2.jaanuaril tööle väiksesse komisjonipoodi

Vasta
Külaline

2.jaanuaril tööle väiksesse komisjonipoodi

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas saaks panna oma ülemusele aru pähe, et 2-3 jaanuar pole üht väikelinna äärelinnas asuvat kirbukat üldse mõtet lahti hoida, sest niikuinii keegi midagi ei osta? Esiteks ju on alles aasta algus, teiseks pole veel palga ega pensionipäevi. Keegi meie müüjatest seda ei taha, ülemus ise ei viitsi aga olla, et näha, kui mõttetud päevad need on.
Külaline

Mis sul sellest, sina saad ju raha. Ongi lihtsam, kui kliente pole.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Dets 2025 22:46 Mis sul sellest, sina saad ju raha. Ongi lihtsam, kui kliente pole.
Just vastik on, kui kliente pole. Selle ajaga saaks kodus midagi teha, aga see niisama passimine kohas, kus internetilevi on ka ülikehv on väga vastik. Raamatuid kah ei viitsi niipalju lugeda, terve päev järjest.
Külaline

Kahjuks otsustab sellised asjad ikka poe omanik. Kui tahad ise otsustada, pead oma poe tegema. Ja kui tahad pikki puhkuseid, siis mine koolitoitlustusse tööle. Saad pikad vaheajad ainult et ilma palgata.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Dets 2025 23:11 Kahjuks otsustab sellised asjad ikka poe omanik. Kui tahad ise otsustada, pead oma poe tegema. Ja kui tahad pikki puhkuseid, siis mine koolitoitlustusse tööle. Saad pikad vaheajad ainult et ilma palgata.
Asi pole pikas puhkuses vaid selles, et ma tahan tööd teha ja klientidega suhelda, mitte niisama passida.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2025 23:34
Guest kirjutas: 28 Dets 2025 23:11 Kahjuks otsustab sellised asjad ikka poe omanik. Kui tahad ise otsustada, pead oma poe tegema. Ja kui tahad pikki puhkuseid, siis mine koolitoitlustusse tööle. Saad pikad vaheajad ainult et ilma palgata.
Asi pole pikas puhkuses vaid selles, et ma tahan tööd teha ja klientidega suhelda, mitte niisama passida.
Sulle juba öeldi - tee endale oma pood.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2025 23:34
Ma kahtlen, et seal muidu ka igapäevaselt siis nii meeletu suur käidavus on. Kui tegu on väikese äärelinnaga.
Äkki siis saab mingit sorti puhastust(akende pesu, tolm riiulitelt vms) seal teha see aeg, kui ei taha tagumenti laiaks istuda.
Iseenesest palka ju saad selle aja eest ja tõesti väga tore pole niisama passida. Ma olen ise kunagi noorena sellises jalatsipoes töötanud, kus käis väga vähe rahvast. Nii siis saigi enamuse ajast riiuleid tolmust puhastada. Ladu korrastada jne, et päris igavusse ära ei sureks. Meil oli veel see nõudmine, et me ei tohtinud ka istuda leti taga.

Ristsõnad on hea ajaviide.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Dets 2025 22:59
Guest kirjutas: 28 Dets 2025 22:46 Mis sul sellest, sina saad ju raha. Ongi lihtsam, kui kliente pole.
Just vastik on, kui kliente pole. Selle ajaga saaks kodus midagi teha, aga see niisama passimine kohas, kus internetilevi on ka ülikehv on väga vastik. Raamatuid kah ei viitsi niipalju lugeda, terve päev järjest.
Väga omapärane jutt. Peaks sulle raha maksma ja laskma kodus istuda? Või arvad, et võiks sul palgast maha selle arvata?
Külaline

Guest kirjutas: 28 Dets 2025 23:34
Omanikuna annaks sulle suurpuhastuse teha. Pesed aknad ära ja lööd poe läikima, aurutad riided üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2025 09:42Omanikuna annaks sulle suurpuhastuse teha. Pesed aknad ära ja lööd poe läikima, aurutad riided üle.
Ma saadaks sel juhul omaniku perse. Tehku ise suurpuhastus või telligu see töö. Kui mina tööle tuleks, olgu plats puhas.
Külaline

Omanik on omanik poele, mitte töötajale.
Nagunii maksab miinimuni.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2025 09:51
Külaline kirjutas: 29 Dets 2025 09:42Omanikuna annaks sulle suurpuhastuse teha. Pesed aknad ära ja lööd poe läikima, aurutad riided üle.
Ma saadaks sel juhul omaniku perse. Tehku ise suurpuhastus või telligu see töö. Kui mina tööle tuleks, olgu plats puhas.
Ma arvan, et seal väikeses maakohas on neid naisterahvaid valida küll, kes tahaks seal poes istuda ja ei ole nii pretensioonikad. Sa võiks proovida, kuidas see omaniku persesaatmine ka töötab.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2025 10:02Sa võiks proovida, kuidas see omaniku persesaatmine ka töötab.
Ja omanik võib töötajat kasutada kui orja?
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2025 10:15
Külaline kirjutas: 29 Dets 2025 10:02Sa võiks proovida, kuidas see omaniku persesaatmine ka töötab.
Ja omanik võib töötajat kasutada kui orja?
Mis mõttes orja. Inimene võetakse tööle, mitte niisama passima. Kunagi töötasin koolis, tegid õpetajad ka siis suurpuhastust, kui nad näiteks tahtsid talvel ka puhkust võtta ja suvel tulid tööle, aga lapsi polnud. Siis kolisid asju ja tegid muid asju, mis vaja oli. Ei kisanud keegi, et tal on magistrikraad, mitte pole siin mingi koristaja. Müüja hoolitsebki ka kauba väljapaneku eest, koristab poodi ja teeb töid, mis vaja on. Mu tuttav töötas kunagi väga kalli kaubaga poes, seal oli täpselt samamoodi, iga hommik enne tööd tegi kõik korda, pesi põranda, pühkis vitriinidelt tolmu. Ei võta sulle sinna keegi sadat inimest, et müüja saaks ainult passida ja kurta, et internet on vilets, tik-tok tahab ära hanguda. Kui töötaja kurdab igavuse üle, on see tema halvasti kasutamine.
Külaline

Minu arust on see täielik müstika, kuidas inimesed ei oska oma peaga ühtegi asja välja mõelda, millega oma päeva sisustada. Või oma tööd tehes natuke raamidest väljapoole mõelda.

1. paigutage oma väljapanek ümber uue aasta puhul,
2. tehke teemapäev (a la kõik suveriided 1 euroga vmt)
3. tehka lastepäev (kui tuled lapsega poodi, siis meie tegelema sinu lapsega, kuni sina šoppad)
4. tehke uue aasta puhul mingi välkmüük (kogu kaup täna -50% - head uut aastat!)
5. avage näitus (nt teise ringi nahkesemed - saatke pressiteade, kutsuge inimesed avamisele, kindlasti on ka kohalikul kogukonnal huvi tulla aega veetma)
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2025 09:41
Väga omapärane jutt. Peaks sulle raha maksma ja laskma kodus istuda? Või arvad, et võiks sul palgast maha selle arvata?
Pigem loobuksin selle päeva palgast jah.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2025 11:00 Minu arust on see täielik müstika, kuidas inimesed ei oska oma peaga ühtegi asja välja mõelda, millega oma päeva sisustada. Või oma tööd tehes natuke raamidest väljapoole mõelda.

1. paigutage oma väljapanek ümber uue aasta puhul,
2. tehke teemapäev (a la kõik suveriided 1 euroga vmt)
3. tehka lastepäev (kui tuled lapsega poodi, siis meie tegelema sinu lapsega, kuni sina šoppad)
4. tehke uue aasta puhul mingi välkmüük (kogu kaup täna -50% - head uut aastat!)
5. avage näitus (nt teise ringi nahkesemed - saatke pressiteade, kutsuge inimesed avamisele, kindlasti on ka kohalikul kogukonnal huvi tulla aega veetma)
1. Ei anna paigutada, kuna inimesed toovad oma asju, igal oma riiul.
2. Sama mis eelmine, lisaks ei saaks mina seda teha, vaid poe omanik
3.See on samuti üsna võimatu, sest lastega rahvast käib meie piirkonnas vähe. Ja niikuinii pole pood tavaliseltki nii täis, et müüja ei saaks lastega tegeleda ja rahulikult poodelda lasta.
4. Punktid 1 ja 2
5. Punktid 1 ja 2, lisaks see ei huvitaks meie piirkonnas kedagi
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2025 11:09
Ütle siis omanikule, et võtad palgata puhkust, milles probleem.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2025 11:26
Guest kirjutas: 29 Dets 2025 11:09

Ütle siis omanikule, et võtad palgata puhkust, milles probleem.
Eh, meil omanik seda ei anna, kuna meil on väike kollektiiv ja ainus põhjus vaba päeva saada ,kui peaks graafiku jõrgselt olema tööl, on haigeks jäämine. Ei taha aga aastat valetamisega alustada
Külaline

Jah, keeruline on alustada uut aastat tagumikutundidega, aga selline on paraku su töö. Kirbukas, saan aru. Inimestel on pühadest kopp ees ja hea meelega liigutakse ringi. Postitage oma äärelinnast kaugematesse gruppidesse - oleme avatud ka 2. jaanuaril. Meil on nt suur valik hooajakaupa - valid mõned eredamad pärlid ja lisad pilte. (Lubab ka külmaks minna, seega need, kel soojad asjad ostmata, voivad poodides tahta ringi vaadata.) Kui see on omaniku rida, siis nii ütlegi - mis oleks kui prooviks selle 02.01 kasulikumaks teha (ja mul oleks väga hea meel kui töötaja püüab tulemusele aktiivselt kaasa aidata).
Kui rahvast on vähe, säti siis bokse korda. Kirbukate probleem on iseteeninduslikkus ja täis tuubitud ja segamini boksid on eemaletõukavaf nagu korratud riidekapidki.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline