Häält treenida tugevamaks?
-
Külaline
Häält treenida tugevamaks?
Kus ja kuidas saaks häält treenida tugevamaks? Mul on väga vaikne hääl, ei suuda tihti isegi tasasemast seltskonnamelust üle rääkida, end kuuldavaks teha. Logopeed? LOR? Mingi laulutreener? Midagi muud?
-
Külaline
Niipea, kui kirjutad googlesse: hääle treenimine, saad kohe hulga vastuseid. Näiteks: https://www.kerlirannala.com/h%C3%A4%C3 ... -k%C3%B5ne
Ma tegelikult ei saagi aru, miks inimesed siia kirjutavad küsimusi, millele saaks kiire vastuse googeldades, eriti veel Chati populaarsust arvestades.
Ma tegelikult ei saagi aru, miks inimesed siia kirjutavad küsimusi, millele saaks kiire vastuse googeldades, eriti veel Chati populaarsust arvestades.
-
Külaline
Ma tean enda pealt, et häält saab tõesti palju tugevamaks treenida. Mul oli väga vaikne hääl, aga läksin kooli tööle ja märkasin aasta pärast, et räägin juba liigagi kõvasti, julgemalt ja isegi tavaolukorras kõneldes vaadatakse minu poole. Hakkasin siis ise jälgima, kus on vaja kõvemini rääkida ja kus tuleb maha võtta. Koolis on vaja vahel rääkida kõvemini, konkreetselt ja korralekutsuvalt. Vaikse ja leebe häälega päris välja ei vea.
Sest ma küsin soovitusi, reklaamid mind ei huvita. Häält tugevamaks saab kindlasti mitmel moel ning inimestel on erinevad kogemused. Sa pole foorumi mõtet vist mõistnud, kui arvad, et sii googli vastuseid oodatakse.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:30 Niipea, kui kirjutad googlesse: hääle treenimine, saad kohe hulga vastuseid. Näiteks: https://www.kerlirannala.com/h%C3%A4%C3 ... -k%C3%B5ne
Viimati muutis km70, 11 Dets 2025 19:49, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Sest osad inimesed ikka veel soovivad päris inimesega(mis siis, et foorumi kujul) suhelda ja arutleda. Mitte mingi roboti automaatvastuseid.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 14:30Ma tegelikult ei saagi aru, miks inimesed siia kirjutavad küsimusi, millele saaks kiire vastuse googeldades, eriti veel Chati populaarsust arvestades
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline