Kas olete külastanud psühhiaatrit?
-
Külaline
Kas olete külastanud psühhiaatrit?
Kas olete käinud kunagi psühhiaatri vastuvõtul? Olete abi saanud? Endal juba pikemat aega mõningad depressiooni ja ärevuse tunnused. Neuroloog soovitab psühhiaatri vastuvõttu. Neuroloogi juures olen jälgimisel ühe muu teemaga, seepärast tema seda soovitab.
-
Külaline
Olen käinud küll, proovisin erinevaid antidepressante. Eriti ei aidanud. Aga paljud on väga palju abi saanud. Enne ei tea, kui ei proovi.
-
Külaline
Olen käinud, kirjutas antidepressandid - kas need aitasid või mitte, ei oska öelda, aga abi sain juba lihtsalt sellest vestlusest arstiga. Miks, lahti seletada ei oska, aga psühhiaater ütles, et patsiendid tihti räägivad, et hakkas parem juba samal päeval kui arstiga vesteldud sai, ravimite mõjust siis kindlasti veel rääkida ei saa. Psühholoogiline rahuldus, et oled ise midagi enda jaoks ära teinud või et keegi lõpuks tegeles su murega või et said enda õlult oma probleemi kellegi teisega jagada ... ei tea, aga nii oli.
Psühholoogil olen ka käinud, sealt sain samuti abi, aga see võttis ikka kuid aega, mingi muutus mõtlemises siiski toimus. Aga psühholoog ei kirjuta ravimeid. Seega mõlema juures tuleks ära käia.
Psühholoogil olen ka käinud, sealt sain samuti abi, aga see võttis ikka kuid aega, mingi muutus mõtlemises siiski toimus. Aga psühholoog ei kirjuta ravimeid. Seega mõlema juures tuleks ära käia.
-
Külaline
Olen ka korra käinud, seoses uneprobleemidega. Kusjuures juhtus veel üks eriti hinnatud psühhiaater olema. Abi 0, pressis esimese hooga mingeid kalleid ravimeid, mis pole üldse teemaga seotud, kuid mida katsetamiseks siiski proovisin vötta. Kuna mingit mõju ei täheldanud, siis rohkem ei võtnud. Uneteemaga sain lõpuks abi hoopis uneuuringutega tegeleva medtsiiniõe kaudu. Nii et eks see kõik individuaalne ole. Mul polnud psühhiaatriga isegi seda mõne kirjeldatud ärakuulamisefekti mõju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist