ja paketis ometi? Seda käiatakse ju igal pool kogu aeg.Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2026 23:06 Näiteks kuuleb seda lugu
-
Külaline
TV3.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 1 külaline