Lõuna-Eesti reklaam BSH-ga
-
Külaline
Lõuna-Eesti reklaam BSH-ga
Olen juba mõnda aega sellest reklaamist lugenud, aga nüüd näitas seda Ringvaates. Ja see on ju tõeliselt naljakas
Kõva ärinaine mingi ultraminiga, rinnad õieli. Kas ärinaine võrdub kerglane naisterahvas? Sisu ka nagu lasteaias. Kohe tükk aega naersin.
-
Külaline
-
Külaline
Miniseelikuga naine on kerglane? Milline mammi sa ise oled?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:59 Olen juba mõnda aega sellest reklaamist lugenud, aga nüüd näitas seda Ringvaates. Ja see on ju tõeliselt naljakasKõva ärinaine mingi ultraminiga, rinnad õieli. Kas ärinaine võrdub kerglane naisterahvas? Sisu ka nagu lasteaias. Kohe tükk aega naersin.
-
Külaline
-
Külaline
Nii lühikese seelikuga, eriti kui veel samal ajal on rinnad paljaks tõmmatud, on tõesti nagu Ida-Euroopa prost. Ärinaise imidžit ei vea välja. Aga mees oli kena.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:03Miniseelikuga naine on kerglane? Milline mammi sa ise oled?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:59 Olen juba mõnda aega sellest reklaamist lugenud, aga nüüd näitas seda Ringvaates. Ja see on ju tõeliselt naljakasKõva ärinaine mingi ultraminiga, rinnad õieli. Kas ärinaine võrdub kerglane naisterahvas? Sisu ka nagu lasteaias. Kohe tükk aega naersin.
-
Külaline
Ärisid on mitmesuguseid, läkski sinna lõbusamat
asutama. Maal pidavat naisi vähe olema.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 1 külaline