Kõige huvitavam asi mida söönud olete?

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Eksootiline, eksklusiivne, haruldane, ebatavaline…
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Hästi suur konn, grillitud. Ei tea, millega maitsestatud, aga väga hea oli. Vietnamis.
Haggis Šotimaal. Jube.
Teod vist ei vääri enam mainimist, samuti frititud putukad. Need on üsna tavalised juba.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ma arvan, et kaameli liha ja see oli väga maitsev muide. Igasugused mereannid on elus ka ära proovitud ja needki väga maitsevad mulle, kuid usun, et need pole täna enam kuigi eksootilised.
Logimata BArba

Postitus Postitas Logimata BArba »

Krokodilliliha- suht "nagu kana" :)
külaline

Postitus Postitas külaline »

Koeraliha Vietnamis Hanoi tänaval pisikese plasttooli peal kükitades. Neljal erineval moel valmistatud - grillkoer, koerahautis, koerahakklihast pallid õlis fritituna ja koeralihast verivorst. Kõik see loputati alla kohaliku riisiviskiga, mis oli villitud iidvanasse 0,5-liitrisesse ilma sildita plastpudelisse.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Madu, kaamel ning tuvi. Viimane polnud just kõige maitsvam. Madu oli kuiv, kaamel oli päris maitsev.

/Juustup
Külaline

Olen vist Šveitsis grupireisil hobuseliha söönud. Teadlikult ei taha ühtki võõrast asja süüa, ma selline arg.
Külaline

Ei söö huvitavaid loomseid asju. Mitte kunagi ja mitte kuskil. Kes siin koerasöömisest rääkis - jah, tean, et müüakse. Olen näinud ja mööda kõndinud. Sest issand halasta küll, miks sa pead seda ostma? Miks sa pead seda oma rahaga toetama? Roosma viimane reisisaade oli suht õõvastav ja peale koerasöömist ja selle suhtes välja mõeldud teooriat lastele meie pere seda enam edasi ei vaadanud. Vb mõnel pool süüakse inimesi ka, lapsi jms. Lähed ka siis kaameraga ja ütled, et näe, täitsa ok, kuna lehmi ka ju süüakse? Ei lähe ju. Meie sööme palju kohalikke toite igal pool, saab süüa ka selliseid puuvilju, mida siin naljalt ei saa. Katsetada erinevaid maitseid. Loomsetest olen söönud ainult merisiili ja erinevaid tigusid, konna ei ole tellinud ja putukaid ei söö ka.
Külaline

"Lähed ka siis kaameraga ja ütled, et näe, täitsa ok, kuna lehmi ka ju süüakse?"
---------------
Paljud hindud vaatavad meie peale vägagi pahasti, et sööme üldse liha, saati nende püha looma ja peame nt antrekooti/veisesteiki suht delikatessiks, mis on suht kallis ja iga päev ei saagi lubada. Moslemid peavad meid rõvedateks sigade söömise tõttu.
Hobuseliha söömist pole eriliseks pidanud, seda olen mitmel kujul söönud nii ehedalt kui ka salaamides.
Külaline

Hiinas sai kunagi proovitud mingeid ritsikaid ja varblast, aga süüa seal küll midagi polnud, ainult luud kragisesid hamba all ja maitse oligi nagu kondijahul :) Madu pakuti ka, see maitses vist umbes nagu kana.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 19:10 Roosma viimane reisisaade oli suht õõvastav ja peale koerasöömist ja selle suhtes välja mõeldud teooriat lastele meie pere seda enam edasi ei vaadanud.
Kasvata jah oma lapsi vati sees ja roosade prillidega. Ükskord saavad elu käest mõnusalt vastu vahtimist.
Mammut
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mammut »

Mis see koer parem või erilisem loom on kui siga või lehm, et teda kindlasti süüa ei või? Väljasuremisohus ta ka pole erinevalt paljudest teistest “delikatessidest”. Siga on samasugune dresseeritav ja kiinduv omnivoorne karjaloom nagu koergi ja kedagi see ei häiri. Aga teemasse - kohalikest toiduainetest on vast lehma ternespiim ja kanajalad (need varvastega) sellised omapärasemad, mida vast igaüks pole proovinud. Ning veel oli omapärane maitseelamus iseenda rinnapiim.
Juustup

Mammut kirjutas: 03 Juul 2024 01:31 Mis see koer parem või erilisem loom on kui siga või lehm, et teda kindlasti süüa ei või? Väljasuremisohus ta ka pole erinevalt paljudest teistest “delikatessidest”. Siga on samasugune dresseeritav ja kiinduv omnivoorne karjaloom nagu koergi ja kedagi see ei häiri. Aga teemasse - kohalikest toiduainetest on vast lehma ternespiim ja kanajalad (need varvastega) sellised omapärasemad, mida vast igaüks pole proovinud. Ning veel oli omapärane maitseelamus iseenda rinnapiim.
Sa jõid oma rinnapiima? Püha Jumal, miks?

/Juustup
külaline

Juustup kirjutas: 03 Juul 2024 06:27
Mammut kirjutas: 03 Juul 2024 01:31 Mis see koer parem või erilisem loom on kui siga või lehm, et teda kindlasti süüa ei või? Väljasuremisohus ta ka pole erinevalt paljudest teistest “delikatessidest”. Siga on samasugune dresseeritav ja kiinduv omnivoorne karjaloom nagu koergi ja kedagi see ei häiri. Aga teemasse - kohalikest toiduainetest on vast lehma ternespiim ja kanajalad (need varvastega) sellised omapärasemad, mida vast igaüks pole proovinud. Ning veel oli omapärane maitseelamus iseenda rinnapiim.

/Juustup
MIs siin nii ahhetada on? Ma arvan, et paljud naised on oma rinnapiima maitsnud (mitte joonud, seda ta pole ju öelnudki). Kes on last imetanud, see teab, et piimaga juhtub äpardusi, see nimelt tikub mõnikord pritsima siia-sinna. Siis võtad näpuga selle tilga ära ja paned suhu.
Paljud loomaomanikud maitsevad oma lemmiklooma krõbinaid, sellest oli lausa mingi artikkel ükskord. Normaalsed tavalised inimesed, mitte mingid hälvikud.
Kanavarbaid olen ka mina söönud, olid head. Ja konni, skorpioneid ja vardasseaetud tõuke.
/koerasööja
Juustup

külaline kirjutas: 03 Juul 2024 07:04

/Juustup
MIs siin nii ahhetada on? Ma arvan, et paljud naised on oma rinnapiima maitsnud (mitte joonud, seda ta pole ju öelnudki). Kes on last imetanud, see teab, et piimaga juhtub äpardusi, see nimelt tikub mõnikord pritsima siia-sinna. Siis võtad näpuga selle tilga ära ja paned suhu.
Paljud loomaomanikud maitsevad oma lemmiklooma krõbinaid, sellest oli lausa mingi artikkel ükskord. Normaalsed tavalised inimesed, mitte mingid hälvikud.
Kanavarbaid olen ka mina söönud, olid head. Ja konni, skorpioneid ja vardasseaetud tõuke.
/koerasööja

Kuidas skorpion maitses ja kus seda serveeriti?

/Juustup
külaline

Kuidas skorpion maitses ja kus seda serveeriti?

/Juustup
[/quote]
See on asjalik küsimus, sest see serveering oli huvitav ja nutikas. See oli Hiinas. Oli üks veidi pidulikum õhtusöök ja skorpionid olid eelroog, mõeldud jagamiseks, pandi suure vaagnaga keset lauda. Oli tehtud sipelgapesa imitatsioon. Riisinuudlid olid frititud, seega kõvaks ja krõbedaks muudetud, ja nad olid puistatud suurde kohevasse koonusekujulisse kuhja, selle peale ja vahele olid puistatud frititud krõbedad skorpionid, nad olid üsna väikesed ja musta värvi ja neid oli palju. Kõik see kokku meenutas sipelgapesa. Sõime nii, et igaüks koukis endale nuudleid ja skorpioneid enda taldrikusse.
Selle roa ametlik nimi menüüs oligi sipelgapesa.
külaline

külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:58 Kuidas skorpion maitses ja kus seda serveeriti?

/Juustup
See on asjalik küsimus, sest see serveering oli huvitav ja nutikas. See oli Hiinas. Oli üks veidi pidulikum õhtusöök ja skorpionid olid eelroog, mõeldud jagamiseks, pandi suure vaagnaga keset lauda. Oli tehtud sipelgapesa imitatsioon. Riisinuudlid olid frititud, seega kõvaks ja krõbedaks muudetud, ja nad olid puistatud suurde kohevasse koonusekujulisse kuhja, selle peale ja vahele olid puistatud frititud krõbedad skorpionid, nad olid üsna väikesed ja musta värvi ja neid oli palju. Kõik see kokku meenutas sipelgapesa. Sõime nii, et igaüks koukis endale nuudleid ja skorpioneid enda taldrikusse.
Selle roa ametlik nimi menüüs oligi sipelgapesa.
[/quote]
Aa, ja maitses hästi, lihtalt nagu üks pisike krõbe suutäis, nagu meie seakamara tükid umbes. Ikka tunda, et loomne toit. Mürk muidugi kuumtöötlemisel neutraliseerub.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:57 "Lähed ka siis kaameraga ja ütled, et näe, täitsa ok, kuna lehmi ka ju süüakse?"
---------------
Paljud hindud vaatavad meie peale vägagi pahasti, et sööme üldse liha, saati nende püha looma ja peame nt antrekooti/veisesteiki suht delikatessiks, mis on suht kallis ja iga päev ei saagi lubada. Moslemid peavad meid rõvedateks sigade söömise tõttu.
Hobuseliha söömist pole eriliseks pidanud, seda olen mitmel kujul söönud nii ehedalt kui ka salaamides.
No ja vaevalt, et moslem Eestis sealiha sööks, sest see on eksootiline või hindu veist. Miks siis meie peaksime kuskil koera sööma?
Külaline

külaline kirjutas: 03 Juul 2024 07:04

/Juustup
/koerasööja
....Kes on last imetanud, see teab, et piimaga juhtub äpardusi, see nimelt tikub mõnikord pritsima siia-sinna. Siis võtad näpuga selle tilga ära ja paned suhu.....

Eeee... vabandust, aga miks peaks? Mul on neli last, aga ei ole kunagi selle peale tulnud, et peaks jooma iseenda rinnapiima. Miks peab mingeid pritsmeid kuskilt näpuga tõmbama ja seejärle suhu pistma?
Külaline

Nätakas kirjutas: 03 Juul 2024 19:04
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:57 "Lähed ka siis kaameraga ja ütled, et näe, täitsa ok, kuna lehmi ka ju süüakse?"
---------------
No ja vaevalt, et moslem Eestis sealiha sööks, sest see on eksootiline või hindu veist. Miks siis meie peaksime kuskil koera sööma?
Ei pea muidugi. Aga Roosma saadet seepärast küll edaspidi vaatamata ei jätaks, et nemad seda filmisid. Ja samas kommentaaris mainiti ka laste söömist, mis tundus päris tobeda võrdlusena.
Rinnapiima olen korduvalt tilgakese maitsnud. Esiteks tahtsin lihtsalt teada, mis maitse sel on. Ja siis, kui mõni laps välja sülitas, nägu krimpsutas ja keeldus söömast. Ja ükskord oligi kibekas. Ei mäleta, kas ma siis sõin midagi vänget või mis jama oli.
Meenus - karuliha olen Eestis söönud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline